Yok emzirirken girmedim, emzirdikten sonra kucağıma yatirip gazini cikariyorum. İyice mayişana kadar kucagimda uyutuyorum öyle yerine bırakıyorum yoksa uyumuyor djdndjjdjd o ara girdim en son o uyuyunca ben de bayıldım zaten shdbdhdhdjd
Geçmiş olsun canim jsbxjsnxk geçen gece de bana aynısı oldu yatağından yere kadar erkek çocuğu gibi saça saça isedi sjdbsjndid pijamama vs dahil jsbduwhdidhjdjdd gorebildigim her yeri sildim ama ne kadar silindi bilmiyorum

artık bezini acip ilk ıslaklıgi vuruo bekliyorum irkilince iseyesi geliyo herhalde jshdhsjdjdjdj
ben de dün yazdım da uyku süresini nazar degdirdim kendi kendime yine hamileyken de böyle oluyodu sjbdusbdidjdjd gece uyumadı:') babası uyuttu en son 1 gibi salonda, ben yatakta uyuyakalmisim 4 gibi kalktı işte zaten burdaydim o arada 6 gibi uyudu 9 da bi kalktı nsndndndjdj felfena ne uyuyor ne aç bi emdi bi gaz bence gaz zorladığı için uykuya gecemedi bi türlü kahvaltı yapamadim, wc giremedim öğlene kadar en son aldım kucağıma öyle gittim yedik birşeyler... 30 dk önce falan uyudu wc girdim işte jsbdjejd mecbur bayıldı zaten uykuya

benim de uykum var :'(
3 ve 5. Günü gittik tekrar 30. Günde gelin dediler o zaman gidicez. Bi de 30. Gün sağlık ocağı da çağırdı aşi için

Aldirdik canim iki defa alınıyor. İkisi de önemli bence evet ağlıyor biraz ama sana diyim evde açken vrya huysuzken daha çok ağlıyor kendini kopartiyor bence. Topuk kaninda da agladi ama bu kadar içten değildi

insan kıyamıyor ama başına sırf topuk kani alinmayip bir sorunu var mı diye bakılmadigi için bir şey gelmesindense orda aglamasini tercih ederim şahsen. Eşine de ki çocukta sorun varsa ve sırf inat ettiği için goturmezsek erken ogrenilemezse sorumluluk alacak miymiş o vicdani yük daha fazla bence bilmiyorum
Geçmiş olsun canım inşallah csbuk atlatirsin ve tekrarlamaz

( keşke ilacı falan olsa bunun da ya
Memeyi baya emip sürdürdüğü zaman yumuşadı diye mi bilmiyorum çok emesi gelmiyor gibi geldi bana. Ben de acaba bu bitti mi diye elimde sıktım ve süt çıktı yani baya. Ben de bu bebe bitiremiyor ama doyuyor diyr düşünüyorum o yüzden zaten doymasa uyumazdi ilk günden tecrübe ettik onu

kilo alımı da iyi gidiyor diye çok kurcalamadim djdbbdnd her emmede birini veriyorum artık emdiği kadar

Sağım yapmak mastite kötü etki ediyor diyodu birileri sanki, yani sütun azalmasi lazım saginca artirirsiniz falan diye ne kadar doğru bilmiyorum bu konuyu hemsirelere vs soruyor musunuz

ben sormadan bir şey yapmıyorum genelde iyice bozarim ayarlarimi diye djndjdjd