• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    171
Benimki de öyle tatlı yediğimde tepki yok ama kahve içtiğimde hareketleniyor. İyi bir şey mi kötü mü bilemedim 😅
Benimkinyumurta yiyorum tekme sut iciyorum tokat tatli yiyorm kuduruyoruz kahve iciyorum deliriyoruz hic yerimizde durmuyoruz hiccx teyzeleri ama gece ben uyur uyumaz oda uyuyir bidigim ben uyaninca uyaniyor masallah cok seviyorum o o olayi gece taciz etmiyor hic

Allah kabul etsin ama keşke önce çocukla ilgilenseler
Kesinlikle evdeki hasta ve çocukla ilgilenmek çok daha büyük ecir. Dün Kur'an okurken baktım çocuklar evi komşuların başına yıkıyor ki onlarda asla sikayet etmez yinede sevabı kul hakkına cevirmemek lazım dedim onları sakinlestirdim mecbur.

Protein yüksek olunca hemen tedavi uyguluyorlar sanırım ama protein kaçağı olması lazım ben de tam bilmiyorum canım yanlış yönlendirmek istemem ama protein negatif olması gerekiyor diye bildiğim için en kısa zamanda sonuclarını göstermeni istedim
idrardaki protein negatif yazıyor bu başka protein sanırım

Kızlar haberleri görüyorum 13 günlük bebek yakınından enfeksiyon kapmış yoğun bakımda kalmış bir süre.sonra 2 yaşımdaki bebek bir yakını öptü diye sol gözünü kaybetmiş.ben aşırı gerilmeye başladım.eşimde diyorki haber vermeyelim kimseye doğum yaptığını paylaşım yapmayalım bir süre diyor.bilemiyorum siz ne düşünüyorsunuz

Back
X