- 19 Ekim 2024
- 359
- 285
- 18
Bunun için çok küçük değilmi? Daha hiç hissetmedim onuBebek hareketi olabilir mi belki ayağı filan çarpıyodur 18.haftada filan hissediliyomuş zaten
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunun için çok küçük değilmi? Daha hiç hissetmedim onuBebek hareketi olabilir mi belki ayağı filan çarpıyodur 18.haftada filan hissediliyomuş zaten
Bilmiyorum ki belki siz erken hissedersinizBunun için çok küçük değilmi? Daha hiç hissetmedim onu
İnşallah mühim bişey değildir canımKızlar doktorumu aradım. Kanama olmadığı sürece normal dedi. Yinede içim rahat etmedi nedense. Haftayı iple çekiyorum![]()
Birkaç kez hissettim gibi ama bağırsakta olabilir, benim bağırsaklar halay çekiyorBilmiyorum ki belki siz erken hissedersinizyine de doktorunuza sormak da fayda var
Anne adayları, bebek hareketlerini genellikle 16 ile 20. hamilelik haftaları arasında hissederler.
Aminn, sağlıkla gelsin bütün bebişlerİnşallah mühim bişey değildir canımEndişelenme doktorun öyle desiyse
![]()
Ben de heyecanla bekliyorum ilk hareketleriniBirkaç kez hissettim gibi ama bağırsakta olabilir, benim bağırsaklar halay çekiyorOyüzden anlayamıyorum. Büyüsede ayaklarının şeklini görecek kadar görsem diye dört gözle bekliyorum
![]()
Canım sanırım kasılmaların oluyor ben iki kere vajinal doğum yaptım doğum zamanı anlattığın gibi oluyordu gösterdiğin bölge. Bence doktora bir sor. Büyüdüğü içinde olabilir tabi ilk hamileliğin bir de vücudun serttir göbeğin büyürken böyle şeyler hissedebilirsinGünaydın kızlar, size bir sorum var. 16 haftalık oldum, 3 gündür çok garip birşey yaşıyorum. Karnımın alt kısmında (resimde o bölgeyi işaretledim) birden kasılmaya başlıyor. Böyle top gibi ve sert oluyor şişiyor bir anda. Birkaç saniye sürüyor sonra şişliği inip tekrar eski haline geri dönüyor. Bu normalmi? 3-4 kere yaşadım şu ana kadar. Eşim bile çok şaşırdı noluyor diye. Doktor randevum haftaya ama kötü birşeymi bu, hastahaneyemi gitsem?Eki Görüntüle 3561873
Canım sen hiç kendini strese sokma. artık gebeligimiz ilerliyor böyle kasılma ve sancılar olabilir kanaman yok değil mi önemli olan buAcaba bağırsaklarımdanmı yoksa rahimmi bilemiyorum. Birtek benmi yaşıyorumAyrıca bu gece çok garip bi rüya gördüm bazı yerlerde kötü anlamı var diyordu ondanda çok korktum
İnşaallah herşey yolundadır
kullanıyorum ancak bu kadar fayda ediyorİlaç neden kullanmıyosunuz baya faydası oluyor
Benimde 12+4 bugün pik yaptığı haftalarmış 12-13-14 çok fenayım yiyemediğim içinde şekerim düşüyor zırt pırt inşallah geçecek diye teselli veriyorum ke
12 13 14. haftalar mı pik yaptığı haftalarmış? daha çekeceğimiz var yaniBenimde 12+4 bugün pik yaptığı haftalarmış 12-13-14 çok fenayım yiyemediğim içinde şekerim düşüyor zırt pırt inşallah geçecek diye teselli veriyorum kendime![]()
Belkide hissediyoruzdur, sen kaç hafta haftalıksınBen de heyecanla bekliyorum ilk hareketlerini
Benim de bi kıpırtı var sürekli karnımda özellikle uzanırken oluyo ama hareketleri değildir daha çok erken
Haftaya randevum var ozaman soracağımda eşimi durduramıyorum. Başka doktora gidelim diye tutturdu. Birdaha olursa hastahaneye gidicem sanırımCanım sanırım kasılmaların oluyor ben iki kere vajinal doğum yaptım doğum zamanı anlattığın gibi oluyordu gösterdiğin bölge. Bence doktora bir sor. Büyüdüğü içinde olabilir tabi ilk hamileliğin bir de vücudun serttir göbeğin büyürken böyle şeyler hissedebilirsin
İnşaallah canım. Rabbime teslimiz, pozitif bir şekilde bekleyeceğim. O ne eylerse güzel eylerCanım sen hiç kendini strese sokma. artık gebeligimiz ilerliyor böyle kasılma ve sancılar olabilir kanaman yok değil mi önemli olan bu![]()
Korkutma kendini kimseye de anlatma rüyanı hayra yor geç. İlk bebeğimde de bunda da yaşıyorum kasılmaları bazı kadınlarda daha yoğun hissediliyor sadece. Bacak bacak üstüne atmak çok sıkışık oturmak kabızlık susuzluk dahi tetikliyor ayaklarını uzatıp dinlen. Doktorlar da buna müdahale etmiyor rahim ağzında kısalık yoksa. Bebeği etkikeyen birşey de değil sadece dinlenmek yorulmamak lazım en önemlisi buAcaba bağırsaklarımdanmı yoksa rahimmi bilemiyorum. Birtek benmi yaşıyorumAyrıca bu gece çok garip bi rüya gördüm bazı yerlerde kötü anlamı var diyordu ondanda çok korktum
İnşaallah herşey yolundadır
Bu da işin cilvesi napalım12 13 14. haftalar mı pik yaptığı haftalarmış? daha çekeceğimiz var yani![]()
Teşekkür ederim canım, bol bol dinleneceğimKorkutma kendini kimseye de anlatma rüyanı hayra yor geç. İlk bebeğimde de bunda da yaşıyorum kasılmaları bazı kadınlarda daha yoğun hissediliyor sadece. Bacak bacak üstüne atmak çok sıkışık oturmak kabızlık susuzluk dahi tetikliyor ayaklarını uzatıp dinlen. Doktorlar da buna müdahale etmiyor rahim ağzında kısalık yoksa. Bebeği etkikeyen birşey de değil sadece dinlenmek yorulmamak lazım en önemlisi bu
adet söktürücü değil miydi o yaDoktor iki kutu duphaston vermiş neden vermiş olabilir