• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    140
bir aydır tansiyon yüksekliğiyle uğraşıyordum şimdide şeker yüksek gibi canım çok sıkılıyor bu duruma aksi gibi şeker yüklemeside yaptıramadım

bir aydır tansiyon yüksekliğiyle uğraşıyordum şimdide şeker yüksek gibi canım çok sıkılıyor bu duruma aksi gibi şeker yüklemeside yaptıramadım
tetanos aşısı için sağlık ocağına gittiğimde tansiyon yüksek takip ett dedi hemşire ölçüm yaptım normalde döndü şimdide şeker takip ediyorum bende geliyor sırayla hepsi

şeker için arada açlık tokluk kontrol et yeter

tetanos aşısı için sağlık ocağına gittiğimde tansiyon yüksek takip ett dedi hemşire ölçüm yaptım normalde döndü şimdide şeker takip ediyorum bende geliyor sırayla hepsi

şeker için arada açlık tokluk kontrol et yeter
öyle yapacağım canım doktor endokrine görün dedi

Ay hiç hatırlamıorum içeriğini tam ama mor bi çanta verio 😅 mustela pişik kremi şampuan yağ falan da oluyodu galiba küçük boy 👍 ilk kiyafet onlar giydirio sapkasi corabi eldiveni zibini. Molfix bez odaya getiriolardi yedek ama anneye ne vardi hic hic hatirlamiyorum. Cok o cantaya gore hastane cantasi yapmadim ben, kendi esyalarimizi goturdum simdi de oyle yapicam 👍
Veriliyorsa ben hiç hazırlamayayım dedim . Daha doğrusu eksikleri götürürüm yük olmasın dedim. Kıyafet bez ıslak mendil pişik kreme kadar var ise ekstradan götürmem ben. Bi kıyafet daha götürürüm ordaki kirlenir illaki .

Kızlar hemoglobin kan değeriniz kaç ? Benim 11.3 idi doktor bi demir ilacı daha verdi bana . Bir ay sonra tekrar bakılcakmış yükselmezse damardan verilecekmiş .

Kızlar hemoglobin kan değeriniz kaç ? Benim 11.3 idi doktor bi demir ilacı daha verdi bana . Bir ay sonra tekrar bakılcakmış yükselmezse damardan verilecekmiş .
HGB 10,7 Benim demir ilaçı kullanıyorum mart başında beri düzenli kullanınca demir ilacını merak etme yükseliyor.
bana ilaçı düzenli kullan dedi üstünde durmadı bile kırmızı ete ve balığa ağırlık ver

HGB 10,7 Benim demir ilaçı kullanıyorum mart başında beri düzenli kullanınca demir ilacını merak etme yükseliyor.
bana ilaçı düzenli kullan dedi üstünde durmadı bile kırmızı ete ve balığa ağırlık ver
Benim 9.7 çıktı🫠 günde 2 kere kullan demiri dedi

Kızlarr bir de ben yarın 28 haftalık olacsğım . Bugün tartıldım 6 kilo almışım . 56 idim 62 olmuşum. Ortalama mı gidiyorum yoksa az mı? Sizlerin nasıl gidiyor💕

Eki Görüntüle 3563444 Eki Görüntüle 3563451

arkadaşlar lütfen fikrinizi belirtebilir misiniz ben kafayı yiyeceğim de 😅 sizce hangisi? Renkleri biri açık bej diğeri krem. İkisi de müslinin farklı çeşidi. beyaz çok çiğ geldi bana o yüzden eledim ama sizce yenidoğanda bu tonlar uygunsuz mu olur? Nedense hep bir beyaz giydirme eğilimi oluyor ya 😅
Visab olan çok güzel
Takibi bırakma sende valla iş bizde bitiyor dikkat edince düşüyor salınca yiynce artıyor:)
Aynen yaaa biraz salınca tamam 😂😂
Kızlarr bir de ben yarın 28 haftalık olacsğım . Bugün tartıldım 6 kilo almışım . 56 idim 62 olmuşum. Ortalama mı gidiyorum yoksa az mı? Sizlerin nasıl gidiyor💕
Çok iyi böyle devam et bebeğin kilosu haftasıyla uyumluysa , ben 10 kilo aldım , kendimi frenlemeye çalışıyorum bakalım 😂😂

Visab olan çok güzel

Aynen yaaa biraz salınca tamam 😂😂

Çok iyi böyle devam et bebeğin kilosu haftasıyla uyumluysa , ben 10 kilo aldım , kendimi frenlemeye çalışıyorum bakalım 😂😂
10 da çok değil ya kendinizi çok sşırı da frenlemeyin😂 doğum sonuna kadar doktor 14 civarı normal demişti

Veriliyorsa ben hiç hazırlamayayım dedim . Daha doğrusu eksikleri götürürüm yük olmasın dedim. Kıyafet bez ıslak mendil pişik kreme kadar var ise ekstradan götürmem ben. Bi kıyafet daha götürürüm ordaki kirlenir illaki .
Niye yuk olsun die dusunuosunuz ki kan oluyo o oluyo bu oluyo sezaryen de iki gun kaliosunuz vs, iki uc kiyafet goturmekte fayda var siz bilirsiniz tabi. Ayrica kendi mis gibi esyalari varken nie hastane kiyafetiyle kalsin ki 😅 islak mendil falan hatirlamiyorum uzun zaman oldu tabi de uc bes fazladan bez bir paket islak mendilin ne gibi yuku olur size bilemedim kendi kararinizi en iyi siz verirsiniz 👍

Niye yuk olsun die dusunuosunuz ki kan oluyo o oluyo bu oluyo sezaryen de iki gun kaliosunuz vs, iki uc kiyafet goturmekte fayda var siz bilirsiniz tabi. Ayrica kendi mis gibi esyalari varken nie hastane kiyafetiyle kalsin ki 😅 islak mendil falan hatirlamiyorum uzun zaman oldu tabi de uc bes fazladan bez bir paket islak mendilin ne gibi yuku olur size bilemedim kendi kararinizi en iyi siz verirsiniz 👍
Ya kıyafet götürürüm tabi kullanılır çünkğ çabuk kirlenir. Ama hastanenin böyle bir avantajı varken aynı eşyalardan benimde götürmemin anlamı yok fiye düşünüyoeum. Arkadaşların yazdıklarına göre de kaliteli ürünler kullanılıyor . Nesela pişik kremi bez vs var ise ekstradan neden bende götüreyim ki? Orda kaldığın süre içinde tüm ihtiyaçlarını karşılıyorlarsa , olsun bende götüreyim demek bana mantıklı gelmedi😁

Ferritin 9,69 benimde demir ilacı başladık 🥲
İçebilirsen 2 tane iç dedi ama ben 1 içebiliyorum🙄 sen kaç tane kullanıyorsun?
Ben 1 tane içmeye başladım sabah aç karna. 11.3 idi hemoglobinim , ferritin 21 görünüyor benim onda sıkıntı yok. Aslında ferritin ve demirim iyiyken hemoglobinim neden düşük anlamadım 😂

Back
X