Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    30
Hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin inşallah kaçıncı haftadasın?

Elbette bu konuda haklısınız.

kızlar 4aydan sonra folik asit kullanıyor musunuz? doktor bana kan değerlerim iyi olmasına rağmen bi multivitamin bir de folik-demir karışık hap yazdı. kullanmaya gerek var mı bilemedim

ben de aynı düşüncedeyim. isviçrede arkadaşım yeni doğum yaptı. hamilelik sürecinde 3 kereden fazla ultrason yasak ayrıca tetanoz da vurulmuyorlar.

Attım fotosunu baktınmı Totosunu gösterdi en son nubu belli olsaydı bende kendimce tahmin edebilirdim belki ama çok hareketliydi zaten 13.hafta gidicem bi tahmin isterim bayramdan sonraya kaldı artık
Kuzum asla anlamıyorum ondan hiç yorum yapmıyorum

Merhaba cnm benimde kanama alanım varmış doktor öyle dedi kahverengi lekelenmelerin gelebilir dedi gelmezse bi sorun var anlamına mı geliyor temizlenmedi anlamına mı geliyor birde progesteron 5 li iğne verdi 3 günde bir vurulacak birde duphaston verdi bunun dışında napmam lazım ayaklarımı yukarı doğru kaldirsam sakıncalı mı böyle bişey yaşayıp sağlıklı bir gebelik geçiren oldu mu fikrinize ihtiyacım var

Merhaba canlarım benimde kanama alanım varmış doktor öyle dedi kahverengi lekelenmelerin gelebilir dedi gelmezse bi sorun var anlamına mı geliyor temizlenmedi anlamına mı geliyor birde progesteron 5 li iğne verdi 3 günde bir vurulacak birde duphaston verdi bunun dışında napmam lazım ayaklarımı yukarı doğru kaldirsam sakıncalı mı böyle bişey yaşayıp sağlıklı bir gebelik geçiren oldu mu fikrinize ihtiyacım var

bende de oluyor ama enfeksiyonla ilgili bir belirtim yok bence benim. östrojen fazla salgılandığından da oluyor. ilk hamile kaldığımdan beri oluyor..
kasık bölgem kasılıyor benim geçiyor. rahmimiz büyüyor.
Ayy evet benimde tam olarak öyle ama arada oluyo yani kısa süreli geçiyor.rahim buyumesinden midir kii

ilk haftalarda sık sık usg yapılmasının sebebi, kese boyutu ve kalp atışını gözlemleyip düşük ihtimali olan durumlarda erken müdahale etmek diye biliyorum. ayrıca usg'nin bir zararı yok, usg denilen şey ses dalgaları. pek çok doktor zararı olmadığını söylüyor, ki zararı olması halinde doktorların bunu uygulayacağını sanmıyorum. Eğer ultrasonun zararlı olduğuna dair bir bilimsel makale bulursanız okumayı çok isterim.

Bana göre her yer pipibirde en iyisi 16 haftaya kadar beklemek gerçekten
Haaaa doğru senin pipililer Daha yolum uzun rabbim kolaylaştırsın ondan gelen herşe razıyım en hayırlısını diliyorum Bu bebeğim kayradan dahada mucize bir bebek doktorumda söyledi diğerini daha atlatamamışken kürtajdan hemen sonra olması bide ilk ilişkide tutunmuş şaka gibi

Evet, cerrahi müdahale gerektiren bir durum başıma gelmişti ve İngiltere'deki doktor penisilin vermişti. Benim ailem tamamen sağlıkçı (yakın aile üyelerim doktor, ebe, hemşire, eczacı vs. ) penisilinin Türkiye'de sadece bebeklere etki edeceğini, gelişmekte olan bir ülke olduğumuz için ilaçlara olan bağışıklığımızın yüksek olduğunu, tükettiğimiz gıdalardan bile ilaç antibiyotik aldığımızı, bu nedenle gelişmiş ülkelerdeki gibi antibiyotiklere karşı duyarlılığımızı kaybettiğimizi ve mecburen ilaç verdiklerini söylediler.

İngiltere'deki sıkıntı oradaki insanlar o sağlık sistemine alışkın olup toplum bağışıklığı kazanmışken biz Türklerin aynı bağışıklığa sahip olmadığı için oradaki sağlık sisteminin bize hiç cevap vermemesi. Şu an Türkiye'de aynı şekilde toplum bağışıklığı kazandırmak için politikalar uyguluyor ancak daha çok zaman var.

ayrıca biliyorsunuz İngiltere'de brexit sonrası sağlık personellerin azalması, hiç bitmeyen sağlıkçı grevleri derken sağlık sistemine yetişemiyorlar. insanlar Brexit öncesi hastanelerin bu kadar sıkıntılı olmadığını söylüyorlar.

ben de aynı düşüncedeyim. isviçrede arkadaşım yeni doğum yaptı. hamilelik sürecinde 3 kereden fazla ultrason yasak ayrıca tetanoz da vurulmuyorlar.
İngiltere'de yasak değildi. Yalnızca devlet bakmıyordu. İstediğin sayıda dilediğin miktarda özel ultrason merkezlerine gidip 60 -70 pound karşılığı ultrason baktırılabiliyordu. Yasak mı yoksa devlet mi karşılamıyor? Bunların farkı var.

Bendede öyle oldu ilk oğlum tüp bebek yaptım olmadı ikinciyi yapıcaktım bir baktım hamileyim mucize bebek diyorum şimdide sadece 1 ilişkiyle oldu ve ben çok zor hamile kalıyorum hatta eşimle konuştuk dedik yeniden bir sürü takviye kullanırım olmasada ne yapak artık 1 çocuğumuz olur onu büyütürüz bunada süpriz bebek diyorum

Çok şükür canım biz iyi anlarız evlat hasreti yaşayanları rabbim onlarada tez vakitte sağlıklı sıhatli evlatlar nasip etsin inşallah Ne kadar şükretsek az rabbimin mucizesine tanık oluyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…