Anlamına bak mutlaka kuranda geçip anlamı çok kötü olan isimler var Rabia mesela 4. Demekmiş bir insan çocuğuna neden dördüncü desin. Onlar kız çocuklarına isim vermiyor sayıyla çağırıyorlar
Ben çok güzel bi isim arıyorum hem anlamı güzel olacak hem söylemesi kolay ve çok fazla duyulmuş olmayacak isim öneriniz varsa alabilirim bebeğim kız
Esilayı düşünüyorum aslında ama emin de olamadım çok zor karar vermek
Kızlar 13haftalıgım doktora bu gün ısrar ettim cinsiyet için çok erken ama gene de görebilirsem bakayım dedi sonra yüzde 60 kız olarak görüyorum dedi sonradan degisirmi ki ya kız ismi olarak Parla koymayı düşünüyorum soyadımız da yıldız Parla Yıldız olcak nasipse güzel mi kızlar ismi
Çevrede olunca çağrışım yapıyor
Anlamı da güzel aslında Arapça'da ikindi sonrası ve akşam üzeri anlamlarına gelmektedir. Esila ismi, güzelliği ve letafeti temsil etmektedir. Bu isme sahip olan kimseler ağırbaşlı, iyi huyludur.
Bana da çevremdeki herkes erkek demişti karın şeklimden tut çok fazla bulantı vs.hiç alâkası yokmuş İnşallah değişmez ya ben kıyafet filan almaya başladım
Doktor baya emin söyledi bize
Ben şu an 12+5'teyim, bulantı ve kusmalarım azalır mı diye beklerken bu hafta pik yaptı çok zorlanıyorum. Benim gibi olan var mı? kaçıncı haftadan sonra azalmaya başlar?
Bana da çevremdeki herkes erkek demişti karın şeklimden tut çok fazla bulantı vs.hiç alâkası yokmuş İnşallah değişmez ya ben kıyafet filan almaya başladım
Doktor baya emin söyledi bize
Ben şu an 12+5'teyim, bulantı ve kusmalarım azalır mı diye beklerken bu hafta pik yaptı çok zorlanıyorum. Benim gibi olan var mı? kaçıncı haftadan sonra azalmaya başlar?
13+4 düm şuan maşallah diyeyim azaldı sanki. sabah akşam öğürürdüm , maşallah diyeyim azaldı galiba
sanırım pik yaptığı bi zaman oluyor, cumartesi benim mesela öyleydi.
bıçak gibi kesilmiyor ama unutuluyor
13+4 düm şuan maşallah diyeyim azaldı sanki. sabah akşam öğürürdüm , maşallah diyeyim azaldı galiba
sanırım pik yaptığı bi zaman oluyor, cumartesi benim mesela öyleydi.
bıçak gibi kesilmiyor ama unutuluyor