• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Kizlar merhaba bebegim surekli emmek istiyor yatiriyorum uyaniyor surekli araniyor bu durumu yasayan var mi ?
Canım benımkıde uyumuyor memede uyuyor koyuyorum karnına agrı gırıyor aglamaya baslıyor tekrar meme verıyorum dongu seklınde boyle devam edıyor gececegını umuyorum ınsallah

Balbocegi9 Balbocegi9 canım senin doğum yarındı değil mi ☺️ Hadi sağlıcakla kucağına almak nasip olsun inşallah durumdan bizide haberdar et 🙏🏻🌸
Canım benımkıde uyumuyor memede uyuyor koyuyorum karnına agrı gırıyor aglamaya baslıyor tekrar meme verıyorum dongu seklınde boyle devam edıyor gececegını umuyorum ınsallah
Aynen benimkide böyle 🤦🏻‍♀️

Bugün bitti cumayı da saymıyorum shshshssh Arada bir Perşembe kaldı yumurta kapıda 🤣🤣🤣
Hadi bakalım senin minik kuş da gelsin sağlıkla inşallah ❤️
Kızlar sol tarafımda bıçak saplanması gibi bi ağrı var şiddetli oluyır arada gitmeli miyim sizce hastaneye sancı mı bu 🤦🏻‍♀️
Tek taraflı olmuyor diye biliyorum ama bu bıçak saplanmalari genelde açıklığı tetikliyormuş gibi geliyo bana. Hemen gitme bence dayanilmaz değilse eğer kendini dinle duşa gir bakalım devam edecek mi vs ona göre gidersin
Kizlar merhaba bebegim surekli emmek istiyor yatiriyorum uyaniyor surekli araniyor bu durumu yasayan var mi ?
Bugün öyleydik nedensiz bir düzen bozulması yaşandı bilmiyorum nedenini... Kabullendim 😂 süt de geliyo emiyo da kendisi bırakıyor memeyi gazını çıkarıyorum falan ama o ara tekrar aranıyor sjxbjdjddj emzik verdim onu da bir dk aldı sonra bırakıp ağlamaya başladı 😂😂 sabahlar olmasın shbshshsbshsjshsjshs

Tek taraflı olmuyor diye biliyorum ama bu bıçak saplanmalari genelde açıklığı tetikliyormuş gibi geliyo bana. Hemen gitme bence dayanilmaz değilse eğer kendini dinle duşa gir bakalım devam edecek mi vs ona göre gidersin
Şimdilik çok azaldı sancı olsa bele de vurur denilmişti sanki o yoktu zaten belki dediğin gibi sadece açıklık tetiklendi doktor alttan muayene etmişti o yüzden diye düşünüyorum

Hadi bakalım senin minik kuş da gelsin sağlıkla inşallah ❤️

Bugün öyleydik nedensiz bir düzen bozulması yaşandı bilmiyorum nedenini... Kabullendim 😂 süt de geliyo emiyo da kendisi bırakıyor memeyi gazını çıkarıyorum falan ama o ara tekrar aranıyor sjxbjdjddj emzik verdim onu da bir dk aldı sonra bırakıp ağlamaya başladı 😂😂 sabahlar olmasın shbshshsbshsjshsjshs
Cok fena ne yapsam yok karni doyuyor ama ona ragmen surekli araniyor

Insallah canim yani 2 saatte 1 uyandir muhabbwti yok bizde emziriyorum yatiyo yine araniyor karni agriyor agliyor bi emzirme 3 saat suruyor nerdeyse

Back
X