Görünür aslında sırtı dönük değilse ama doktorlar söylemiyorlar özellikle 2 li tarama bakarken bebeğin düz olması gerekiyor o sıra da gözüküyor zaten o haftalarda daha net ama söylemiyorlar
Kızlar zaten doktorlar en iyisini bilir biz öylesine tahminde bulunuyoruz bacak arasi boşsa kiz oluyor diye biliyorum kızımda hicbi çıkıntı parlaklık yoktu ama oğlumda çıkıntıyı gördüm doktor demeden erkek demi dedim evet dedi ultrason kagididir video cekimidir bunlardan cekilenle tamamen bu diyemeyiz umarım ikinizinde kızdır gönlünüzden geçen olur
İlk baktı sırtı dönüktü yürüdüm çıkolata yedim yeniden baktı artık dönderdi sırtını ama ne yaptıysa bacaklarını açmadı sonra yine yürüdüm çok zor olsada gördü
İlk baktı sırtı dönüktü yürüdüm çıkolata yedim yeniden baktı artık dönderdi sırtını ama ne yaptıysa bacaklarını açmadı sonra yine yürüdüm çok zor olsada gördü
ilk haftalarda sık sık usg yapılmasının sebebi, kese boyutu ve kalp atışını gözlemleyip düşük ihtimali olan durumlarda erken müdahale etmek diye biliyorum. ayrıca usg'nin bir zararı yok, usg denilen şey ses dalgaları. pek çok doktor zararı olmadığını söylüyor, ki zararı olması halinde doktorların bunu
Op.Dr.Ayşe Duman’ın bir yazısında(siz de Google’dan bulabilirsiniz)anne babaların 12.haftadan önce kalp atışını duymak için ısrar etmemelerini söylüyor.(Kalp atışını duymanın zararı ne olabilir 12.haftadan önce?)Kalp atışını görüyor olmak yeterlidir diyor.Ayrıca ultrason zararlıdır demiyorum .Yazısını okuduğum doktor da ultrason zararlıdır demiyor zaten .Yurtdışındakiler neden gebelik boyunca 3-4 kez ultrasona giriyor bunu sorguluyorum sadece .