Ben şu an 12+5'teyim, bulantı ve kusmalarım azalır mı diye beklerken bu hafta pik yaptı çok zorlanıyorum. Benim gibi olan var mı? kaçıncı haftadan sonra azalmaya başlar?
Benimde 12+4 bugün pik yaptığı haftalarmış 12-13-14 çok fenayım yiyemediğim içinde şekerim düşüyor zırt pırt inşallah geçecek diye teselli veriyorum kendime
Bana da çevremdeki herkes erkek demişti karın şeklimden tut çok fazla bulantı vs.hiç alâkası yokmuş İnşallah değişmez ya ben kıyafet filan almaya başladım
Doktor baya emin söyledi bize
Günaydın kızlar, size bir sorum var. 16 haftalık oldum, 3 gündür çok garip birşey yaşıyorum. Karnımın alt kısmında (resimde o bölgeyi işaretledim) birden kasılmaya başlıyor. Böyle top gibi ve sert oluyor şişiyor bir anda. Birkaç saniye sürüyor sonra şişliği inip tekrar eski haline geri dönüyor. Bu normalmi? 3-4 kere yaşadım şu ana kadar. Eşim bile çok şaşırdı noluyor diye. Doktor randevum haftaya ama kötü birşeymi bu, hastahaneyemi gitsem?
Günaydın kızlar, size bir sorum var. 16 haftalık oldum, 3 gündür çok garip birşey yaşıyorum. Karnımın alt kısmında (resimde o bölgeyi işaretledim) birden kasılmaya başlıyor. Böyle top gibi ve sert oluyor şişiyor bir anda. Birkaç saniye sürüyor sonra şişliği inip tekrar eski haline geri dönüyor. Bu normalmi? 3-4 kere yaşadım şu ana kadar. Eşim bile çok şaşırdı noluyor diye. Doktor randevum haftaya ama kötü birşeymi bu, hastahaneyemi gitsem?Eki Görüntüle 3561873
Günaydın kızlar, size bir sorum var. 16 haftalık oldum, 3 gündür çok garip birşey yaşıyorum. Karnımın alt kısmında (resimde o bölgeyi işaretledim) birden kasılmaya başlıyor. Böyle top gibi ve sert oluyor şişiyor bir anda. Birkaç saniye sürüyor sonra şişliği inip tekrar eski haline geri dönüyor. Bu normalmi? 3-4 kere yaşadım şu ana kadar. Eşim bile çok şaşırdı noluyor diye. Doktor randevum haftaya ama kötü birşeymi bu, hastahaneyemi gitsem?Eki Görüntüle 3561873
Acaba bağırsaklarımdanmı yoksa rahimmi bilemiyorum. Birtek benmi yaşıyorum Ayrıca bu gece çok garip bi rüya gördüm bazı yerlerde kötü anlamı var diyordu ondanda çok korktum İnşaallah herşey yolundadır