Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    66
Kızlar gece uykuda zorlanan var mı ya? İlk trimester oturduğu her yerde her dakika uyuyan ben, şu an uykuya dalmakta inanılmaz zorluk çekiyorum. Acaba stres mi yapıyorum zaman geçtikçe, ilk gebelik anlamlandıramıyorum hiç

Bende zor uyuyorum maalesef ya. Ama farklı sebepten. Bacaklarım karıncalanıyor kaşınıyor. Çıldırtıyor beni! Uyusam bile gece illa ki uyanıyorum kaşıntıdan falan. Krem yağ vs ne bulduysam sürdüm ama fayda etmedi. İnşallah uykularımız düzene girer zaten son huzurlu uykularımız

Canım kız bebekten sonra erkek veya erkek bebekten sonra kız dogurunca göbek değişimi oluyor ve doğumdan sonra bile sancılar devam ediyor malesef
Hiç duymadım bu bilimsel bir bilgi mi acaba?
Neyse öyleyse de çekeceğim mecbur artık
Doğuma katlanan ona da katlanır
Doğumların nasıldı çok zor muydu?

Hiç duymadım bu bilimsel bir bilgi mi acaba?
Neyse öyleyse de çekeceğim mecbur artık
Doğuma katlanan ona da katlanır
Doğumların nasıldı çok zor muydu?
Kime sorduysam yaşamış, bende yaşadım bunu annem uyarmıştı zaten. Doğumları unuttum desem yalan olmaz

Hanımlar hayırlı sabahlar
17.haftalık olduk elhamdülillah ama karın tarafımda ağrı var bu normalmi

Aynı durumdayım bende kızım çok zor bir çocuk kaç yıl yapamadım bi tane daha korktum oda zor bir çocuk olursa naparım diye ama 10 yıl geçti artık yapmam lazım dedim huysuzluğu hala aynı küçükken nasılsa hala aynı şimdi terapiye başladık bakalım inşallah faydası olur sizde öle bişey mi deneseniz

Merhaba kızlar. 15 haftalık hamileyim biliyorsunuz, 2 hafta öncesine kadar hicbir problem olmayan gebeliğimde 2 hafta önce doktor ultrasonla baktığında çok fazla kasılman var bebek büyük ola bilir ama hiç şakaya gelmez düşe bilir bebek dedi. 2 haftadır psikolojim en dipte hep ağlamaklıyım, böyle bir durum yaşayan oldumu hiç

Hayırlı sabahlar ben günlük molded kokulu hassasiyet pedi aldım dün kullanmaya başladım ne koku ne sarı akıntı tertemiz
Tavsiye ediyorum

Böyle durumlarda canını sıkma kuzum
Başka hastaneye git psikolojini bozma bebek herşeyı his ediyor onun sağlığı için de kendine dikkat et bol dua edelim Allahın izniyle kötü birşey olmicak

Kime sorduysam yaşamış, bende yaşadım bunu annem uyarmıştı zaten. Doğumları unuttum desem yalan olmaz
Üçüncü doğum daha kolay olur diye düşünüyorum çünkü ikincisi birden kolaydı. senin dediğin sancılar ikinci doğumda benim devam eden sancılar olabilir rahim kasılmaya devam etti ağrı kesicilerle durdum iki üç gün doktor bana normal dedi ikinci ve sonraki doğumlarda oluyormuş ilk doğumda olmamıştı galiba onu söylüyor olabilirsin yani o ağrı yine olacak ama doğum ağrısı gibi değildi
Normal doğum çok güzel kocamla beraberdim hem eğlendik hem ağladık bebeğimi kocam aldı ilk ellerine sonra kucağıma verdi film gibiydi gerçekten tekrar inşallah sorunsuz doğum yaşarım , inşallah sende kolay doğuracaksın üçüncü çünkü daha iyi olacak

Ay inşallah bir sorun olmaz üzülüp stres yapma bence hiçbir şey kaldırma şartların iyiyise hep dinlen .. doktor ilaç verdi mi ?
Ben çok kanama yaşadım düşecek gibiydi çok şükür geçti şimdilik bakalım şeninde inşallah geçer

Canım günaydın, seni anlıyorum ama böyle olmaz. Her çocuk farklı. Benim ilk oğlum o kadar zor ki. Onun için çok ara verdim bir daha yapmam dedim ama diğer çocuğumda ondan çok farklı oldu. Tabiki hepsini seviyorsun yine de ama çocukların hepsi aynı karakter olmuyor. Benim büyük oğlum hep sorunluydu hala da öyle neler yaşıyorum tahmin edemezsin beni gören sen nasıl sabrediyorsun ben olsam gönderirim diyorlar o kadar şey yaşıyorum yani. İçin ferah olsun hepsi aynı değil hiç hamile olduğuna üzülme bence senin içinde iyi olacak kızında bir kardeşle yaşamayı tadınca olumlu yönden değişebilir iyi gelebilir o da ihtimal ..

İnşallah inşallah canım

muhtemelen bende doğurunca öyle dicem , işte şimdi zor geliyor
Bak ikincini yapmasaydın şimdi dediklerini yine söylicektin zaten neden o zaman peş peşe yapmadım diye biz kadınlar öyleyiz
evet ya doğru diyorsun , kesin derdim :)
valla bilmiyrum terapi işe yarar mı , çok yaramaz demeyeyim de hareketli. hani erkek çocuğu diyorlar öyledir. hiç durmuyor. koltuk tepesinde gezmeler , mutfak dolaplarına tırmanmalar. babası da çok yaramazmış küçükken, ben ona yoruyorum
umarım ikinci bari biraz sakin olur. sağlıklı olsun tabi canları sağ olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…