• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Kızlar selamlar atlaya atlaya okudum mesajları 5-6 sayfa. İşitme testini yaptırabildiniz mi. Biz bebişi 2 oere götürdük durmuyor asla durmadığı için de yanlış çıkıyor çizgi bi en altta bi en üstte doğru sonuç vermiyor dediler. Çok stres oldum duymuyor mu acaba diye ne bileyim. Sorun yaşayan oldu mu
Test sırasında derin uykuda olması lazım bebeğin. Ancak öyle tamamlanıyor. Şehir hastanesinde yaptırdık biz. Sizin bebeğe uyanıkken mi yapmayı denediler?

Kızlar selamlar atlaya atlaya okudum mesajları 5-6 sayfa. İşitme testini yaptırabildiniz mi. Biz bebişi 2 oere götürdük durmuyor asla durmadığı için de yanlış çıkıyor çizgi bi en altta bi en üstte doğru sonuç vermiyor dediler. Çok stres oldum duymuyor mu acaba diye ne bileyim. Sorun yaşayan oldu mu
Benim iki kızım da iki kez kaldı uyumuyordu bir türlü ikiside maşallah çok iyi şimdi oglanda kaldı ikinciye gotrmeyecegim yuksekmihtimal çünkü sese karşı tepkili baya yine gotrsem yine uyumayip kalacak eminim.

Bizimkide cok mizmizlandigi icin emzirin getirin demislerdi. Emzirip goturunce sakinlesmisti

Şu emzirme işinden sonra gazını bir türlü çıkaramıyorum ya benimki de gaz yüzünden uyumuyor gazı da çıkmıyor bir türlü 🤦🏻‍♀️ Benimde ya aynı hamileliğimdeki gibi gececi gündüz uyuyor bu sefer de ben uyuyamıyorum gündüz yapılacakmişler ıvır zıvır gece artık pilim bitmiş oluyor ☹️🤣
Ağızdan çıkan çıkıyor da diğer alt gazı emerken yapıyor genel olarak 😂 çok ugrassak da alt gazı olunca zorlanıyorsa cikmiyo masajla zor yani 😂 ben de ev işi olmasa full yatarım gece gündüz ama biraz uyanik vakit geciresim geliyo gece de pertim çıkıyor aynı jvcjcjvjjvvj
5. Günü götürdük şansa açtı da emince uyudu, doğunca yapilandan gecememişti kulak kirli mi ne demişler 🫠

Canım doğduktan sonra yaptıklarında kaldı iki kulaktan da benimki, derin uykuda olması lazımmış. Bir sonrakinde besledim uyuttum mama da verdim geçtik testten. Uyanık olduğu için yanlış sonuç vermesi normal yani
Yok uyuyordu ama derin uykuda değildi sanırım çünkü jeli sürüp cihazı takınca hareketlendi pışpışladuk. Yapan kişi de zaten 3 kere cihazı oturtmayı denedi iyice huysuzlandı. Emzik verdik vs ama mızırdandı hep. Kaldı dediler. Pazartesi tekrarlayacağım

Test sırasında derin uykuda olması lazım bebeğin. Ancak öyle tamamlanıyor. Şehir hastanesinde yaptırdık biz. Sizin bebeğe uyanıkken mi yapmayı denediler?
Yok uyuyordu ama jeli sürünce hareketlendi üzerine yapan kişi cihazı 3 kere takmayı denedi yeri bulamadı iyice mızırdandı. Kaldı testten dedi. Kendim araştırdım buldum derin uykuda olması gerektiğini de psikolojimi bozdu kadın.

Yok uyuyordu ama jeli sürünce hareketlendi üzerine yapan kişi cihazı 3 kere takmayı denedi yeri bulamadı iyice mızırdandı. Kaldı testten dedi. Kendim araştırdım buldum derin uykuda olması gerektiğini de psikolojimi bozdu kadın.
Düzgün bilgi verecek çok ağır yüklü işi de yok he bu insanlari anlamıyorum ben artık önüme geleni tokatlayacağım o olacak onu istiyo bazıları 🤬 bu bilgiyi bile internetten araştırıp ogreneceksek bu insanların işi ne orada ? Cihazı da biz takariz yani çok zor değil

Gözünüz aydın. İnşallah biran önce sağlıcakla büyür ve bebeğinize kavuşursunuz. Omuz ağrım çok oldu. Gaz kaynaklı bu ağrılarınız. Sıcak tutmak gerekiyor. Hastanede sıcak örtü getirmişlerdi, iyi gelmişti. Ağrı kesici sadece parol yazdılar. Sütüm hemen geldi ama miktar olarak zamanla arttı. Bol bol sıvı alıp sağım yaparsanız miktar olarak da artacaktır. Göğüs ucu yarası için sarı kantaron merhemini ısrarla herkese tavsiye ediyorum. Hızlı ve kesin çözüm sağlıyor. Sütünüzü sağmadan göğsü yıkamak gerekiyor.
Çok sağol canım amin 🤲 evet gaz dan oluyor bende sıcak su torbası koydum hep. Banada parol yazdılar ama hiç faydası olmadı. Sarı kantaronu bende alayım canım sağol

Bebikin saçları böyle çıktı ne bende düzgün saç var ne babasında üç tutam saçımız var oda dökülüyor bu bebik kime çekmiş anlamadık uzamış bide simsiyah saçlar 🤭

Eklentiler

• IMG_4189.webp
    IMG_4189.webp
    44,4 KB · Görüntüleme: 26
Bizim de ilk girdiğimizde derin uyumuyordu. Acelemiz vardı. Testi geçmeyince uyut getir dediler. Emzirdim, bebek arabasında gezdirdik sonunda derin uyudu.

Kızlar cocuk doktoru komtrollerınız kac kere oldu?bızım bı 3. Gun bı 7. Gun oldu,bıdaha 30. Gunde gelın dedı.sımdı ınstagramda bı doktoru ızledım 15. Gun kontrolunede goturun mutlaka dıyor oyle bıseu demedıler bıze.sarılıgı en son 9 du bıdaha goturmedık goturmelımıyız?kafam karıstı
5-15 ve ben geçen içimden geldi kilo boy merak ettim tekrar götürdüm. 1 ay sonra tekrar randevu verdi. Bence götür canım çünkü gerçek kilosu 15. Gün çıkıyor ödem gittiği için. Ve detaylı bakıyor tekrar erkek bebekse testis inmemişse inmiş mi, boğazına, bıngıldağa kafa ölçüsüne herşeyi yani

5-15 ve ben geçen içimden geldi kilo boy merak ettim tekrar götürdüm. 1 ay sonra tekrar randevu verdi. Bence götür canım çünkü gerçek kilosu 15. Gün çıkıyor ödem gittiği için. Ve detaylı bakıyor tekrar erkek bebekse testis inmemişse inmiş mi, boğazına, bıngıldağa kafa ölçüsüne herşeyi yani
Çocuk hastalıkları mi bakıyor peki

Kızlar sol tarafımda bıçak saplanması gibi bi ağrı var şiddetli oluyır arada gitmeli miyim sizce hastaneye sancı mı bu 🤦🏻‍♀️

Back
X