- 2 Ağustos 2024
- 729
- 1.051
- 28
- Konu Sahibi Mervenur277
- #17.941
Ay bende Tuğçe’yi merak ediyorum nasıl geçti canım ilk geceniz bebişimiz nasıl ? Doktor küvez süreci ile ilgili bilgilendirme yaptı mı ne kadar kalacağı ile alakalı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam canım teşekkür ederim sorarım buradaki doktora yapmıyorlarsa yarına kadar bol su tüketerek bide buradaki doktorun vereceği ilaçla idare edeyim yarın merkeze gideyimBizim sağlık ocağı yapmıyor kuzum hepsi aynı mı bilmiyorum.
Günaydın canım geçmiş olsun, ballı limonlu ıhlamur öneririm çok iyi geliyor ter attırıyor rahatlatıyor. Bi de mandalina, kivi ve portakal çok tüketiyorum ben hasta olacağımı hissedince çok iyi geliyor vücut direnci için :)Bana da bu konuda yardımcı olsanızdün gece ben de grip oldum maalesef öksürüğüm yok ama burnum yanıyor ve gözlerim doluyor hapşurma var bide kızlar neler yapabilirim belimde ağrı da yapıyor
Tamam canım çok geçmiş olsunTamam canım teşekkür ederim sorarım buradaki doktora yapmıyorlarsa yarına kadar bol su tüketerek bide buradaki doktorun vereceği ilaçla idare edeyim yarın merkeze gideyim![]()
Oy masallah size dahada guzel olacak insallah arkadasim hersey saglikla buyusun biran onceKızlar bebişim küvezde okadar tatlı ki size anlatamam 1700 kilo sütüm geldi verdik, ağrılarım vardı bebeğime gitmek için çok dirayet gösterdim ayağa kalktım yürüdüm, yanında geliyorum şimdi, ilk doğdu ağladı o çok iyimiş herşeyi sağlıklı büyümesini bekliyecezkızlar çok güzel bir duygu. Hepinize mesajlarınız için teşekkür ederim
canım sleepy bez aldım uni baby ıslak mendil aldım ama ilk süreçte pamukla uygulama yapacağım sonra ıslak mendil kullanırım diye düşüdüm, pamuk ve ıslak medil kutusu aldım onun içine koyarım diye. bez de memnun kalmazsam molfixe geçmeyi düşünüyorumKızlar bebek bezi ve ıslak havlu olarak ne aldınız? Ben karar veremedim, molfix düşünüyordum ama bilemedim siz neler aldınız?
Prima aldım ben canım, 3 numaraya kadar aylık paketlerden stokladım 200 er tane var. Islak mendil yerine temizleme pamuğu kullanacağım.Kızlar bebek bezi ve ıslak havlu olarak ne aldınız? Ben karar veremedim, molfix düşünüyordum ama bilemedim siz neler aldınız?
Geçmiş olsun sana da canımBana da bu konuda yardımcı olsanızdün gece ben de grip oldum maalesef öksürüğüm yok ama burnum yanıyor ve gözlerim doluyor hapşurma var bide kızlar neler yapabilirim belimde ağrı da yapıyor
canım sleepy bez aldım uni baby ıslak mendil aldım ama ilk süreçte pamukla uygulama yapacağım sonra ıslak mendil kullanırım diye düşüdüm, pamuk ve ıslak medil kutusu aldım onun içine koyarım diye. bez de memnun kalmazsam molfixe geçmeyi düşünüyorum
Teşekkür ederim kızlar, temizleme pamuğu almıştım ama dışarıda ıslak mendil lazım olabilir diye düşünüyorum o yüzden ondan da stoklamadan biraz alayım dedim. Bana da içerik olarak sleepy bio natural çok önerildi ama sızdırma yaptığı da söyleniyor kararsız kaldım biraz. Kardeşimde pişik problemi çok yaşamıştık, molfix iyi gelmişti ona. Aklımda hep o kalmış o yüzdenPrima aldım ben canım, 3 numaraya kadar aylık paketlerden stokladım 200 er tane var. Islak mendil yerine temizleme pamuğu kullanacağım.
Bebek bezi molfix pure&soft aldım ıslak mendili de izotonik sulu olandan alacağım yine molfix yenidoğan.Kızlar bebek bezi ve ıslak havlu olarak ne aldınız? Ben karar veremedim, molfix düşünüyordum ama bilemedim siz neler aldınız?
Dün sadece ballı limon tükettim ve bol portakal kivi yedim gece yarısı bileGünaydın canım geçmiş olsun, ballı limonlu ıhlamur öneririm çok iyi geliyor ter attırıyor rahatlatıyor. Bi de mandalina, kivi ve portakal çok tüketiyorum ben hasta olacağımı hissedince çok iyi geliyor vücut direnci için :)
Sağol balım teşekkür ederimTamam canım çok geçmiş olsun![]()
Sağol canım teşekkür ederimGeçmiş olsun sana da canımarkadaşların dediği gibi C vitamini ve çaylara abanacağız artık ve bol bol dinleneceğiz. Umarım hızlıca da atlatırız
![]()
Benimde tercihlerim aynı oldu. Kızlarda Prima kullanmıştım ama Molfix kullananlarda memnun en azından deneyeyim dedim. Fiyatlar arası çok fark var.Bebek bezi molfix pure&soft aldım ıslak mendili de izotonik sulu olandan alacağım yine molfix yenidoğan.
Gerçekten prima artık aşmış kendini dua ediyorum da oğluşumun poposu molfixi sevsinBenimde tercihlerim aynı oldu. Kızlarda Prima kullanmıştım ama Molfix kullananlarda memnun en azından deneyeyim dedim. Fiyatlar arası çok fark var.