Merhaba canlarım benimde kanama alanım varmış doktor öyle dedi kahverengi lekelenmelerin gelebilir dedi gelmezse bi sorun var anlamına mı geliyor temizlenmedi anlamına mı geliyor birde progesteron 5 li iğne verdi 3 günde bir vurulacak birde duphaston verdi bunun dışında napmam lazım ayaklarımı yukarı doğru kaldirsam sakıncalı mı böyle bişey yaşayıp sağlıklı bir gebelik geçiren oldu mu fikrinize ihtiyacım var
Merhaba, gebeliğimi ilk öğrendiğimde benimde kanama alanım vardı. Doktor ilaç yazmadı. Hiç kanamam olmadı şükür. Ve bi baktık birsonraki ramdevumda gitmişti. Sonrasındada hiç problem olmadı şükür. Sen hekiminin verdiği ilaçları kullan. Ama kanaman olmazsa dert etme o içindede bir şekilde gidebiliyor. Ayaklarını yukarı doğru atma, konuyla alakası yok. Sadece dinlenmeye bak inşaallah birsonrakinde kanama yok olmuş olur
İngiltere'de yasak değildi. Yalnızca devlet bakmıyordu. İstediğin sayıda dilediğin miktarda özel ultrason merkezlerine gidip 60 -70 pound karşılığı ultrason baktırılabiliyordu. Yasak mı yoksa devlet mi karşılamıyor? Bunların farkı var.
aa anladım bana o şekilde söylendi ama belki dediğiniz gibidir , hatta riskli gebelikte bile 5 haftada bir baktırabiliyoruz demişti. belki de ülkeden ülkeye değişiyordur bilmiyorum. annelikle beraber endişe de yükleniyor insan en ufak bir zarara bile sebep olmaktan korkuyor işte
Çok şükür canım biz iyi anlarız evlat hasreti yaşayanları rabbim onlarada tez vakitte sağlıklı sıhatli evlatlar nasip etsin inşallah Ne kadar şükretsek az rabbimin mucizesine tanık oluyoruz
Erkenmi söyledi acaba dedim de artık belli olacak haftadaymışsın özelde toktorda eminse kesin söylüyorlar zaten devletteki aklını karıştırmış sağlıkla gelsin prenses
Erkenmi söyledi acaba dedim de artık belli olacak haftadaymışsın özelde toktorda eminse kesin söylüyorlar zaten devletteki aklını karıştırmış sağlıkla gelsin prenses
günaydınn , kendim gibi düşünen biri daha çıktı
banada cumartesi kontrolümde büyük ihtimal kız dedi ama ben erkek hissediyordum. 1 kızım var allah a emanet insan bi de oğlan istiyor.
12.13 den sonra 16. haftada kızdan erkeğe dönenler oluyormuş.
bana doktorum hatta şey dedi cinsel organı oluşmamış ama açıya bakarak büyük ihtimal kız dedi
o yüzden ben değişebileceğini düşünüyorum. en azından bi sonraki kontrole kadar emin olamıcam