- Konu Sahibi Mervenur277
- #17.961
Alerjik bir tenleri olmazsa bence sorun olmaz gibi umarımGerçekten prima artık aşmış kendini dua ediyorum da oğluşumun poposu molfixi sevsin![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Alerjik bir tenleri olmazsa bence sorun olmaz gibi umarımGerçekten prima artık aşmış kendini dua ediyorum da oğluşumun poposu molfixi sevsin![]()
Evet, hıçkırıyor. Günde 5 kere olabiliyor. Her seferinde elimi kafasının olduğu yere koyuyorum çok tatlıKızlar sizin bebislerde sürekli hickiriyor muYarın kontrole gidince de sorucam ama normalim şaştı. Yaşadıklarıma normal diyemiyorum artık
@Tugce0700 nasılsıniz canım?
Evet canım, günde 4-5 kere hissediyorum bazen. hatta hıçkırıktan kafasının nerede olduğunu anlıyorum epey de uzun sürüyorKızlar sizin bebislerde sürekli hickiriyor muYarın kontrole gidince de sorucam ama normalim şaştı. Yaşadıklarıma normal diyemiyorum artık
Aynen. Eşimde farkediyor ve ne de olsa Boğa burcu mideyi genişletiyor şimdiden diyorEvet canım, günde 4-5 kere hissediyorum bazen. hatta hıçkırıktan kafasının nerede olduğunu anlıyorum epey de uzun sürüyor![]()
Ben baby turco alacağım ıslak mendilde sensive diye bişey var yengemde tüm çocuklarına kullandı bende oğluma hep onu aldım hep büyük hem hiç bişey yapmadı memnunuz doğduğundan beri kullanıyorum diğerleri küçük küçükKızlar bebek bezi ve ıslak havlu olarak ne aldınız? Ben karar veremedim, molfix düşünüyordum ama bilemedim siz neler aldınız?
Sağ ol canım, yakın zamanda migrosta 2.1 TL kampanyası olacakmış onu gördüm. Ama bazen amazonda filan da çok güzel fiyatlara düşüyor.Aa sen çok uygun almışsın cidden. Güle güle kullansın Doğa kuş![]()
Hapsiriyo canim hatta bazen diyorum acaba baska bisey mi diye ama degildirKızlar sizin bebislerde sürekli hickiriyor muYarın kontrole gidince de sorucam ama normalim şaştı. Yaşadıklarıma normal diyemiyorum artık
Canimmm ben 15 kilo aldımKizlar 10 kilo almisim bebek 1500 eger daha fazla kilo almaz ben alirsam cok alinicam
Ben 13 kilo aldim simdiye kadar daha iki ay var ne olur bilmemCanimmm ben 15 kilo aldımDaha 31. Haftadayim
Kizlar 10 kilo almisim bebek 1500 eger daha fazla kilo almaz ben alirsam cok alinicam
Canimmm ben 15 kilo aldımDaha 31. Haftadayim
Ben 13 kilo aldim simdiye kadar daha iki ay var ne olur bilmem![]()
1 kiloda ben aldım 61 oldu böyle devam ederim inşallah![]()
Toplam mi 1 kilo? Hepsi yani1 kiloda ben aldım 61 oldu böyle devam ederim inşallah![]()
+9 da ben ama 4 gündür feci iştahım açıldı sonum ne olur bilmiyorumEn son 9 kilo almıştım 1 haftadır filan bakmıyorum ama muhtemelen 10 u geçmiştir benim de :) Haftada 1 kilo alcaz herhalde böyle giderse![]()
Ben de 10 kilo aldım son aylardan aşırı korkuyorumKizlar 10 kilo almisim bebek 1500 eger daha fazla kilo almaz ben alirsam cok alinicam