• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    171
Vallahi ben de anlamıyorum esim de düzgün yemek ye diye söyleniyor baygınlık geliyor bana iyice 😂 Ben de senin gibi düşünüyorum ikisinden de korkuyorum ama vajinal doğum denemek istiyorum korkarak 🫠 nasipse tabi.
Ben kızımın su an ki kilosundan bile zayıf doğmuşum, büyümüşüm 🥲 sağlıklı olsunlar da gerisini hallederiz artık ilk zamanlarda söylediğindeki gibi stres yapmıyorum 😂
Onemli olan saglikli olmalari kizlar kilo kolay sonra zaten alicak onlar kilo takilmayin ama iste cok etkileniyoruz herseyden

Crp protein yazıyor o sanırım internette 10 üzeri kalp krizi falan diyor benim 8.8.. Doktor Salı dedi ama yarın acile falan gitsem mi bilemedim
Arkadasm sen internette yazanlara cok tqkilma crp elini duvara vursan 10 a yukselir 8.8 olmasi asiri birsy oldugunu gostermez 390 crp ile kriz vs gecirmedim panik olma inan crp vr sedimentasyon vucuttaki enfeksiyin yada yaralanmalarda yukselen iki deger evet enfeksiyon olabilir ama yuksek degil eger enfeksiyonsa dedifim gbi ayagini koltuga vursan 10 a yukselir grip olsam 20 ye yukselir korkma yani

Crp protein yazıyor o sanırım internette 10 üzeri kalp krizi falan diyor benim 8.8.. Doktor Salı dedi ama yarın acile falan gitsem mi bilemedim
Protein yüksek olunca hemen tedavi uyguluyorlar sanırım ama protein kaçağı olması lazım ben de tam bilmiyorum canım yanlış yönlendirmek istemem ama protein negatif olması gerekiyor diye bildiğim için en kısa zamanda sonuclarını göstermeni istedim

Crp açılımı zaten C-reaktif protein canım 8.8 anlamlı bi değer değil boğazın ağrısa bile yükselebilir. Eğer idrarında protein varsa önemlidir. Endişelenme sonuçlarını atabilirsin laboratuvar çalışanıyım.

Bugün görümcem erken hastaneye gitti kaynanamı da beklesek ikindin yapardık kahvaltıyı herhalde cüze gidiyor dün saat 1 i geçmişti hala oğluma kahvaltı yaptırmamışlardı demek ben hastanedeyken de böyleydi diye düşünüyorum yarın bakalım ne yapacaklar bekleyip göreceğiz bugün oğlumde erken kalktı kaynanamı dürttü uyanmadı 1 saat sonra kalktı ben yumurta koymuştum ocağa onu gördü oralı olmadı bende hazırladım içeri götür dedim oğluma yatarak yedirdim yemeği sonra da kaldırmadım valla kenara yittim görümcem gelince kaldırdı sıkıntı yaşamayacağımı bilsem eve giderdim ama yaşarım diye tedirgin olup gitmiyorum
Yeterki düşmeye gör gerçekten bı çocuğun kahvaltisini vermiyolarmi kimseden fayda yok sinirim bozuluyo böyle seylere

ya minnoş annesini hissetmiştir ♥️ , toparlanır canım 600 gram doğmuş bir bebeği gördüm, şimdi kocaman olmuş. Sandığımızdan çok daha güçlüler. Bence 3-4 haftaya kadar çıkar senin minnoş da :) o zamana kadar sen güçlen de annesinden güç alsın o da. Bırakma, kendine moral ver. Dualarımız seninle 🙏
Amin canım sağolasın 🙏 ben yine hastaneye yatış yaptım sıtma tuttu evde doktor yatış istedi baya Bi test alındı ne oldu bilmiyorum, heryerim delik deşik oldu ağladım artık

Selam kızlaaar bugün kontrolümüz vardı. 31+2 günlüğüz ultrasona göre 32 haftalığız. Kafa ölçümü 34+5 haftalık. Kilomuz 2024gr boyumuz 44 cm olmus🧿 koca kafalı oğlum benim🥹🥹kafaya göre doğum şeklimiz belirlencek 37. Haftada konuşuruz dedi 37. Haftaya gelince kafamız +40 olursa sezeryan dedi doktorum😓 öksürüğüm ve rahatsızlığım icin de ilaç tedavisine başladık yine. Onun dısında her sey yolunda şükür🙏🏻

Amin canım sağolasın 🙏 ben yine hastaneye yatış yaptım sıtma tuttu evde doktor yatış istedi baya Bi test alındı ne oldu bilmiyorum, heryerim delik deşik oldu ağladım artık
Canım çok geçmiş olsun. Kolay değil gunlerdirrr kanama yaşıyorsun. Biran evvel toparlanırsin inşallah🙏🏻. Beslenmede de dikkat et kuzu

Vallahi ben de anlamadım 😂 elimden geleni yapıyorum son aylarda ben daha çok kilo alacağım böyle giderse. İnşallah, sağlıkla gelsinler 🥹
Siz nasılsınız bugün 🥰
Ben olsam dayanamam o kadar üstelemeye "ben bakamıyorum madem al sen bak büyütüp bana geri ver" derim dr a 🤣 Sen gayet iyisin hiç takılma dr un söylediklerine 😊
Tşk ederiz teyzesi oğlumla keyfimiz gayet yerinde ikimizde bol bol dinleniyoruz. Tansiyonum normale döndü sancım da yok daha ne olsun 😊

Back
X