• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    172
Selamlar herkese, acayip bir hastaliga yakalandik yaa. Esimle ben haftasonundan beri gozumuzu acamiyoruz. En son sali doktora gidelim dedik, ben gebe olunca test yapti, emin de olsam yapalim bakalim dedi doktor. Influenza pozitif cikti. Serum falan da aldık hastanede. Ama ben hayataimda boyle bir hastalık gecirdigimi bilmiyorum. Iki de cocuk var evde, herkes perisan oldu, kendimizi yatak odasina karantinaya aldik gibi birsey oldu. Zavalli cocuklar da basinin caresine bakiyor.

Influenza ilaciyla parol basladik, baska da birsey kullanamıyorum malum. Influenza ialci bile hastaligin kendisi daha zararli diye kulaniyorum, normalde gebelerde onerilmiyor böyle seyler.
Oksuruk de cok artti, sirtim, yanlarim, gobegin ust kismi,gogus alti falan asiri asiri aciyor artik oksurmekten. Nasil yapacagiz, nasil gececek bilmiyorum
Çok geçmiş olsun canım. Umarım hemen atlatırsın 🙏🏻
Amin canım, herşey güzel olacak inanıyorum 🙏🤲
Tuğçe hepimiz dua ediyoruz sen ve bebeğin için. Sağlıkla en kısa zamanda kavuşacaksınız inşallah🙏🏻💐
Bende bugün doktora gittim. Haftam 29+2 olmasına rağmen bebek 30+1 gözüküyormuş. Bebeğin kilosu da 1540 mış. Biraz kilolu dedi. Sizce nasıl kızlar?
Bence gayet iyi. Benimde 29+1 de 1500 Gr di.
Kızlar çıktım bebişim baş aşağı dönmüş şükür biraz daha rahatladım. 2.100 gram olmuş bi sıkıntı yokmuş herşey normalmiş çıktım 😀

Selam kızlar. Biz de az önce çıktık. 2450 gr olmuşuz, nst de uyudu iki defa girmek zorunda kaldım çikolata yedim, su içtim bana mısın demedi yine uyudu. 🤓 keyifçi biri.
Masallahhh bebislerimize. Sağlıkla gelsinler minik kuşlar 🧿🙏🏻

Çok geçmiş olsun canım. Umarım hemen atlatırsın 🙏🏻

Tuğçe hepimiz dua ediyoruz sen ve bebeğin için. Sağlıkla en kısa zamanda kavuşacaksınız inşallah🙏🏻💐

Bence gayet iyi. Benimde 29+1 de 1500 Gr di.

Masallahhh bebislerimize. Sağlıkla gelsinler minik kuşlar 🧿🙏🏻
Amin Çok teşekkür ederim canım dualarınıza ihtiyacım var gerçekten 🙏

Benim de tekme dışındaki hareketleri hep öyle, ayağını dayıyor bi noktaya ve orası çok sert hatta sivri gibi oluyor, dışarıdan da görülüyor 😂 ittire ittire aşağı yukarı yapıyor, o an bazen huylanıyorum bazen canımı da acıtıyor. Tekme değil dayak atıyor bildiğin.
Ay aynı benim kız geçen resmen uykumdan uyandım sağ tarafıma yatmışım kasığıma öyle bir vurdu ki elektrik çarpmış gibi oldum eşim uyanıktı küçücük şey nasıl öyle vurabilir ki dedi bende ona vurdum bir tane işte böyle diye 😂 Sanki 10 kere doğurmuşlar bu kocalar neden böyle hiç anlamıyorum 😂😂

Ay aynı benim kız geçen resmen uykumdan uyandım sağ tarafıma yatmışım kasığıma öyle bir vurdu ki elektrik çarpmış gibi oldum eşim uyanıktı küçücük şey nasıl öyle vurabilir ki dedi bende ona vurdum bir tane işte böyle diye 😂 Sanki 10 kere doğurmuşlar bu kocalar neden böyle hiç anlamıyorum 😂😂
Bence de zaten onlar henüz hiçbir şeyi anlamıyorlar ki, her şeyi biz yaşıyoruz. Ben eşime hıçkırdığını söylediğimde inanmamıştı 😂 sonra denk gelince geldi koydu elini karnıma da öyle anladı, aaa haklıymışsın dedi. Gerçekten komutla çalışıyor bu erkekler 😂 kocama o kadar söven ben birde erkek bebek doğuracağım asjsjjxa

Kızlar ben bugün kişisel bakım günü ilan ettim, vücudumda kıllar az çıkıyor zaten ama göbek çevremde uzuyor hiç hoşuma gitmiyor yarında kontrolumuz var ağda bandı ile full bir temizlik yaptım. Bir dahakine kuaföre gitmem gerekicek sanırım çünkü göbeğimden altını görmem zor oldu. Manikur pedikürde yaptım. Haftasonuna hazırız✌🏼

Evet canım sütüm kesilmesin diye dikkat etmeye çalıyorum ama herşey üst üste gelince dayanamıyorum 🥺Rabbim imtihanlarımızı kolay eylesin 🤲
Çok iyi gidiyorsun canım moralini yüksek tut inşallah tez zamanda bitecek bugünler biraz büyüsün hatırlamayacaksın bile bebeğinle gülüp oynarken 🤲🏻

görüştüm ama endokrine git dedi geceden şekerli şeyler yediğimi söyledim o zaman normal olabilir bir kaç gün daha ölç dedi 5 saat açlık olsun dedi bakalım inşallah sıkıntı çıkmaz
5 saat açlık mı 8 saat değil mi o. Valla ben doktora giderken baya bi saat aç oluyorum. Mesela akşam 8 de yedim en son ertesi gün 11 de verdim kan. Yanlış mı yapıyorum 😅 neyse sorun olsa illa bi yerimde bi problem olurdu herhalde suyu filan normal kendimi de kötü hissetmiyorum.

Günaydın, benim açlık bi ara 98 çıkmıştı referans aralığı 70-100 arası yazıyodu korkmuştum doktora sordum, gebelikte 120 ye kadar sınır dedi doktorum. Rahatlamıştım. Ama 98 i de yüksek görenler var doktordan doktora değişiyo sanırım. Ben bi sıkıntı yaşamadım. Sizinki biraz sınır gibi. Doktorunuzla bi görüşün bakalım ne dicek.
ben kavaltıdan sonra kan verdiğimde 122 çıkmıstı yanı tokluk doktor sınırdasın dedi yok artık dedım akşam yemegınden sonra 160 lara 170 lere cıkıyor

ben kavaltıdan sonra kan verdiğimde 122 çıkmıstı yanı tokluk doktor sınırdasın dedi yok artık dedım akşam yemegınden sonra 160 lara 170 lere cıkıyor
Benim toklukta problem olmadı yani dün ölçtürdüm 1 saatlik tokluk 92 çıktı. Glutensiz besleniyorum ben onun da etkisi var tabi. Herşeyi yiyemiyorum.

Bence de zaten onlar henüz hiçbir şeyi anlamıyorlar ki, her şeyi biz yaşıyoruz. Ben eşime hıçkırdığını söylediğimde inanmamıştı 😂 sonra denk gelince geldi koydu elini karnıma da öyle anladı, aaa haklıymışsın dedi. Gerçekten komutla çalışıyor bu erkekler 😂 kocama o kadar söven ben birde erkek bebek doğuracağım asjsjjxa
Hayır Allahtan çok hödük değil benden her gün yemek iş falan beklemiyor her şeye yardım edip ilgileniyor ama şu şöyle bebek böyle yapıyor dediğimde olmaz öyle şey abartma falan dediğinde çok gıcık oluyorum sanki 15 kere doğurmuş gibi asdfgh o zamanlarda çok sövüyorum bende hatta kızıma da anlatıyorum bak baban ne diyor diye şimdiden çocuğu kendi tarafıma çekmeye çalışıyorum asfdgnh 😂😂

Kızlar kapı süsümüz hazır, henüz elime ulaşmadı ama sizinle paylaşmak istedim. Bayıldım.😍 Küçük prensime, küçük prensli kapı süsü🐣🥳

Eklentiler

• IMG-20250321-WA0006.webp
    IMG-20250321-WA0006.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 24
Bende aldım biraz küçük geldi ebat olarak ama temiz içerik olduğu için kullanırım
Ya muadillerin hepsi boyut olarak benzer. Dalin unibaby falan daha büyük ama onlar da temiz içerik degil ben ilerleyen zamanlarda sabun tozu kullanmayı düşünüyorum roxy duru falan

Back
X