Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    30
Görünür aslında sırtı dönük değilse ama doktorlar söylemiyorlar özellikle 2 li tarama bakarken bebeğin düz olması gerekiyor o sıra da gözüküyor zaten o haftalarda daha net ama söylemiyorlar

ben de aynı düşüncedeyim. isviçrede arkadaşım yeni doğum yaptı. hamilelik sürecinde 3 kereden fazla ultrason yasak ayrıca tetanoz da vurulmuyorlar.
Yurtdışında yaşayanların gebelik süreçlerini öğrenince insan sorguluyor ister istemez.Tetanoz aşısı,şeker yüklemesi ayrı soru işaretleri .

Her gördüğümüz beyazlığı pipi zannediyoruz ama değilmiş canım benim doktorum o gördüğün beyaz şeyi pipi sanma dedi
Yok Benm tahminin erkek olsa derdi heralde kız olunca tahminde bulunamadı diye düşündüm
Kızlar zaten doktorlar en iyisini bilir biz öylesine tahminde bulunuyoruz bacak arasi boşsa kiz oluyor diye biliyorum kızımda hicbi çıkıntı parlaklık yoktu ama oğlumda çıkıntıyı gördüm doktor demeden erkek demi dedim evet dedi ultrason kagididir video cekimidir bunlardan cekilenle tamamen bu diyemeyiz umarım ikinizinde kızdır gönlünüzden geçen olur

Seninde mi sırtı dönüktü
İlk baktı sırtı dönüktü yürüdüm çıkolata yedim yeniden baktı artık dönderdi sırtını ama ne yaptıysa bacaklarını açmadı sonra yine yürüdüm çok zor olsada gördü

İlk baktı sırtı dönüktü yürüdüm çıkolata yedim yeniden baktı artık dönderdi sırtını ama ne yaptıysa bacaklarını açmadı sonra yine yürüdüm çok zor olsada gördü
Yarım saate geri girdim keşke biraz dahamı bekleseydim diyorum

Op.Dr.Ayşe Duman’ın bir yazısında(siz de Google’dan bulabilirsiniz)anne babaların 12.haftadan önce kalp atışını duymak için ısrar etmemelerini söylüyor.(Kalp atışını duymanın zararı ne olabilir 12.haftadan önce?)Kalp atışını görüyor olmak yeterlidir diyor.Ayrıca ultrason zararlıdır demiyorum .Yazısını okuduğum doktor da ultrason zararlıdır demiyor zaten .Yurtdışındakiler neden gebelik boyunca 3-4 kez ultrasona giriyor bunu sorguluyorum sadece .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…