Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    35
Merhaba hanımlar bizde öğrendik cinsiyetimiz erkek kızım üzülecek biraz
Üzülmez canim merak etme benim kızda kiz kardeşim olsun diyordu ama erkek olunca onu alistirmistik bu fikre iyi ki erkek kardeşim olmuş diyor bunu da kiz diyor ama erkek ismi de dusundu bu sefer

Ama% 90 dediya bilemedim varmı böyle değişen 14.haftada
var var ,20. haftada bile yanlış görmüşüz diyenler oluyor
Kızlar ChatGBT'ye cinsiyeti nasıl soruyorsunuz? benimki bir türlü söylemiyor cinsiyeti
yaaa evet ilk attığımda erkek demişti, son kontroldeki ult.ftosunu atıyorum doktorun ne dedi die sorup duruyor
asla tahmin etmiyor

Kızlar diş fırçalamak işkenceye döndü benim için yarım saat önce dişlerimi fırçaladım öğürmeye başladım kusmamak için zor tuttum kendimi ama olmadı boğazım inanılmaz tahriş oldu ne yapabilirim

Kızlar ChatGBT'ye cinsiyeti nasıl soruyorsunuz? benimki bir türlü söylemiyor cinsiyeti
var var ,20. haftada bile yanlış görmüşüz diyenler oluyor

yaaa evet ilk attığımda erkek demişti, son kontroldeki ult.ftosunu atıyorum doktorun ne dedi die sorup duruyor
asla tahmin etmiyor
ben nub teorisine göre yorumla dedim inay ettiğinde sen yine de tahmin et gibi bisi yazdım öyle yazıyor sadece bi tanesinde direkt cevap vermişti kiz diyor hep doğru çıkmazsa dava acicam ahahahah

benimde öyle. ilk hamileliğimde de öyleydi. bulantılar geçince oda geçiyor hep böyle gitmiyor yani
fırçalayamadığım zamanlar ağız temizleme suyu yapıyorum. özellikle sabahları işkence oluyor

benimde öyle. ilk hamileliğimde de öyleydi. bulantılar geçince oda geçiyor hep böyle gitmiyor yani
fırçalayamadığım zamanlar ağız temizleme suyu yapıyorum. özellikle sabahları işkence oluyor
Bide sürekli yutkunma hissi var bakalım umudum 4 ayda geçmesi

Canım kalbi mi durdu swn mi alınsın istedin.bide ödemi çok muydu
Sw alındı bi kaç ay geçince ödem arttı alınmalı denildi aldırdım ne de olsa sıvı verdim aldırayım dediğim sıvının sonucu Bişi değiştirmez bebek kötü dediler zaten aldırdım sonuç çıktı sıvı yetersiz denildi şokkk oldum onca acıyı boşuna çektim

Anlamadım canim yanlış mı teşhis koymuş doktorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…