• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    172
Kontrole gidince sorcam mutlaka şuan haftada 2 alıyorum magnezyum yetersiz kalıyor demek ki
Bende senin gibi çok sık yaşıyordum canım birde günlerce ağrısı geçmiyordu doktorum günde 2 ye çıkardı magnezyumu çok şükür 2 aydır sıkıntım kalmadı

Kızlar ben uyku bağımlısı her fırsatta kendini yatağa atan kadın resmen erkenci kuş oldum 😂 kaçta yatarsam yatayım 7-8 gibi ayaktayım bir daha uyku yok, annelikle gelen bir özelllik mi bu ? Çok uyumak istiyorum ama uyandıktan sonra imkansız gün içerisinde de uyuyamıyorum 🙄
Ay ben hala erken uyuyorum dayanamıyorum uyumayı çok seviyorum 🥺 işten gel toparlan et derken 10 11 gibi uyuyabilirsem benden mutlusu yok tabi gece uyanmaları olunca pek bir şey anlamıyorum. Bir de ramazan telaşı eşime sahur hazırlıyorum sonra geri uyuyorum 😂 ben her fırsatta uyuyabiliyorum galiba ama en geç 7-8 de kalkıyorum dediğin gibi. Uykudan da verim alamıyoruz ki, bence uyuyamaman çok normal. Zaten gece sağdan sola dönerken uyanıyorum ağrıdan adfhajsfh o kadar uyku bölünmesine böyle uyku isteği de çok normal. Vücut hazırlık yapıyor galiba ara uyanmalara ve uykusuzluğa.

Kızlar ben uyku bağımlısı her fırsatta kendini yatağa atan kadın resmen erkenci kuş oldum 😂 kaçta yatarsam yatayım 7-8 gibi ayaktayım bir daha uyku yok, annelikle gelen bir özelllik mi bu ? Çok uyumak istiyorum ama uyandıktan sonra imkansız gün içerisinde de uyuyamıyorum 🙄
Aynı ben haftasonu bile cin gibi ayaktayım normalde izinliyken yine bi 10a kadar uyurdum geçen haftasonu 7 de kahvaltı yapıyordum eşim uyandı rüyanda mı gördün diyor 😂😂😂 gün erken başlıyor artık bana dedim 🤭

Ay ben hala erken uyuyorum dayanamıyorum uyumayı çok seviyorum 🥺 işten gel toparlan et derken 10 11 gibi uyuyabilirsem benden mutlusu yok tabi gece uyanmaları olunca pek bir şey anlamıyorum. Bir de ramazan telaşı eşime sahur hazırlıyorum sonra geri uyuyorum 😂 ben her fırsatta uyuyabiliyorum galiba ama en geç 7-8 de kalkıyorum dediğin gibi. Uykudan da verim alamıyoruz ki, bence uyuyamaman çok normal. Zaten gece sağdan sola dönerken uyanıyorum ağrıdan adfhajsfh o kadar uyku bölünmesine böyle uyku isteği de çok normal. Vücut hazırlık yapıyor galiba ara uyanmalara ve uykusuzluğa.
Artık uyanınca gece dalabiliyorum, çok şükür diyeyim. Geçen hafta biraz uykusuz kaldım ya sanırım ondan dolayı hemen uyuyorum kalkarsam, ama tabii çok bölünüyor. Herkes aynı demek ki o öğlene kadar uyumalarımız yalan olacak :D

Kızlar aranızda Maraşlı olup yemlik bilen varmı dün kayınvalidem toplamış ama gebelikte yenilmesinde sakınca varmı acaba 🤭

günaydın kızlar açlık şekerim 120 geldi sıkıntılı mı sizce doktoruma yazdım ama daha dönüş yapmadı çok canım sıkıldı

Aynı ben haftasonu bile cin gibi ayaktayım normalde izinliyken yine bi 10a kadar uyurdum geçen haftasonu 7 de kahvaltı yapıyordum eşim uyandı rüyanda mı gördün diyor 😂😂😂 gün erken başlıyor artık bana dedim 🤭
Yalnız değilmişim :) bir de şey geldi sanki bende sıkıntı var ben yapamıyorum ya da bir şeyi eksik yapıyorum gibi. Neyse ki uzun sürmüyor, kendimi gazlayıp devam ediyorum :D

Yalnız değilmişim :) bir de şey geldi sanki bende sıkıntı var ben yapamıyorum ya da bir şeyi eksik yapıyorum gibi. Neyse ki uzun sürmüyor, kendimi gazlayıp devam ediyorum :D
Ben zaten boyleydim, gece 11 gibi yatip sabah 7 en gec 8 gibi kalkardim. Simdi daha da erken yatiyorum. Dun sanirim 8bucukta filan yattim, gece uyaniyorum diye daha uzun saatler uyumam gerekiyor heralde😅

Ben zaten boyleydim, gece 11 gibi yatip sabah 7 en gec 8 gibi kalkardim. Simdi daha da erken yatiyorum. Dun sanirim 8bucukta filan yattim, gece uyaniyorum diye daha uzun saatler uyumam gerekiyor heralde😅
Ben 10 saat uyuduğumu biliyorum ya öldüm sanıp dürtüyolardı :D

Kızlar aranızda Maraşlı olup yemlik bilen varmı dün kayınvalidem toplamış ama gebelikte yenilmesinde sakınca varmı acaba 🤭
Sıkıntı olmaz bence canım ya zaten öyle tadı falan yok ot değil mi ne yapacak tertemiz yıka ye afiyet olsun

Selamlar herkese, acayip bir hastaliga yakalandik yaa. Esimle ben haftasonundan beri gozumuzu acamiyoruz. En son sali doktora gidelim dedik, ben gebe olunca test yapti, emin de olsam yapalim bakalim dedi doktor. Influenza pozitif cikti. Serum falan da aldık hastanede. Ama ben hayataimda boyle bir hastalık gecirdigimi bilmiyorum. Iki de cocuk var evde, herkes perisan oldu, kendimizi yatak odasina karantinaya aldik gibi birsey oldu. Zavalli cocuklar da basinin caresine bakiyor.

Influenza ilaciyla parol basladik, baska da birsey kullanamıyorum malum. Influenza ialci bile hastaligin kendisi daha zararli diye kulaniyorum, normalde gebelerde onerilmiyor böyle seyler.
Oksuruk de cok artti, sirtim, yanlarim, gobegin ust kismi,gogus alti falan asiri asiri aciyor artik oksurmekten. Nasil yapacagiz, nasil gececek bilmiyorum
Ah cok gecmis olsun canım🥹🥹aynı seyi ben yasıyorum ömrüm boyunca böyle bir hastalık görmedim ve geçirmedim. 21 gün oldu bugün müthis 1 hafta geçer gibi oldu tekrardan başladı. 2 kere serum oldum hastanede gözümü acamıyordum. Ciğerler dolu iltihap olduğu icin antibiyotik başladık mecbur hala devam ediyorum. Öksürük surubu kullanıyorum. Boğazım inanılmaz tahriş oldu öksürmekten artık kan geliyor o derece🥹dikkat edin kendinize. 1 bucuk aya kadar sürer diyorlar hep cevremdekile cok korkuyorum ben de :( ıhlamur icin bol bol sıvı alıp boğazınınızı kuru tutmamaya calısın canım. Tekrardan cok gecmis olsun🙏🏻

Back
X