• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
Bana da bu konuda yardımcı olsanız 😃 dün gece ben de grip oldum maalesef öksürüğüm yok ama burnum yanıyor ve gözlerim doluyor hapşurma var bide kızlar neler yapabilirim belimde ağrı da yapıyor
Günaydın canım geçmiş olsun, ballı limonlu ıhlamur öneririm çok iyi geliyor ter attırıyor rahatlatıyor. Bi de mandalina, kivi ve portakal çok tüketiyorum ben hasta olacağımı hissedince çok iyi geliyor vücut direnci için :)

Kızlar bebişim küvezde okadar tatlı ki size anlatamam 1700 kilo sütüm geldi verdik, ağrılarım vardı bebeğime gitmek için çok dirayet gösterdim ayağa kalktım yürüdüm, yanında geliyorum şimdi, ilk doğdu ağladı o çok iyimiş herşeyi sağlıklı büyümesini bekliyecez🥹 kızlar çok güzel bir duygu. Hepinize mesajlarınız için teşekkür ederim
Oy masallah size dahada guzel olacak insallah arkadasim hersey saglikla buyusun biran once

Kızlar bebek bezi ve ıslak havlu olarak ne aldınız? Ben karar veremedim, molfix düşünüyordum ama bilemedim siz neler aldınız?

Kızlar bebek bezi ve ıslak havlu olarak ne aldınız? Ben karar veremedim, molfix düşünüyordum ama bilemedim siz neler aldınız?
canım sleepy bez aldım uni baby ıslak mendil aldım ama ilk süreçte pamukla uygulama yapacağım sonra ıslak mendil kullanırım diye düşüdüm, pamuk ve ıslak medil kutusu aldım onun içine koyarım diye. bez de memnun kalmazsam molfixe geçmeyi düşünüyorum

Prima aldım ben canım, 3 numaraya kadar aylık paketlerden stokladım 200 er tane var. Islak mendil yerine temizleme pamuğu kullanacağım.

Bana da bu konuda yardımcı olsanız 😃 dün gece ben de grip oldum maalesef öksürüğüm yok ama burnum yanıyor ve gözlerim doluyor hapşurma var bide kızlar neler yapabilirim belimde ağrı da yapıyor
Geçmiş olsun sana da canım 🌹 arkadaşların dediği gibi C vitamini ve çaylara abanacağız artık ve bol bol dinleneceğiz. Umarım hızlıca da atlatırız 🙏

canım sleepy bez aldım uni baby ıslak mendil aldım ama ilk süreçte pamukla uygulama yapacağım sonra ıslak mendil kullanırım diye düşüdüm, pamuk ve ıslak medil kutusu aldım onun içine koyarım diye. bez de memnun kalmazsam molfixe geçmeyi düşünüyorum

Prima aldım ben canım, 3 numaraya kadar aylık paketlerden stokladım 200 er tane var. Islak mendil yerine temizleme pamuğu kullanacağım.
Teşekkür ederim kızlar, temizleme pamuğu almıştım ama dışarıda ıslak mendil lazım olabilir diye düşünüyorum o yüzden ondan da stoklamadan biraz alayım dedim. Bana da içerik olarak sleepy bio natural çok önerildi ama sızdırma yaptığı da söyleniyor kararsız kaldım biraz. Kardeşimde pişik problemi çok yaşamıştık, molfix iyi gelmişti ona. Aklımda hep o kalmış o yüzden :D

Günaydın canım geçmiş olsun, ballı limonlu ıhlamur öneririm çok iyi geliyor ter attırıyor rahatlatıyor. Bi de mandalina, kivi ve portakal çok tüketiyorum ben hasta olacağımı hissedince çok iyi geliyor vücut direnci için :)
Dün sadece ballı limon tükettim ve bol portakal kivi yedim gece yarısı bile 😃 bide ıhlamur da ekleyeyim çayıma kuzum teşekkür ederim 🙏🏻

Geçmiş olsun sana da canım 🌹 arkadaşların dediği gibi C vitamini ve çaylara abanacağız artık ve bol bol dinleneceğiz. Umarım hızlıca da atlatırız 🙏
Sağol canım teşekkür ederim 🙏🏻 baya salgın var çevremde herkes olmuş ne kadar kendimi korumaya çalıştıysam da sonunda yakalandım😃 sana da çok çok geçmiş olsun 💐

Kızlar sizin bebislerde sürekli hickiriyor mu😀 Yarın kontrole gidince de sorucam ama normalim şaştı. Yaşadıklarıma normal diyemiyorum artık🤔
T Tugce0700 nasılsıniz canım?

Back
X