Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    66
Canım bence seni korkutmuşlar , sen istifa etme onlar çıkarsın tazminatını da alırsın böylece

Teşekkür ederim canım
Banada dedı yüksek cıkmıs randovu al dedi troid için dahiliyeye aldım kan tahlili yapıldı şükür yoktu
Arada kendiliğinden geçiyormuş sıkıntı yapmayın

İnşallah hatırlayan çıkar canım böyle zor oluyor girmek
Uygulama yok, kestirme olarak anasayfaya ekleyebilirsiniz. Android ve iOSlarda farklı oluyo o yüzden tarif edemedim
Kizlar troit 5 çıktı doktor çok yüksek diyip ilaca başlattı. Troidi yüksek çıkıp ilac kullanan var mı ne kadar surede dengelenir?
Ben normalde de troid hastasıyım. Çok yüksek değil ya hemen yola gelir merak etmeyin.

Kızlar günaydınlar :) hiç bebişini hisseden oldu mu? Ben sanki hissettim gibi ama emin değilim ilk bebeğim

Hamilelikten dolayı yüksek ama doktor ilaci kullanmazsan bebek sıkıntıya girer diye baya korkuttu 3 haftadır kullanıyorum. Düzelmezse doz arttıracak.

Ben bayadır hissediyorum ama 3. Gebeliğim ondan olabilir
Kıpırdıyor
Kaçıncı haftada hissettin benimde 3. Gebelik 13+5 te hissetmeye başladım şuan 15+5'im 2 gündür sabahları tekmelerini hissediyor çok tuhaf bildiğin vuruyor

Kaçıncı haftada hissettin benimde 3. Gebelik 13+5 te hissetmeye başladım şuan 15+5'im 2 gündür sabahları tekmelerini hissediyor çok tuhaf bildiğin vuruyor
Evet iki güç gündür tık tık vuruyor benimde
Ben 14 gibiydi sanırım ondan önceki hissetklietimden emin olamamıştım 14. Haftadan beri kıpırdıyor içimde
Birkaç gündür de vuruş hissediyorum tık tık itiyor sanki yeri dar gelir gibi

Çok güzel yaa çocuklarının arasında kaç yaş fark var

Çok güzel yaa çocuklarının arasında kaç yaş fark var
İlk çocuğum 10 yaşında ikincisi bu ay 1 yaşına giriyor :) baya ara verip iki tane peşpeşe yaptım ikisi de erkek. İlk defa kıza hamileyim bakalım sağlıkla inşallah kucağımıza alırız hepimiz
Seninkiler kaç yaşında?

İnşallah canım benimde kızım 12 yaşında oğlum 11 oluyor, bende korunurken oğluma gebe kalmıştım kızım 9 aylıktı çok zorlandım diye 10 yıl dinlendim şimdi nasıl çocuk bakıcam herseyi unutmuşum.

Kizlar troit 5 çıktı doktor çok yüksek diyip ilaca başlattı. Troidi yüksek çıkıp ilac kullanan var mı ne kadar surede dengelenir?
Benim gebelik öncesi 5 çıkmıştı 6 aydır kullanıyorum her ay kontrol ettiriyorum 2 çıkıyor genelde. İlaç kısa sürede işe yarıyor

hepsi kucağına alınca otomatik yüklenir tekrar bence, baktırıyorlar kendilerine
Cinsiyeti belli mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…