- Konu Sahibi Mervenur277
- #18.561
Sağlıkla gelsinEvet canım Sezeryan olcak benim oğlanda da Sezeryan doğum yapmıştım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağlıkla gelsinEvet canım Sezeryan olcak benim oğlanda da Sezeryan doğum yapmıştım
Günaydın, benim açlık bi ara 98 çıkmıştı referans aralığı 70-100 arası yazıyodu korkmuştum doktora sordum, gebelikte 120 ye kadar sınır dedi doktorum. Rahatlamıştım. Ama 98 i de yüksek görenler var doktordan doktora değişiyo sanırım. Ben bi sıkıntı yaşamadım. Sizinki biraz sınır gibi. Doktorunuzla bi görüşün bakalım ne dicek.günaydın kızlar açlık şekerim 120 geldi sıkıntılı mı sizce doktoruma yazdım ama daha dönüş yapmadı çok canım sıkıldı
Minnacıklar ama aklımızı başımızdan almayı biliyorlar valla canım buraya yazdım artık doktorumu arayacaktım tam içeride resmen halay çekmeye başladı minik cadım babası gibi şakacı olacak galibaBebeğin pozisyonundandır canım. Ben az hissettiğim zaman cogunlukla yüz üstü dönmüs oluyor, son kontrolde yüz üstüydü sadece sırt kemiklerini görebildik meselaendişelenecek bir durum oldugunu düsünmüyorum ben
Benim sancı kasılmalardan dolayı biraz erken yapıldı ama normalde 34-35 ten sonra giriliyor herhaldeKızlarrr nst’ye kaçıncı haftada başladınızhenüz girmedik doktorum da hicbir sey demedi merak ediyorum
![]()
Ya desene ona da cok az kaldı diyeBenim sancı kasılmalardan dolayı biraz erken yapıldı ama normalde 34-35 ten sonra giriliyor herhalde
Çok geçmiş olsun canımSelamlar herkese, acayip bir hastaliga yakalandik yaa. Esimle ben haftasonundan beri gozumuzu acamiyoruz. En son sali doktora gidelim dedik, ben gebe olunca test yapti, emin de olsam yapalim bakalim dedi doktor. Influenza pozitif cikti. Serum falan da aldık hastanede. Ama ben hayataimda boyle bir hastalık gecirdigimi bilmiyorum. Iki de cocuk var evde, herkes perisan oldu, kendimizi yatak odasina karantinaya aldik gibi birsey oldu. Zavalli cocuklar da basinin caresine bakiyor.
Influenza ilaciyla parol basladik, baska da birsey kullanamıyorum malum. Influenza ialci bile hastaligin kendisi daha zararli diye kulaniyorum, normalde gebelerde onerilmiyor böyle seyler.
Oksuruk de cok artti, sirtim, yanlarim, gobegin ust kismi,gogus alti falan asiri asiri aciyor artik oksurmekten. Nasil yapacagiz, nasil gececek bilmiyorum
Normalde 34’ten sonra duzenli yapilmaya basliyorlar. Sanciniz filan varsa onceden de yapiyorlar.Kızlarrr nst’ye kaçıncı haftada başladınızhenüz girmedik doktorum da hicbir sey demedi merak ediyorum
![]()
kuzum haftamız da aynıymış seninle benim de öyle oluyor, yeni haftaya girdiğimizde iki üç gün sakin oluyor sonraki günlerse çok daha enerjik ben alıştım bu duruma normaldir diye düşünüyorumKızlar benim bebeğim dünden beri çok sakin normalde son haftalarda tekmeleri iyice sertleşmişti akşamda misafirim vardı tam olarak uzanıp takipte edemedim bu sabah çikolata yedim meyve yedim iş yerindeyim oturuyorum sanki bir kaç tekme hissettim ama normale göre çok hafif ve afedersiniz sanki makatta gibi , birde daha çok karnımın bir kısmı sertleşiyor böyle sanki itiliyor gibi ama tekme gibi değil sanki ayağıyla itip aşağı doğru indiriyor gibi ayağını ama bu tarz hareketler yaşamamıştım daha önce garip hissettiriyor. Sizce doktora gitmeli miyim ? Hareketlerinin böyle olması normal mi ?
P papatya342Ah cok gecmis olsun canımaynı seyi ben yasıyorum ömrüm boyunca böyle bir hastalık görmedim ve geçirmedim. 21 gün oldu bugün müthis 1 hafta geçer gibi oldu tekrardan başladı. 2 kere serum oldum hastanede gözümü acamıyordum. Ciğerler dolu iltihap olduğu icin antibiyotik başladık mecbur hala devam ediyorum. Öksürük surubu kullanıyorum. Boğazım inanılmaz tahriş oldu öksürmekten artık kan geliyor o derece
dikkat edin kendinize. 1 bucuk aya kadar sürer diyorlar hep cevremdekile cok korkuyorum ben de
ıhlamur icin bol bol sıvı alıp boğazınınızı kuru tutmamaya calısın canım. Tekrardan cok gecmis olsun
![]()
Yolda gidene kadar ninni gibi geliyor uyuyorlar bende bu ptesi ilk defa nst ye girdim 2 kere girmek zorunda kaldım oda çikolata bol suya rağmen yan mi uzandın sırt üstü mü benim sırt üstünde 2 kere sancim çıkmıştıSelam kızlar. Biz de az önce çıktık. 2450 gr olmuşuz, nst de uyudu iki defa girmek zorunda kaldım çikolata yedim, su içtim bana mısın demedi yine uyudu.keyifçi biri.
32 de başlıyorlar diye hatırlıyorum ama bakalım bu hafta gittiğimde nst isteyecek miKızlarrr nst’ye kaçıncı haftada başladınızhenüz girmedik doktorum da hicbir sey demedi merak ediyorum
![]()
Beni hep sola yatırıyorlar. Evet sanırım arabada sallanmak uykularını getiriyorP papatya342
Çok geçmiş olsun ikinizede kızlarbence okadar sürmez en kısa sürede toparlamış doğumdan önce bu salgını başınızdan savmis olacaksiniz bende doguma yakin olmaktan cok korkuyorum.
Yolda gidene kadar ninni gibi geliyor uyuyorlar bende bu ptesi ilk defa nst ye girdim 2 kere girmek zorunda kaldım oda çikolata bol suya rağmen yan mi uzandın sırt üstü mü benim sırt üstünde 2 kere sancim çıkmıştı
Ben aldim acikcasi begendim de. En onemlisi icerigi çok temizKızlar siveno markasından deterjan alan varmı memnumusunuz
görüştüm ama endokrine git dedi geceden şekerli şeyler yediğimi söyledim o zaman normal olabilir bir kaç gün daha ölç dedi 5 saat açlık olsun dedi bakalım inşallah sıkıntı çıkmazGünaydın, benim açlık bi ara 98 çıkmıştı referans aralığı 70-100 arası yazıyodu korkmuştum doktora sordum, gebelikte 120 ye kadar sınır dedi doktorum. Rahatlamıştım. Ama 98 i de yüksek görenler var doktordan doktora değişiyo sanırım. Ben bi sıkıntı yaşamadım. Sizinki biraz sınır gibi. Doktorunuzla bi görüşün bakalım ne dicek.
Sola yatınca daha iyi çıkıyor nst ben sırt üstü yattığımda oğluş belime kaçıyordu hiç düzgün nst si olmadı geri sola yatırıp çekince düzeliyorduBeni hep sola yatırıyorlar. Evet sanırım arabada sallanmak uykularını getiriyor![]()
İnşallah en yakın zamanda kavuşacaksınız canım, bebişle ilgili yazdığın her cümleyi okuyunca hemen gözlerim doluyor benim deCanım daha iyiyim dün de kaldırdı hoca, idrar da kanda enfeksiyon çıkmıştı bide akciğer de bronşit görmüşlerdi. Bugün tahlile göre çıkacaz. İlaçlar ishal mide bulantısı ve mide ağrısı yaptı, biran önce bitsin istiyorum. Bebiş de gayet iyi hamd olsun, dün gördük saçları sararmaya başlamış kaşları da sapsarı, her gittiğim de ağlıyorum ama yapacak bişey yok![]()
Çok geçmiş olsun hepinizeSelamlar herkese, acayip bir hastaliga yakalandik yaa. Esimle ben haftasonundan beri gozumuzu acamiyoruz. En son sali doktora gidelim dedik, ben gebe olunca test yapti, emin de olsam yapalim bakalim dedi doktor. Influenza pozitif cikti. Serum falan da aldık hastanede. Ama ben hayataimda boyle bir hastalık gecirdigimi bilmiyorum. Iki de cocuk var evde, herkes perisan oldu, kendimizi yatak odasina karantinaya aldik gibi birsey oldu. Zavalli cocuklar da basinin caresine bakiyor.
Influenza ilaciyla parol basladik, baska da birsey kullanamıyorum malum. Influenza ialci bile hastaligin kendisi daha zararli diye kulaniyorum, normalde gebelerde onerilmiyor böyle seyler.
Oksuruk de cok artti, sirtim, yanlarim, gobegin ust kismi,gogus alti falan asiri asiri aciyor artik oksurmekten. Nasil yapacagiz, nasil gececek bilmiyorum
Benim de tekme dışındaki hareketleri hep öyle, ayağını dayıyor bi noktaya ve orası çok sert hatta sivri gibi oluyor, dışarıdan da görülüyorKızlar benim bebeğim dünden beri çok sakin normalde son haftalarda tekmeleri iyice sertleşmişti akşamda misafirim vardı tam olarak uzanıp takipte edemedim bu sabah çikolata yedim meyve yedim iş yerindeyim oturuyorum sanki bir kaç tekme hissettim ama normale göre çok hafif ve afedersiniz sanki makatta gibi , birde daha çok karnımın bir kısmı sertleşiyor böyle sanki itiliyor gibi ama tekme gibi değil sanki ayağıyla itip aşağı doğru indiriyor gibi ayağını ama bu tarz hareketler yaşamamıştım daha önce garip hissettiriyor. Sizce doktora gitmeli miyim ? Hareketlerinin böyle olması normal mi ?
Amin canım benimİnşallah en yakın zamanda kavuşacaksınız canım, bebişle ilgili yazdığın her cümleyi okuyunca hemen gözlerim doluyor benim de![]()
Aynısını sabah yaşadımBenim de tekme dışındaki hareketleri hep öyle, ayağını dayıyor bi noktaya ve orası çok sert hatta sivri gibi oluyor, dışarıdan da görülüyorittire ittire aşağı yukarı yapıyor, o an bazen huylanıyorum bazen canımı da acıtıyor. Tekme değil dayak atıyor bildiğin.