Kuzu goruntu yok mu ya bi de kac haftaliksinKızlar dün doktorum dedi ki kıza benziyor dedi ama bir hafta önce başka bir doktorda erkek olduğunu söylediler. Dün giden doktorum kendi doktorumdu. Pipi görünmüyor dedi. Allak bullak oluyor insan biri bir şey dedi biri bir şey dedi.
13+5 bakar mısınKuzu goruntu yok mu ya bi de kac haftaliksin
İşte bu hiç hoş değil bu yüzden detaylıya kadar kesin dememek lazım çok var örnekleri haklısın canımKızlar dün doktorum dedi ki kıza benziyor dedi ama bir hafta önce başka bir doktorda erkek olduğunu söylediler. Dün giden doktorum kendi doktorumdu. Pipi görünmüyor dedi. Allak bullak oluyor insan biri bir şey dedi biri bir şey dedi.
Birsonraki ultrasonun ne zaman? Ozaman daha iyi belli olur belkiDemi ama chatgpt gönderdim kiz dedi ahahahgörüntü çok kötü yaa zaten bi düzgün ultrason fotom yok
Net görünmüyor canım ayaklarda var karışık duruyorGunaydin kızlar ben gittim başka doktora ikili yaptı çok şükür ama hiç göstermedi ekrandan en son gösterdi foto çek kağıt vermiyorum gibisinden sanirim
Bana bu sefer erkek gibi geldi siz ne dusunuyorsunuz
Eki Görüntüle 3563178
Ayy en sevmediğim şey, belirsizlikKızlar dün doktorum dedi ki kıza benziyor dedi ama bir hafta önce başka bir doktorda erkek olduğunu söylediler. Dün giden doktorum kendi doktorumdu. Pipi görünmüyor dedi. Allak bullak oluyor insan biri bir şey dedi biri bir şey dedi.
Kuzum sen 16 haftadamısın?şimdi çoktan belli olmalı sadece sana baştan yalnış demişler bence banada başta kız dedi gerçi benim için fark etmezde cinsiyeti ama bence aslında erkenden söylenilmemeli üzülenler oluyor hatta aldırmayı düşünen bile oluyorKızlar dün doktorum dedi ki kıza benziyor dedi ama bir hafta önce başka bir doktorda erkek olduğunu söylediler. Dün giden doktorum kendi doktorumdu. Pipi görünmüyor dedi. Allak bullak oluyor insan biri bir şey dedi biri bir şey dedi.
3 Hafta sonra canim bakalim özele ikna etsem esimi haftaya bence belli olur artık ama çok rahatBirsonraki ultrasonun ne zaman? Ozaman daha iyi belli olur belki
Evet kuzu yaa bi doğru açıyı bulamadılar tahmin edelim karmakarışıkNet görünmüyor canım ayaklarda var karışık duruyor
Kuzu goruntu yok mu ya bi de kac haftaliksin
İşte bu hiç hoş değil bu yüzden detaylıya kadar kesin dememek lazım çok var örnekleri haklısın canım
Ayy en sevmediğim şey, belirsizlikbirsonraki randevuyumu bekliceksin ?
16. Hafta içindeyim. Haftaya gel dedi haftaya uygun olmadigimi söyledim tatilde de İstanbul'a geçeceğim orada bir doktorum vardı daha önceden bildiğim ona giderim 15 gün sonra diye düşündüm. O zaman iyice netlik kazanır alisverise başlarım diye dusunuyorum. Pipi olsa görünürdü dedi doktor. Oğlum olacağına alışmıştım gerçi hala netlik yok. Ama Rabbim güzel sağlıklı aklı basi yerinde evlatlar nasip etsin. Tek duamız buKuzum sen 16 haftadamısın?şimdi çoktan belli olmalı sadece sana baştan yalnış demişler bence banada başta kız dedi gerçi benim için fark etmezde cinsiyeti ama bence aslında erkenden söylenilmemeli üzülenler oluyor hatta aldırmayı düşünen bile oluyor
Çok heyecanlıı3 Hafta sonra canim bakalim özele ikna etsem esimi haftaya bence belli olur artık ama çok rahat
Evet kuzu yaa bi doğru açıyı bulamadılar tahmin edelim karmakarışıkherkese tahminde bulunuyorum yaa ondan basima geliyor bence
Aminn hepimize, hayırlısı olsun inşaallah16. Hafta içindeyim. Haftaya gel dedi haftaya uygun olmadigimi söyledim tatilde de İstanbul'a geçeceğim orada bir doktorum vardı daha önceden bildiğim ona giderim 15 gün sonra diye düşündüm. O zaman iyice netlik kazanır alisverise başlarım diye dusunuyorum. Pipi olsa görünürdü dedi doktor. Oğlum olacağına alışmıştım gerçi hala netlik yok. Ama Rabbim güzel sağlıklı aklı basi yerinde evlatlar nasip etsin. Tek duamız bu ultrason fotosu var ama görünmüyor cinsiyeti orada da
Tahmini 20. Haftada artık evet benim bundanım var deriz artık3 Hafta sonra canim bakalim özele ikna etsem esimi haftaya bence belli olur artık ama çok rahat
Evet kuzu yaa bi doğru açıyı bulamadılar tahmin edelim karmakarışıkherkese tahminde bulunuyorum yaa ondan basima geliyor bence
Amin canım önce sağlıklı sıhatli sonrada gönlünce olsun inşallah16. Hafta içindeyim. Haftaya gel dedi haftaya uygun olmadigimi söyledim tatilde de İstanbul'a geçeceğim orada bir doktorum vardı daha önceden bildiğim ona giderim 15 gün sonra diye düşündüm. O zaman iyice netlik kazanır alisverise başlarım diye dusunuyorum. Pipi olsa görünürdü dedi doktor. Oğlum olacağına alışmıştım gerçi hala netlik yok. Ama Rabbim güzel sağlıklı aklı basi yerinde evlatlar nasip etsin. Tek duamız bu ultrason fotosu var ama görünmüyor cinsiyeti orada da
Kuzu kiz geliyor ben sana diyim 16.haftada pipi varsa kesin gozukurdu detaylı da cinsiyet değişimi olanlar genelde sürekli kontrol olmayıp ya da 12 13 haftalikken öğrendikleri için erken olduğu için değişiyor ben öyle düşünüyorum baya testisleri bile belli oluyor 16.haftada o derece16. Hafta içindeyim. Haftaya gel dedi haftaya uygun olmadigimi söyledim tatilde de İstanbul'a geçeceğim orada bir doktorum vardı daha önceden bildiğim ona giderim 15 gün sonra diye düşündüm. O zaman iyice netlik kazanır alisverise başlarım diye dusunuyorum. Pipi olsa görünürdü dedi doktor. Oğlum olacağına alışmıştım gerçi hala netlik yok. Ama Rabbim güzel sağlıklı aklı basi yerinde evlatlar nasip etsin. Tek duamız bu ultrason fotosu var ama görünmüyor cinsiyeti orada da
Öyle kuzu işin garibi 13+2 çıkacağına 14+1 haftalik çıktım doktora o kadar büyüdü mü yaa dedim istemsizceTahmini 20. Haftada artık evet benim bundanım var deriz artık
Aynen ben de gece iki tane alıyorum. Sabah iyi kalkıyorum aslında sonra oluyor noluyorsaGece iki tane alıp uyudum etkisi olmuş hali buysa içmesem nolurdu diyorumakşama doğru daha kötü oluyorum ilaç alsam uyku yapıyor nolcaksa böyle
Yandan duruyordu çocuk çok da hareketli maşallah her gittiğimizde doktor diyor ama bacak arasını göstermedi. Kız evlat başka oğlana çok da alistirdim kendimi inşallah en güzeli olur hepimiz için. Yorumun çok samimi teşekkür ederimKuzu kiz geliyor ben sana diyim 16.haftada pipi varsa kesin gozukurdu detaylı da cinsiyet değişimi olanlar genelde sürekli kontrol olmayıp ya da 12 13 haftalikken öğrendikleri için erken olduğu için değişiyor ben öyle düşünüyorum baya testisleri bile belli oluyor 16.haftada o derece
Maşallah gelişimi önde demek kiÖyle kuzu işin garibi 13+2 çıkacağına 14+1 haftalik çıktım doktora o kadar büyüdü mü yaa dedim istemsizceesim ikna olmuyor yoksa gidicem bi cinsiyet icin hayir böyle aksilik görüntüler geldikçe hırs yaptım tutmayın beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?