Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    30
Merhaba, gebeliğimi ilk öğrendiğimde benimde kanama alanım vardı. Doktor ilaç yazmadı. Hiç kanamam olmadı şükür. Ve bi baktık birsonraki ramdevumda gitmişti. Sonrasındada hiç problem olmadı şükür. Sen hekiminin verdiği ilaçları kullan. Ama kanaman olmazsa dert etme o içindede bir şekilde gidebiliyor. Ayaklarını yukarı doğru atma, konuyla alakası yok. Sadece dinlenmeye bak inşaallah birsonrakinde kanama yok olmuş olur

aa anladım bana o şekilde söylendi ama belki dediğiniz gibidir , hatta riskli gebelikte bile 5 haftada bir baktırabiliyoruz demişti. belki de ülkeden ülkeye değişiyordur bilmiyorum. annelikle beraber endişe de yükleniyor insan en ufak bir zarara bile sebep olmaktan korkuyor işte

Çok şükür canım biz iyi anlarız evlat hasreti yaşayanları rabbim onlarada tez vakitte sağlıklı sıhatli evlatlar nasip etsin inşallah Ne kadar şükretsek az rabbimin mucizesine tanık oluyoruz
Amin Allah onlarada nasip etsintabi çok şükür ondan hiç cinsiyet benim için önemli diğil sağlıklı hayırlı evlatlar olsunlar yeterki

Teşekkürler Amin ben de sürekli dua ediyorum sağlıkla gelsin diye. 14+3bugün miniğim
Erkenmi söyledi acaba dedim de artık belli olacak haftadaymışsın özelde toktorda eminse kesin söylüyorlar zaten devletteki aklını karıştırmış sağlıkla gelsin prenses

Kızlar bebiş sırtı dönüktü az uğraştık yan döndü meyve suuu iç gel dedi doktorum bekliyoruz

Eklentiler

• image.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 29
Erkenmi söyledi acaba dedim de artık belli olacak haftadaymışsın özelde toktorda eminse kesin söylüyorlar zaten devletteki aklını karıştırmış sağlıkla gelsin prenses
Bir oğlum var zaten kız olduğunu duymak bana da iyi gelmedi değil hepsi sağlıkla doğsun inşallah

Aynı duurmdayız sizin cinsiyet ne olacak bakalım inşallah gönlümüze göre erkek olur yinede bi umut bekliyim belki değişir

Çok zor bacak arasına ulaştık ama tahminde bulunmadı bacakları kıvrık dedi işaretlediğin yerler bacakları

Eklentiler

• IMG_3576.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 18
  • IMG_3575.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 20
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…