- 11 Temmuz 2024
- 1.479
- En iyi cevaplar
- 1
- 3.344
- 48
- 34
- Konu Sahibi elektroforez
- #33.021
Aynen öyle halbuki kendisi çok istemişti onun için yaptık şimdi yanına yaklaşmıyorYerim onu koca insanlar gibi içinde yaşıyor bi dedüzelir inşallah en kısa sürede alışır kardeşine
dünya hassas kalpler için çok zor senin ipek de öyle belli
Bu reflü yatağından kaymamasi için ne yapılabilir ya tepine tepine en aşşağıya inmiş....

Beybisi o kadar hareketlendi mi maşallah kuzuya yerim altına battaniye serip dene o tutar belki kuzuyu

Oh maşallah canım size de vallahi uyumak lazım memiktolar dolmuyor diğer türlü emzik gibi sürekli sürekli cekiyor sanki dipsiz kuyudan geliyorCanım gaz problemıne benzıyor bu anlattıgın.doyup doymadıgından emın olamıyorsan arada sırada mama verebılırsın.ben gunde 5 kez falan 30 cc mamada verıyorum anne sutunun yanında.cunku cok emdıgı ıcın bazen süt rezervım bıtıyoryenı dunyaya alısana kadar minnoşlar böyle bi huysuz bi tatlı sekılde ılerleyecegız
bu arada kesınlıkle duygularımızı alıyorlar bende cok agladıgımda bebek daha huzursuz oluyor,daha ıyıyken bebekte ıyı oluyor.
Canım ben bebegın sarılıgından dolayı sezeryanın 2.gunundem berı ayaktayım bebegı ındır kaldı emzır hep kendım yaptım kımseye veremedım bısey olur korkusuyla,ama hastaneden geldıgımde aşırı agrı cekmıstım agrı kesıcılerını antıbıyotıgını duzenlı olarak al ve bebegın harıc bısey kaldırma ve kabız olmamaya calıs komposto ıc hep(17.gunde kabızlık yuzunden dıkısım kanadı).suanda 21.gundeyım ben hala dıkıslerım ve karnımın derılerı agrıyor baya,ne zaman gececek bende sabırla beklıyorum.altını ben hala degıstıremıyorum annem yapıyor
İpektoşumm maşallah,bende uyudum bugun biraz.bısey dıkkatımı cektı bıgun cok kolıklerse diğer gun bıraz ıyıler.gececek ınsallah bu gaz dolu gunlerde.bıde ne ılgınc bılıyomusun onun karnı agrıyınca benımde agrıyor bende kıvranıyorum cok ılgınc gercekten.diğer mınıgınde alısır yakında aksamları arada bebegı esıne verırsın kızına sarılır uyursunuz beraber koyun koyuna![]()

Öyle mi diyorsun bu gece uykusuz muyuz

Ah ya yerim kuzum işte tam olarak bahsettiğin bu analık hormonları onun karnımağrıyınca seninde ağrıması, gazı çıkınca kendin yapmış gibi rahatlamak, emince kendin yemiş gibi doymak