Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    30
Kızlar doktorumu aradım. Kanama olmadığı sürece normal dedi. Yinede içim rahat etmedi nedense. Haftayı iple çekiyorum
İnşallah mühim bişey değildir canım Endişelenme doktorun öyle desiyse

Bilmiyorum ki belki siz erken hissedersiniz yine de doktorunuza sormak da fayda var
Anne adayları, bebek hareketlerini genellikle 16 ile 20. hamilelik haftaları arasında hissederler.
Birkaç kez hissettim gibi ama bağırsakta olabilir, benim bağırsaklar halay çekiyor Oyüzden anlayamıyorum. Büyüsede ayaklarının şeklini görecek kadar görsem diye dört gözle bekliyorum

Birkaç kez hissettim gibi ama bağırsakta olabilir, benim bağırsaklar halay çekiyor Oyüzden anlayamıyorum. Büyüsede ayaklarının şeklini görecek kadar görsem diye dört gözle bekliyorum
Ben de heyecanla bekliyorum ilk hareketlerini
Benim de bi kıpırtı var sürekli karnımda özellikle uzanırken oluyo ama hareketleri değildir daha çok erken

Canım sanırım kasılmaların oluyor ben iki kere vajinal doğum yaptım doğum zamanı anlattığın gibi oluyordu gösterdiğin bölge. Bence doktora bir sor. Büyüdüğü içinde olabilir tabi ilk hamileliğin bir de vücudun serttir göbeğin büyürken böyle şeyler hissedebilirsin

Canım sen hiç kendini strese sokma. artık gebeligimiz ilerliyor böyle kasılma ve sancılar olabilir kanaman yok değil mi önemli olan bu

Benimde 12+4 bugün pik yaptığı haftalarmış 12-13-14 çok fenayım yiyemediğim içinde şekerim düşüyor zırt pırt inşallah geçecek diye teselli veriyorum ke

Benimde 12+4 bugün pik yaptığı haftalarmış 12-13-14 çok fenayım yiyemediğim içinde şekerim düşüyor zırt pırt inşallah geçecek diye teselli veriyorum kendime
12 13 14. haftalar mı pik yaptığı haftalarmış? daha çekeceğimiz var yani

Haftaya randevum var ozaman soracağımda eşimi durduramıyorum. Başka doktora gidelim diye tutturdu. Birdaha olursa hastahaneye gidicem sanırım

Korkutma kendini kimseye de anlatma rüyanı hayra yor geç. İlk bebeğimde de bunda da yaşıyorum kasılmaları bazı kadınlarda daha yoğun hissediliyor sadece. Bacak bacak üstüne atmak çok sıkışık oturmak kabızlık susuzluk dahi tetikliyor ayaklarını uzatıp dinlen. Doktorlar da buna müdahale etmiyor rahim ağzında kısalık yoksa. Bebeği etkikeyen birşey de değil sadece dinlenmek yorulmamak lazım en önemlisi bu

Teşekkür ederim canım, bol bol dinleneceğim

Kızlar merhaba, bende yeni katıldım aranıza. 12 haftalık bebeyim. Bir kızım olacak nasipse. İkili testimiz temiz ultrasonda herşey yolunda. Ortalama 1 hafta önden gidiyor, ancak kilo olarak 10-15 gr olması gerekirken 56 gr kiloya sahip. Dr. Herhangi bir yorum yapmadı. Sizin bebekleriniz kaç gr ağırlığında çıktı bu haftalarda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…