Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Sen de bendensin 😬
İlk hamilelikte E bebekte satilan emzirme sütyenlerine sigmislardi, bir tane denemelik al sigarsa bikac tane daha alirsin.
İlk başta deli süt üretimi oluyor insan göbeğine kadar süt icinde kalıyor. O yüzden bi 4 5 adet lazım emzirme sutyeni
Bu sefer alana marka aldim dm marketten. Ama tr de var mi bilmiyorum
Ah şu göğüsler... Yine de Allah yokluğunu göstermesin diyorum. Sütyen için Ebebek'e de bakayım. Bahsettiğiniz markayı hiç görmedim. Biraz araştırmak lazım. Çok teşekkürler!

İnşallah Rabbime emanetler canım bı sıkıntı olmasın erken doğmasına bile razıyım hayatının tehlikeye gireceği durumlar olmasın yeter ki 🤲🏻❣️
Artık lazer dikişler oluyor git dikiş açtır pansuman yaptır derdi yok dedi doktor inşallah seninde öyle olur hiç olmazsa dikişlerin batma enfeksiyon kapma riski azalır çabuk iyileşme olur 🤗
İinşallah canım. Allah’a emanet yavrular. İnşallah sağlıkla gelsinler en hayırlı zamanda. O dikiş olayı da çok iyiymiş teşekkürler canım. 🧡

Kızlar siz bebeğe ne kadar miktarda giysi aldınız ilk 4 -5 ay ı için? Ben niye aldıkça hala az almışım gibi hissediyorum🤓 beyaz zıbın fazlaca aldım. Yaz bebesi olcağı için ne alacağımı da bilemedim açıkçası 😐tulum çok severim ama uzun kollu tulum giyecekler mi? Sanki ilk 3 aylarını zıbınla geçireceklermiş gibime geldi
Büyük beden alınabilir artık ve gidişata göre internetten sipariş vermek çok kolay. Çok da dert etme derim yani 🤗

Vatan hast. Erson Aksu'yu denesen bi ?
Sedat Bey'de iyi. Sakin sakin konusuyor ya iyi geliyor.
Erson beye gittim 1 kontrolde. Gerçekten çok tatlı biri. Ama çok çok yoğun ya ve randevu almada sıkıntı yaşıyoruz diye bu doktorda devam ettim.
Galiba Erson beye tekrar uğrayacağım. Sedat beyi tanımıyorum o da mı Vatan'da ?

Erson beye gittim 1 kontrolde. Gerçekten çok tatlı biri. Ama çok çok yoğun ya ve randevu almada sıkıntı yaşıyoruz diye bu doktorda devam ettim.
Galiba Erson beye tekrar uğrayacağım. Sedat beyi tanımıyorum o da mı Vatan'da ?
Evet o da vatan hastanesinde. Hatta vatanın ortaklarindan diye biliyorum
Ben tuhaf bir tecrübe yasadim bi kere hastanede, fenalaştım😀 inanilmaz ilgilendi oda açtı istediğin kadar yat, kendini iyi hissedene kadar dedi. Muayene parasini vs iade etti

Evet o da vatan hastanesinde. Hatta vatanın ortaklarindan diye biliyorum
Ben tuhaf bir tecrübe yasadim bi kere hastanede, fenalaştım😀 inanilmaz ilgilendi oda açtı istediğin kadar yat, kendini iyi hissedene kadar dedi. Muayene parasini vs iade etti
Ay niye fenalaştınız geçmiş olsun :)
Siz Çorlu'da mı yaşıyorsunuz kendisine mi gidiyorsunuz şu an?

Merhaba kızlar bu hafta kontrolü olan var mıydı?
Kaç kg cm olmuş bebisler?
Bizim kontrol dündü,size de sormak istedim.
Çalışan anneler ne durumda zorlanıyor musunuz,özellikle ben gibi masa başı çalışanla arkadaşları merak ediyorum.
Benim ayaklarım çok ağrıyor ve kilcallar artmaya başladı:(

Benim de Perşembe kontrol var. Son kontrolde gayet iyiydi bakalım 😅
Kendi işimi yapıyorum ben vaktimin çoğu arabada geçiyordu ama artık tuvalet sıkıntısı olduğu için eşim göndermiyor evdeyim hep 😅😅 ama ev işleri zorlamaya başladı ben biraz fazla titizdim çamaşır suyu özledim desem yeridir ama çamaşır sepeti bile kaldırmak istemedim bugün. Sende nsıl durumlar çok yoruluyor musun

Back
X