- 13 Haziran 2024
- 573
- 482
- 18
- Konu Sahibi Mervenur277
- #18.341
Ben de bugün kontrole gittim. 31+5im 43cm ve 1980 gr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende aynı kafadayımOlsun nasil istiyorsa canimiz oyle olsun kolay seyler atlatmiyoruz imkan varsa hersey olsun arkadasim
Amin canim insallah bende bu hafta biraz cikolata susleme islerine bakicam hediyelik falanBende aynı kafadayımsüsleme falan hepsi tamam hediyelik bakıyorum şimdi. İnsan bakınca süslü süslü hoşuna gidiyor
inşallah sağlıkla mutlulukla kucağımıza alırız evlatlarımızı
![]()
Benimki de öyle tatlı yediğimde tepki yok ama kahve içtiğimde hareketleniyor. İyi bir şey mi kötü mü bilemedimBenim ki genelde çay ya da kahve içince coşuyor kafein sanırım çoşturuyor. Bir dene istersen gitmeden![]()
Benimkinyumurta yiyorum tekme sut iciyorum tokat tatli yiyorm kuduruyoruz kahve iciyorum deliriyoruz hic yerimizde durmuyoruz hiccx teyzeleri ama gece ben uyur uyumaz oda uyuyir bidigim ben uyaninca uyaniyor masallah cok seviyorum o o olayi gece taciz etmiyor hicBenimki de öyle tatlı yediğimde tepki yok ama kahve içtiğimde hareketleniyor. İyi bir şey mi kötü mü bilemedim![]()
Doktorumla görüşemedim daha canım, birde akciğer görüntüsü çekilmişti doktor bronşit görmüş hava felan veriyorlar ama bende Bi belirti yokGeçmiş olsun canım doktorun ne dedi
Amin canım sağolasınÇok geçmiş olsun canım inş biran evvel toparlarsın. Yavrunda hizla büyüyüp yanına gelir.
Ay boyunu ölçtü ama söylemedi bu kez ben de kiloya odaklanmaktan soramadım 10 gün önce fl 56 57 civarı çıkmıştıBana normal geldi kilosu
Boyu kaç cm
Çok geçmiş olsun, bütün zorluklar tez vakitte geride kalır umarımDoktorumla görüşemedim daha canım, birde akciğer görüntüsü çekilmişti doktor bronşit görmüş hava felan veriyorlar ama bende Bi belirti yok
Kesinlikle evdeki hasta ve çocukla ilgilenmek çok daha büyük ecir. Dün Kur'an okurken baktım çocuklar evi komşuların başına yıkıyor ki onlarda asla sikayet etmez yinede sevabı kul hakkına cevirmemek lazım dedim onları sakinlestirdim mecbur.Allah kabul etsin ama keşke önce çocukla ilgilenseler
31+0Kaçıncı haftadasınız
Yapacak bir şey yok canım doğuma kadar idare edeceğizAllah kabul etsin ama keşke önce çocukla ilgilenseler
Nasil boyu 56cm mi dedi 10gun once?Ay boyunu ölçtü ama söylemedi bu kez ben de kiloya odaklanmaktan soramadım 10 gün önce fl 56 57 civarı çıkmıştı
Amin canımÇok geçmiş olsun, bütün zorluklar tez vakitte geride kalır umarım![]()
Maşallah kg su iyimis erkek bebek miBen de bugün kontrole gittim. 31+5im 43cm ve 1980 gr
Fl = Femur kemiği uzunluğu 7 ile çarpımı bebeğin tahmini boyunu gösterir.Nasil boyu 56cm mi dedi 10gun once?
Femur uzunlugu o. 5.6 , 5.7 dir. Onu 7 ile çarpıp boy soyluyorlar. 39.2 ila 39.9 cm yaniAy boyunu ölçtü ama söylemedi bu kez ben de kiloya odaklanmaktan soramadım 10 gün önce fl 56 57 civarı çıkmıştı
Çok iyi olur özelden atıyorum şimdi aşırı panik oldumCrp açılımı zaten C-reaktif protein canım 8.8 anlamlı bi değer değil boğazın ağrısa bile yükselebilir. Eğer idrarında protein varsa önemlidir. Endişelenme sonuçlarını atabilirsin laboratuvar çalışanıyım.
idrardaki protein negatif yazıyor bu başka protein sanırımProtein yüksek olunca hemen tedavi uyguluyorlar sanırım ama protein kaçağı olması lazım ben de tam bilmiyorum canım yanlış yönlendirmek istemem ama protein negatif olması gerekiyor diye bildiğim için en kısa zamanda sonuclarını göstermeni istedim