- 18 Mart 2023
- 381
- 303
- 33
- 36
- Konu Sahibi Mervenur277
- #21.541
Ağrılarım yine başladı regle sancısı gibi girip çıkıyo midem bulanıyor karnıma ağrı giriyo offf neden hep gece
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah allah sordunuz mu doktora ?Ağrılarım yine başladı regle sancısı gibi girip çıkıyo midem bulanıyor karnıma ağrı giriyo offf neden hep gece
Dün acile gittim iyice sikilaşsın dedi bebek hareketlerini takip et falan gündüz bişey yok gece basliyoAllah allah sordunuz mu doktora ?
Aslında kiloyu sorun etmiyorum. Şuan 2 kilo doktora bugün dedim 2 buçuk olsa iyi olur dimi diye keşke olsa dedi. 36 da alıcaz gibi konuştu. Biraz da tansiyon problemim var gibi duruyo takip ediyorum. Hakkımızda hayırlısı artıkTahin helvası da kilo yapiyomus ben oyüzden kestim yemeği bana iri denilince ama biraz erken olacak gibi duruyor dengeliycek heralde gerçekten kiloyu hiç sorun etmeyin yeterki sağlıklı olsunlar zayıf bebek dogun ca daha çabuk toparliyo
Aslında zayıf doğması değilde beni korkutan erken doğum riskinin olması. İnşallah 2 buçuk kiloları görürüz
Hayırlısı olsun drlar da insanı daha çok strese sokuyolar en azından bazılarıAslında kiloyu sorun etmiyorum. Şuan 2 kilo doktora bugün dedim 2 buçuk olsa iyi olur dimi diye keşke olsa dedi. 36 da alıcaz gibi konuştu. Biraz da tansiyon problemim var gibi duruyo takip ediyorum. Hakkımızda hayırlısı artık![]()
Tüy dökücü zararlı olur bence ya canım yine sen bilirsin ama tam olarak bilmiyorumAyy buda dert vallahi arkdsm mecbur jilet tuy dokucu giriscez o zamam
Canim doktor eldiveni ne onu anlamadimTüy dökücü zararlı olur bence ya canım yine sen bilirsin ama tam olarak bilmiyorum
Canim doktor eldiveni ne onu anlamadim![]()
evet çok hareketli olduğu zamanlarda da baskıları artıyor uzun zaman sonra ilk defa kesintisiz 4 saat uyudumBenim en fazla 80 olmuştu ama iki gündür sanki şiddeti arttı gibi. Şuan yine başladı bu sefer aşağıya baskı hissediyorum kızım da çok hareketli o yüzden mi baskı hissi acaba onu da ayırt edemiyorum. Bu gece yine bana uyku yok gibi.
Evet korkutucu bir şeyi yok sadece biraz rahatsız hissettiriyor usg ile bakacak sanmıştım, birden eldiven giyip bakınca anlamadım bile nolduğunu![]()
Bende uyumak istiyorum artık hortlak gibiyim gündüzde 3 saat anca uyudum sancım vardı gidip bı duş aldım rahatladımevet çok hareketli olduğu zamanlarda da baskıları artıyor uzun zaman sonra ilk defa kesintisiz 4 saat uyudum![]()
bize son günlerin iyi uyu dinlen diyenler utanır mı hiç sanmamBende uyumak istiyorum artık hortlak gibiyim gündüzde 3 saat anca uyudum sancım vardı gidip bı duş aldım rahatladım
Ben korkarak kullaniyorum canim tuy dokucuTuy dokucu krem kullanilirmi acaba bnde jilet kullaniyorum mecburen suan ama son zamanda yapamayacak gbiyim guzel bir temizlik
kremin tam olarak faydasını görüyor musunuz benim beklentim sanırım yüksek olduyğu için beğenmiyorum pürüzsüz bi görüntü istiyorum ama yer yer kalıyor ben mi kullanmayı bilmiyorum yoksa normalde öyle mi alıyor bilmiyorumBen korkarak kullaniyorum canim tuy dokucudoktoruma uc sefer sordum kullanabilirsin dedi insallah sorun olmaz ustleri jiletle aliyorum ama kalan yerleri kremle...
Oyle tertemiz olmuyo ama en azindan temizleniyo 1 hafta rahatim yanikremin tam olarak faydasını görüyor musunuz benim beklentim sanırım yüksek olduyğu için beğenmiyorum pürüzsüz bi görüntü istiyorum ama yer yer kalıyor ben mi kullanmayı bilmiyorum yoksa normalde öyle mi alıyor bilmiyorum![]()
bende göbüşten dolayı zorlanmaya başladım ağda için bekleyemiyorum 2 günde çıkmaya başlıyor bu sefer tahriş oluyor jiletin derdi de çok fazla bi şans daha vereyim bakayımOyle tertemiz olmuyo ama en azindan temizleniyo 1 hafta rahatim yanibende basur oldugu icin arkalari yapmakta zorlaniyorum jiletle gecenlerde yanlislikla degdirdim hemen kanamaya basladi cok korktum