Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Ay uyumuyo sabah banyoya soktuk ya o zaman uyudu 1 saat o saatten beri yarım yarim...... Kurudum bittttttim möö

Bu gece kimse gelmemişş, bebeler rahat mı duruyor acaba ckdkskslks benim bebe yine mahvetti bizi uyumuyor asla :(( atak haftası falan mı acaba diye düşünüyorım
Ben de burdayımmmm 🥲🥲🥲 süt sağıyorum.. uykuya hasretiz resmen yaa başım öyle ağrıyor ki.. akşam 22 gibi yatırdım, şimdi kaldırdım doyurdum allahmmm uyutamıyorummm… şimdi de ıkınma seansı başladı 🥹🥹🥹 allahmm bu nasıl bir kısır döngü yaaa 🥹🥹🥹eşim ısrarla annesinin gelmesinden yana bir tavır içinde, ben uykusuzluğu huzurumun kaçmasına tercih ederim… hiç gelmesinler

Bebem uyudu ama kendimle sorum var gibi uyanığım. Her an kalkmayacak gibi bir rahatlık bir de. Kafalar yanık bende.

Islak mendil olarak ne kullanıyorsunuz? Sleepy bio-natural serisi almıştım ben ama çok kuru geldi. İçine su ekleyip ancak öyle rahat kullanabildim ama değiştirmek istiyorum. Pamuk da almıştım ama 32 günlük hastane sürecinde hep ıslak mendil kullanıldığı için pamuk olsa ne olmasa ne ikna edemiyorum kendimi

Bebem uyudu ama kendimle sorum var gibi uyanığım. Her an kalkmayacak gibi bir rahatlık bir de. Kafalar yanık bende.

Islak mendil olarak ne kullanıyorsunuz? Sleepy bio-natural serisi almıştım ben ama çok kuru geldi. İçine su ekleyip ancak öyle rahat kullanabildim ama değiştirmek istiyorum. Pamuk da almıştım ama 32 günlük hastane sürecinde hep ıslak mendil kullanıldığı için pamuk olsa ne olmasa ne ikna edemiyorum kendimi
Ben pamuk kullanıyorum canım, sevmiyorum ıslak mendilin bebeğin tenine dokunduğumda irkilme hissini… ama uni baby yenidoğan ıslak mendil alkıştım her ihmale karşı, sarılık için hastaneye yattığımızda kullanmıştım.. duruyor bir köşede.. ıslak mendile belki dışarıda ihtiyaç duyulabilir, ilerleyen aylarda kullanılabilir belki ama şu an kıyamıyorum bebişe 🥰

Selam bacikolar geceye bende bir selam çakayım dedim geceleri benim bebe olmadan olmaz 🤦🏻‍♀️😁
Bende hafta sonu tatili çok şükür bir kaç saat biberonla babaya kitleyip uyuyangillerdenim emzirip uyuttum 2 saat sonra eşim biberonla verdi sonra da bir 2 saat toplam 4 saat uyuyabildim şükürler olsun o kadar farkediyor enerjimde ruh halimde o yüzden mutlaka kocaları kullanın 🌸

Bende bunu kullanıyorum canım çok ıslak benimki senin son kullanma tarihi yakınını mı gönderdiler acaba ben hiç kuruluk hissetmedim

Ben de burdayımmmm 🥲🥲🥲 süt sağıyorum.. uykuya hasretiz resmen yaa başım öyle ağrıyor ki.. akşam 22 gibi yatırdım, şimdi kaldırdım doyurdum allahmmm uyutamıyorummm… şimdi de ıkınma seansı başladı 🥹🥹🥹 allahmm bu nasıl bir kısır döngü yaaa 🥹🥹🥹eşim ısrarla annesinin gelmesinden yana bir tavır içinde, ben uykusuzluğu huzurumun kaçmasına tercih ederim… hiç gelmesinler
Benim de ayni ayaktayiz

Jsbdjendjdbdjdbbd kocam çok öküz değil ama ben inegim artık möô diye dolaneim bugün 😂😂

Rahat mi uyuyor nxbxbdnxjxndjdbdb beni de mahvetti ndndjdbndd yorum yapamıyorum daha fazla 😆😆😆

Ben bugun beynimin tamamını bıraktım nsndjdjdjd gece uyumadi sabah dus aldirdik 2-3 saat max uyumustur. Öğlenden beri uyumadı:') aşırı emme isteği vardi emzikle idare ede ede 10 -11 oldu en son yine emzirdik artık acaba süt azaldi yetmedi aç mi kaldi dedim. Evde iki aile de var iftara geldielr son gün annemler geliyo diye bir iftar yapak rn azimdan diye.... Hicbiri bas edemedi en son mama mi versem dedim, sonra annemin kucağında sakinlesti de uyudu(kv ailesi evine gidince sohbetler kesildi falan sessizlikte uyuyabildi anca) zateb krizi da vardi bahanesi oldu işte 🥹 o uyudu ben uyuyamadim geberiyorum simdi yine emzirdim bayıldı gazini cikaramadim yatirinca ih ih başlıyor skbxjsndksjdj bayrama böyle girdik jsbxhshhsjksj
Ayni napcaz bilmiyorum yatirinxa daha uyaniyor agliyor ikiniyor cozum bulan yok mu yaaa annemle ayaktayiz ben uyudum biraz ama annem asla uyumadi surekli ikıniyor cocuk

Günaydın kızlaaarrr 🥰🥰🥰 bu bayraaammm çifte bayraaammmm 🥰🥰🥰yavrular kucağımızda çok şükür… ama ben hiç bayram gibi hissedemiyorum 🥹🥹🥹 gözlerim dolu dolu… kaldım Allahın dağında kimsesiz.. ne bir ana ne bir baba.. böyle bayram mı olur yaaa… koşa koşa gideceğimiz bir büyüğümüz yok 🥹🥹 neyse.. ben de durumlar böyle.. hepinize mutlu bayramlar diliyorum 🥰🥰

Kızlar size bir de bir şey soracağım, normal doğum yapan annişler, dikişleriniz tam olarak düştü mü, iyileşti mi? Benşm halen düşmeyen bir iki dikiş var makata yakın iç tarafta 🥹🥹Benim iç genitalde bir kaşıntı ve sanki büzülme hissi var, rahim kendini topluyor küçülüyor diye mi oluyor acaba? Bir de bugün sabah sanki adet kanına benzer kan geldi.. hafif hafif de adet sancısı gibi bir minik his var alt karında.. doğumdan sonra lekelenmeler ve akıntılar bayağı yoğundu ama bugün berrak ve net kırmızı görünce acaba regl mi oluyorum diye düşündüm. Normalde de adet döngüm 27-28 günde bir oluyordu zaten, bugün 28 günlük oldu.. bilemedim fikrinizi almak istedim, var mı benzer durumu yaşayan ?

Kızlar size bir de bir şey soracağım, normal doğum yapan annişler, dikişleriniz tam olarak düştü mü, iyileşti mi? Benşm halen düşmeyen bir iki dikiş var makata yakın iç tarafta 🥹🥹Benim iç genitalde bir kaşıntı ve sanki büzülme hissi var, rahim kendini topluyor küçülüyor diye mi oluyor acaba? Bir de bugün sabah sanki adet kanına benzer kan geldi.. hafif hafif de adet sancısı gibi bir minik his var alt karında.. doğumdan sonra lekelenmeler ve akıntılar bayağı yoğundu ama bugün berrak ve net kırmızı görünce acaba regl mi oluyorum diye düşündüm. Normalde de adet döngüm 27-28 günde bir oluyordu zaten, bugün 28 günlük oldu.. bilemedim fikrinizi almak istedim, var mı benzer durumu yaşayan ?
Kanama konusunda benim bi ara baya azalmıştı ve kahverengiydi sonra kıpkırmızı ve çok gelmeye başladı hala devam ediyor, ben de acaba regl mi oldum diye düşünüyorum ama 40gün böyle devam etmesi normal diye de biliyorum ondan emin olamadım

Günaydın kızlaaarrr 🥰🥰🥰 bu bayraaammm çifte bayraaammmm 🥰🥰🥰yavrular kucağımızda çok şükür… ama ben hiç bayram gibi hissedemiyorum 🥹🥹🥹 gözlerim dolu dolu… kaldım Allahın dağında kimsesiz.. ne bir ana ne bir baba.. böyle bayram mı olur yaaa… koşa koşa gideceğimiz bir büyüğümüz yok 🥹🥹 neyse.. ben de durumlar böyle.. hepinize mutlu bayramlar diliyorum 🥰🥰
Günaydıın😍
Herkese hayırlı bayramlar 💐
bizde eşimin memleketine gidiyoruuuz
Annemlerde son günümü de geçirdim
Bebek mevlütümüz var herkesi belliyoruuu 🥰🥳

Aman aman tek bak kafan rahat etsin benim başımda öyle bı bela var çıldırmaya ramak kaldı 😄

Ellerini yıka dedim diye küsüp giden bir kp, çocuğu vermedim diye oğluna şikayet eden, emzikle ağzına bal verelim diyen kv… bu lohusalık sürecinde ne yaşadığımı ben bilirim, şeytan görsün yüzlerini, nefret ediyorum kendini yetiştirememiş insanlardan 😡😡😡

Back
X