Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Bazı bebekler öyle oluyor canım bir aya kadar düzeliyorlar merak etme huyu bu o ağlasın sen sakince değiştirmeye çalış devamlı böyle gitmeyecek ben çare bulamamıştım şahsen zamanla düzeldi oda alıştı
İnşallah öyle olur bezi bağlıyoruz kucağa alıp sakinleştirip kıyafeti öyle giydiriyoruz taksit taksit 🤦🏻‍♀️

Canım abimin eşi hazırladı. Küvetin üzerine fileye fasülye, piriç, şeker, tuz koydu ayrı minik kaplara, kağıt ve bozuk para, altın, makas, pamuk, tesbih, kalem, nazar boncuğu, yasin, güzel taş bulamadığımız için de fasülyelerden 40 yazdık,fasülye de olurmuş. Suyuna çiçekçiden papatya alıp koyduk. Fotoğraf çekimi sonrası suyu döküp yıkama suyu hazırladı filenin üzerindekileri aldık ve suyun içine bir tane altın ( altın yüzük de olurmuş) ve nazar boncuğu attı. Bol bol okudu suya. Bebeği yıkadı yine dua ederek. Sonra gene yasin okudu evde. Sudan az bir şey ayırmıştı benim için. Bebek yıkanınca ben de yıkandım abdest aldım. En son okunmuş suyu döktüm kafamdan aşağı 40 niyetine diyerek.
Ooo baya detayli yapmişsiniz ne guzel elinize saglik 🙂 saglikla büyüsün insallah

İnşallah öyle olur bezi bağlıyoruz kucağa alıp sakinleştirip kıyafeti öyle giydiriyoruz taksit taksit 🤦🏻‍♀️
Bizimde öyle emzikte almıyor alıyorum kucağıma memeye öyle giydiriyoruz üst kısım falan kaldıysa üstüne battaniye örtüp emziriyorum sakinleştiriyorun

Uzayan sarılık nasil oluyor? Bizim de 5. Gününde sariliktan 1 gün yattık hastaneden çıktığımızda bedeninde hiç sarılık yoktu sadece gözlerinde vardı, doktor sarılık tehlikesi geçti artık, gözleri de zamanla düzelir dedi ama 1 ay oldu gözleri düzelmedi bedeni de tekrar sarardı, doktora götürdük bisi yok dedi ama çocuk sarı yani, uzayan sarılık olabilir mi ki? Nasıl anlayabilirim acaba korkuyorum sarılık çocuğa zarar verecek diye
Ya ben Dr dan teşhis almadım ama benim oğlumda pik yaptığı gunlerde 12 idi ve bana Dr kimseyi yanlis yönlendirmek istemem ama kilo alımı güzel bol sut ver gitgide gerileyecek bacaklarına dikkat et bacaklarına kadar inerse mutlaka getir demişti ilerlemedi ama hemen de gerilemedi .. baya 2 ayı buldu belki daha fazla.. özellikle gözlerinde kalmıştı.. ee bu süreç boyunca Dr a gidip geliniyor aşı için kilo kontrolü için vs onlarda sorun görmedigine göre sıkıntı olmadığını düşündüm.. gayet saglikliydi uyku düzenini oturtmustu uyku hali yoktu beslenmesi gayet iyi idi.. ben vakit olarak uzadığı için uzamış sarılık diyorum ama netten de arastirabilirsin yanlış bişey söylemek istemem.. 🙄🥰

Ya ben Dr dan teşhis almadım ama benim oğlumda pik yaptığı gunlerde 12 idi ve bana Dr kimseyi yanlis yönlendirmek istemem ama kilo alımı güzel bol sut ver gitgide gerileyecek bacaklarına dikkat et bacaklarına kadar inerse mutlaka getir demişti ilerlemedi ama hemen de gerilemedi .. baya 2 ayı buldu belki daha fazla.. özellikle gözlerinde kalmıştı.. ee bu süreç boyunca Dr a gidip geliniyor aşı için kilo kontrolü için vs onlarda sorun görmedigine göre sıkıntı olmadığını düşündüm.. gayet saglikliydi uyku düzenini oturtmustu uyku hali yoktu beslenmesi gayet iyi idi.. ben vakit olarak uzadığı için uzamış sarılık diyorum ama netten de arastirabilirsin yanlış bişey söylemek istemem.. 🙄🥰
Herhangi bir zarari olmadı değil mi bebeğe ? İnsaAllah bizimki de gecer 🤲

Herhangi bir zarari olmadı değil mi bebeğe ? İnsaAllah bizimki de gecer 🤲
Yok çok şükür parmağında oynatıyor bizi algıları da gayet açık 😅bir dahaki Dr a gittiğinde endiseni şöyle olmazsa insan bebek olunca daha da panik oluyor ben 3 çocuk doğurdum 3. Çocuğumda bacakları niye parantez şekli gibi yamuk diye panik yapmistim daha hastanede yatarken ablam sakinlestirememisti🤣Dr cagirdilar öyle ikna oldum 🤣

Yok çok şükür parmağında oynatıyor bizi algıları da gayet açık 😅bir dahaki Dr a gittiğinde endiseni şöyle olmazsa insan bebek olunca daha da panik oluyor ben 3 çocuk doğurdum 3. Çocuğumda bacakları niye parantez şekli gibi yamuk diye panik yapmistim daha hastanede yatarken ablam sakinlestirememisti🤣Dr cagirdilar öyle ikna oldum 🤣
Cok şükür 🪻 masaAllah Allah bağışlasın evlatlarınızı, evet yaa bende her şeye panik oluyorum doktorlara bile güvenmiyorum 😅🤦‍♀️ doktor bisey yok diyor ama bana var gibi geliyor, birkaç farklı doktora danışarak içimi rahatlatıyorum ancak

Kızlar benim pat diye sütüm azaldı birden bire. Normalde emzirdikten sonra sağdığımda 150-160 cc çıkardı şimdi emzirmeden sağdığımda 70 cc anca çıkıyor böyle olan oldu mu ya

Sizde de var mıydı sarılık
Evet var. 4. Gün de fototerapi aldık 🥺 şu an ne durumda hiç bilmiyorum. Doktor kilo alıyor bezleri de iyi dedi tekrar bakıp delmeye gerek yok dedi. 21:45 ten beri meme de şimdi kesin uyucak ve gece zor kaldırıcammm :(

Bu gece kimse gelmemişş, bebeler rahat mı duruyor acaba ckdkskslks benim bebe yine mahvetti bizi uyumuyor asla :(( atak haftası falan mı acaba diye düşünüyorım
Bende burdayımmmm 😫😫😫 benimkine de yeni güncelleme geldi oturarak emmek istemiyor agliyor emzirirken ayağa kalkıyorum susuyor 😭😭😭

Bugün sosyal medyada bir yazı gördüm. "Kendimi ineğe benzetiyorum hem habire emziriyorum hem de kocam da öküz" yazıyordu
Jsbdjendjdbdjdbbd kocam çok öküz değil ama ben inegim artık möô diye dolaneim bugün 😂😂
Bu gece kimse gelmemişş, bebeler rahat mı duruyor acaba ckdkskslks benim bebe yine mahvetti bizi uyumuyor asla :(( atak haftası falan mı acaba diye düşünüyorım
Rahat mi uyuyor nxbxbdnxjxndjdbdb beni de mahvetti ndndjdbndd yorum yapamıyorum daha fazla 😆😆😆
Bende burdayımmmm 😫😫😫 benimkine de yeni güncelleme geldi oturarak emmek istemiyor agliyor emzirirken ayağa kalkıyorum susuyor 😭😭😭
Ben bugun beynimin tamamını bıraktım nsndjdjdjd gece uyumadi sabah dus aldirdik 2-3 saat max uyumustur. Öğlenden beri uyumadı:') aşırı emme isteği vardi emzikle idare ede ede 10 -11 oldu en son yine emzirdik artık acaba süt azaldi yetmedi aç mi kaldi dedim. Evde iki aile de var iftara geldielr son gün annemler geliyo diye bir iftar yapak rn azimdan diye.... Hicbiri bas edemedi en son mama mi versem dedim, sonra annemin kucağında sakinlesti de uyudu(kv ailesi evine gidince sohbetler kesildi falan sessizlikte uyuyabildi anca) zateb krizi da vardi bahanesi oldu işte 🥹 o uyudu ben uyuyamadim geberiyorum simdi yine emzirdim bayıldı gazini cikaramadim yatirinca ih ih başlıyor skbxjsndksjdj bayrama böyle girdik jsbxhshhsjksj

Jsbdjendjdbdjdbbd kocam çok öküz değil ama ben inegim artık möô diye dolaneim bugün 😂😂

Rahat mi uyuyor nxbxbdnxjxndjdbdb beni de mahvetti ndndjdbndd yorum yapamıyorum daha fazla 😆😆😆

Ben bugun beynimin tamamını bıraktım nsndjdjdjd gece uyumadi sabah dus aldirdik 2-3 saat max uyumustur. Öğlenden beri uyumadı:') aşırı emme isteği vardi emzikle idare ede ede 10 -11 oldu en son yine emzirdik artık acaba süt azaldi yetmedi aç mi kaldi dedim. Evde iki aile de var iftara geldielr son gün annemler geliyo diye bir iftar yapak rn azimdan diye.... Hicbiri bas edemedi en son mama mi versem dedim, sonra annemin kucağında sakinlesti de uyudu(kv ailesi evine gidince sohbetler kesildi falan sessizlikte uyuyabildi anca) zateb krizi da vardi bahanesi oldu işte 🥹 o uyudu ben uyuyamadim geberiyorum simdi yine emzirdim bayıldı gazini cikaramadim yatirinca ih ih başlıyor skbxjsndksjdj bayrama böyle girdik jsbxhshhsjksj
Ayyy benimki de sürekli meme istiyor doymuyor mu diye çok üzülüyorum ama artık yoruldum valla babasına verdim ben 2 saat yatarooo 😅😅🫢

Ayyy benimki de sürekli meme istiyor doymuyor mu diye çok üzülüyorum ama artık yoruldum valla babasına verdim ben 2 saat yatarooo 😅😅🫢
Şu gazi çıksa wmnxjsnd sırtında buton var ya deliricem alıyorum kucaga uyuyo deli 😆😆😆 alt gazı cikmadan da uyuyamaz ben de uyuyamam hüüü sen uyu bacim benim için de uyu 🫠🫠🫠🫠

Evet var. 4. Gün de fototerapi aldık 🥺 şu an ne durumda hiç bilmiyorum. Doktor kilo alıyor bezleri de iyi dedi tekrar bakıp delmeye gerek yok dedi. 21:45 ten beri meme de şimdi kesin uyucak ve gece zor kaldırıcammm :(
Çok geçmiş olsun ♥️ Bende ne durumda bilmiyorum umarım düşüyordur:( valla benim ki max 15 dk duruyor 1 saatte uyanıp 5-10 dk emip bırakıyor 🥹😅

Back
X