- 3 Eylül 2015
- 1.411
- 1.694
- 133
- Konu Sahibi Mervenur277
- #18.301
Ben crocs aldım niye saçma olsun canım.Kizlar hastaneye cross terlik alsam cok mu sacma olur herkes cok rahat olur falan dedi ama

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben crocs aldım niye saçma olsun canım.Kizlar hastaneye cross terlik alsam cok mu sacma olur herkes cok rahat olur falan dedi ama
Hani hoyle suslu lohusa terlikleri fln varya istemiyorum ya ondan kim.gorcek benim.terligimi suslu bisi aldm beyaz yeter vallaBen crocs aldım niye saçma olsun canım.![]()
Hani hoyle suslu lohusa terlikleri fln varya istemiyorum ya ondan kim.gorcek benim.terligimi suslu bisi aldm beyaz yeter vallaBen crocs aldım niye saçma olsun canım.![]()
aldm valla kuzu cross beyaz suslu bisiAynı şeyi bende düşündüm ve başka yıkanması kolay bı terlik aldım
Ben de sevmiyorum lohusa terlikleri, rahat edeceğimi de düşünmüyorum o yuzden crocs aldım valla.Hani hoyle suslu lohusa terlikleri fln varya istemiyorum ya ondan kim.gorcek benim.terligimi suslu bisi aldm beyaz yeter valla![]()
En son öyle olmasa iyi ..Ben olsam dayanamam o kadar üstelemeye "ben bakamıyorum madem al sen bak büyütüp bana geri ver" derim dr aSen gayet iyisin hiç takılma dr un söylediklerine
Tşk ederiz teyzesi oğlumla keyfimiz gayet yerinde ikimizde bol bol dinleniyoruz. Tansiyonum normale döndü sancım da yok daha ne olsun![]()
Ben de crocslarimi goturcem nerde dogurcan kız ben bir nefeste kismetseKizlar hastaneye cross terlik alsam cok mu sacma olur herkes cok rahat olur falan dedi ama
Çok sağol canım bende onu için dua ediyorumCanım çok geçmiş olsun. Kolay değil gunlerdirrr kanama yaşıyorsun. Biran evvel toparlanırsin inşallah. Beslenmede de dikkat et kuzu
Crp 201 çıktı canım baya yüksek çıkmışSüt sitmasi oldun sen büyük ihtimalle canım geçmiş olsun
Geçmiş olsun canım benimAmin canım sağolasınben yine hastaneye yatış yaptım sıtma tuttu evde doktor yatış istedi baya Bi test alındı ne oldu bilmiyorum, heryerim delik deşik oldu ağladım artık
Ben de crocs aldım canım dünyanın en rahat terliği saçma değil gayet güzel bir tercih olur al derimKizlar hastaneye cross terlik alsam cok mu sacma olur herkes cok rahat olur falan dedi ama
Sağol canımGeçmiş olsun canım benim
Evet canım baya yüksek çıktıCrp 201 çıktı canım baya yüksek çıkmış
Geçmiş olsun canım doktorun ne dediEvet canım baya yüksek çıktı
Benim de ikindinden beri kasığımda ağrı varda böyle hafif hafif ama hastaneden çıktığımdan beri lavaboya çıkamıyorum gaz gibi bir şey çıksam ağrıda gidecek eminim de kayısı incir tarzı şeyler şekeri olanlar yiyebiliyor mu acabaKızlar ya sabahtir böyle kasıklarımda bı rahatsızlik var kasık ağrısı gibi değilde böyle baskı varmış gibi varmı yaşayan
Cüzleri bittikten sonra veriyorlarmış bugün de baktım ben uyanmıştım cüze gidiyorlardı görümceme şuraya indir oğlum uyanınca yeriz dedim öyle getirdi geri gelince kaldırdıYeterki düşmeye gör gerçekten bı çocuğun kahvaltisini vermiyolarmi kimseden fayda yok sinirim bozuluyo böyle seylere
Her zamanKizlarr benim kizcem sanki tepisirken vajinaya baski yapiyor sizdede oyle oluyo muu
Ben de crocslarımı götüreceğim en rahatıKizlar hastaneye cross terlik alsam cok mu sacma olur herkes cok rahat olur falan dedi ama
Çok geçmiş olsun canım inş biran evvel toparlarsın. Yavrunda hizla büyüyüp yanına gelir.Evet canım baya yüksek çıktı
Bu devirde kimseye muhtaç olmaya gör o saate kadar çocuk aç durur mu ya bunlarda da bir akılCüzleri bittikten sonra veriyorlarmış bugün de baktım ben uyanmıştım cüze gidiyorlardı görümceme şuraya indir oğlum uyanınca yeriz dedim öyle getirdi geri gelince kaldırdı