Haklarımı verecekler ama iş yeri normalde home office ofise geçiyor haziranda bana sözleşme yollayacaklar kabul edemem mecburen çıkışım olacak zaten temmuz gibi doğum iznim var bana mayısta yıllık iznini kullan git diyorlar... haziranda kullanayım temmuzda iznim var sonra çıkış verin diyorum yok. İstersen avukata danış et ama haksız çıkarsın diye tehdit ediyorlar. Ve 2 ay daha hakkım var zaten. 5 yıldan beri oradayım. Sözleşmede de 1 ay zaman var. Kafadan 3 ay zaten haklı olarak buradayım. İnatlaşırsam kıdem tazminatı vermeyecekler. Performansı bahane edecekler
Kadınlar kulübü uygulaması diye bir şey yok play store da falan bildiğim kadarıyla. İnternete giriyorsunuz ya ,yukarıda üç nokta var ona tıklayın orada bir şey vardı hatırlamıyorum ona tıkladım ve oldu. Sanırım masaüstü sitesi olarak ayarla falan olabilir..Üç noktaya tıklayın görürsünüz
Hamilelikten dolayı yükselmiş olabilir mi, benim ilk hamileliğimde yüksek çıkmıştı 9 du galiba. Doktorum hamilelikten yükselmiş olabilir diye baika bi test yaptı. Onun sonucuna göre hamilelik kaynaklı ilaç kullanmana gerek yok demişti
Hamilelikten dolayı yükselmiş olabilir mi, benim ilk hamileliğimde yüksek çıkmıştı 9 du galiba. Doktorum hamilelikten yükselmiş olabilir diye baika bi test yaptı. Onun sonucuna göre hamilelik kaynaklı ilaç kullanmana gerek yok demişti
Evet iki güç gündür tık tık vuruyor benimde
Ben 14 gibiydi sanırım ondan önceki hissetklietimden emin olamamıştım 14. Haftadan beri kıpırdıyor içimde
Birkaç gündür de vuruş hissediyorum tık tık itiyor sanki yeri dar gelir gibi
Evet iki güç gündür tık tık vuruyor benimde
Ben 14 gibiydi sanırım ondan önceki hissetklietimden emin olamamıştım 14. Haftadan beri kıpırdıyor içimde
Birkaç gündür de vuruş hissediyorum tık tık itiyor sanki yeri dar gelir gibi
İlk çocuğum 10 yaşında ikincisi bu ay 1 yaşına giriyor :) baya ara verip iki tane peşpeşe yaptım ikisi de erkek. İlk defa kıza hamileyim bakalım sağlıkla inşallah kucağımıza alırız hepimiz
Seninkiler kaç yaşında?
İlk çocuğum 10 yaşında ikincisi bu ay 1 yaşına giriyor :) baya ara verip iki tane peşpeşe yaptım ikisi de erkek. İlk defa kıza hamileyim bakalım sağlıkla inşallah kucağımıza alırız hepimiz
Seninkiler kaç yaşında?
İnşallah canım benimde kızım 12 yaşında oğlum 11 oluyor, bende korunurken oğluma gebe kalmıştım kızım 9 aylıktı çok zorlandım diye 10 yıl dinlendim şimdi nasıl çocuk bakıcam herseyi unutmuşum.
İnşallah canım benimde kızım 12 yaşında oğlum 11 oluyor, bende korunurken oğluma gebe kalmıştım kızım 9 aylıktı çok zorlandım diye 10 yıl dinlendim şimdi nasıl çocuk bakıcam herseyi unutmuşum.