Oy ne güzel maşallah gözünüz aydın.Benim fetal sonucum çıktı temiz çok şükürcinsiyetimiz de kesinleşti erkek
Devlete gidiyorum canim 2 gebelikte özele gidip ozelde dogum yapmıştım kizimi 14 haftalikken oğlumu 13 haftalikken ogrenmistimDevletse emin olmadan söylemeyebilir canım
Sen özelemi gidiyorsun canım ay sabır taşı olsa çatlar kızlar o haftalar artık küçük değil
teşekkür ederimOy ne güzel maşallah gözünüz aydın.Tam kaçtayken testi vermiştiniz? Hangi firma bi de ne kadara yaptırdınız? Ben de 11’e girdim bugün haftaya yaptırmayı planlıyorum inşallah
Doktorunuz cinsiyet hakkında bir şey dedi mi sizin erkek olabilir ben biraz erkeğe benzettim bacak hizasında çıkıntı var ama o beyazlık konusunu ayrı merak ediyorum annelerden bilgi olur bilen var mı kızlar ? Cinsiyet bölgesinde ki beyazlık ne ifade ediyor bir de mesela bebeklerin yumurtalık testis vs organlar gözükmüyor muBenimkinde de çıkıntı yok gibi sanki dimi
Bilemiyorum ki ya ben çıkıntı göremedim sizin 13 haftalıkken varmı ultrason resmi bi atarmısınızDoktorunuz cinsiyet hakkında bir şey dedi mi sizin erkek olabilir ben biraz erkeğe benzettim bacak hizasında çıkıntı var ama o beyazlık konusunu ayrı merak ediyorum annelerden bilgi olur bilen var mı kızlar ? Cinsiyet bölgesinde ki beyazlık ne ifade ediyor bir de mesela bebeklerin yumurtalık testis vs organlar gözükmüyor mu
Ben devlete gidiyorum oda doktorumuz söylemedi özele gitmeyi düşünüyorum çünkü devlet hemen söylemiyorDoktorunuz cinsiyet hakkında bir şey dedi mi sizin erkek olabilir ben biraz erkeğe benzettim bacak hizasında çıkıntı var ama o beyazlık konusunu ayrı merak ediyorum annelerden bilgi olur bilen var mı kızlar ? Cinsiyet bölgesinde ki beyazlık ne ifade ediyor bir de mesela bebeklerin yumurtalık testis vs organlar gözükmüyor mu
Ben de ankaradan genokstan aldım 13000 fiyat. Aynı şekilde burada labları var inceliyolarmış o yğzden de daha kısa sürede açıklanıyormuş. firma bana 10+0 olması yeterli demişti. Ben yine 11’i bekledim. belki ben de 12’yi bekler veririm kanı.teşekkür ederim13 haftalıkken fiyat 11.500 İstanbul dna laboratuvarı görüşüp bilgi alabilirsiniz yurtdışı değil İstanbul da bakılıyor
Siz yine de 12 yi bekleyin fetal fraksiyon yüksek olmasını istiyorlar benim doktorum ilk gebelikte de 12 den sonra ver dediBen de ankaradan genokstan aldım 13000 fiyat. Aynı şekilde burada labları var inceliyolarmış o yğzden de daha kısa sürede açıklanıyormuş. firma bana 10+0 olması yeterli demişti. Ben yine 11’i bekledim. belki ben de 12’yi bekler veririm kanı.
Bilemiyorum ki ya ben çıkıntı göremedim sizin 13 haftalıkken varmı ultrason resmi bi atarmısınız
Kuzu senin nub zaten erkeğim diye bagiriyormus
Geçmiş olsun ben yaşadım ama bir tek progestan yazmadı doktor clexan ve progestan hem iğnesi hem fitilini kullandım son ayıma kadar..uzanın dinleninBugün tam 14 haftalık olduk. 3 gün önce kanamam oldu acile gidince yoğunlaştı. Hastanede 2 gün yattım hiç kalkmadan. Şimdi eve geldim yine tuvalet harici hiç kalkmıyorum. Çok korktum hala kanamam devam ediyor ama kahverengi olduğu için içerdekiler atılıyor. Vajinal progestan kullanıyorum. Benzer durumda olanlar varsa tecrübelerinizi paylaşır mısınız ilk gebeliğim ve endişeliyim yaşım 32
Geçmiş olsun ben yaşadım ama bir tek progestan yazmadı doktor clexan ve progestan hem iğnesi hem fitilini kullandım son ayıma kadar..uzanın dinleninBugün tam 14 haftalık olduk. 3 gün önce kanamam oldu acile gidince yoğunlaştı. Hastanede 2 gün yattım hiç kalkmadan. Şimdi eve geldim yine tuvalet harici hiç kalkmıyorum. Çok korktum hala kanamam devam ediyor ama kahverengi olduğu için içerdekiler atılıyor. Vajinal progestan kullanıyorum. Benzer durumda olanlar varsa tecrübelerinizi paylaşır mısınız ilk gebeliğim ve endişeliyim yaşım 32
Kuzum gözün aydın erkekmiş sağlıkla gelsin
Aynı durumu bende yaşıyorum canım yalnız değilsin ve bir süre sonra insan kendini sorguluyor acaba bu kadar insan doğru mu söylüyor ben mi dikkat etmiyorum v.s diye.Evet bende riskli gebeyim 8 yıldan sonra mucizem geliyor.2 tüp Bebek olumsuzum var ama Ben Mem de devlet memuruyum.Oturarak çalisiyorum.Muhasebe birimin de olduğum için stresli ve yoğun bir işim var onları geçtim ilçede çaliştiğim için 2 mutat taşitla git gel yapıyorum.Toplamda 1 saatimi alıyor.Dr görüştüm sıkıntı yok gidip gelebilirsin dedi ama dişaridan herkes heyet al ne işin var deyip duruyor çildiracam artık.Haklısın, okuldan geldikten sonra direkt yatıp uyudum. Geçti çok şükür iyiyim şimdi.
Canımı sıkan başka bir durumu sizlerle paylaşmak istiyorum. Beni en iyi sizlerin anlayacağını düşünüyorum.
4 senelik evliyim, evlendiğimin ilk ayi diş gebelik yaşadım ve tüpüm alindi. Ondan sonra iki defa kimyasal gebelik yaşadım. İki defa tüp bebek denedik tutmadi. Bu gebeligim ise çatlatma iğnesiyle olustu. Çok şükür bugüne kadar leke kanama ağrı vs durumları olmadı. Doktorum her ihtimale karşı kan sulandirici kullandiriyor ve 12. Haftaya kadar da progestan kullandım. Kendime dikkat ettiğimi düşünüyorum aslında ama yine de eşimden ve çevremden gördüğüm baskı artık beni kötü hissettiriyor. Biri diyor yemek yemez aç kalırsan bebek düşer, biri diyor rapor al okula gitme, eşime kalsa zaten 9 ay yataktan çıkmayacağım, yani anlayacağınız ağzı olan konuşuyor. Biliyorum hepsi yaşadığım acılara tanık olmuş benim iyiliğimi isteyen insanlar ama artık çok bunaldım, sürekli bir korku salıyorlar üzerime.
kendimi yormuyorum, okulda derslerim haftada 3 gün ve öyle çok aşırı yoğun değil, 21 saat derse giriyorum. Bir de evde eğitim öğrencim var ona evinde ders vermeye gidiyorum. Onun haricinde evden dışarı pek çıkmıyorum, ev temizliğini ise şimdiye kadar sadece bir kere yaptım. Sizce ben gerçekten dikkat etmiyor muyum kendime? Son bir şey eşim araba kullanmami da istemiyor bu süreçte haklı mı sizce, ben çok mu başına buyruk davranıyorum ?
Bende oğlanın ultrason resimlerine ve videolarına bakıyorum gerçekten böyleymiş demek ki tek işe yarayan teori buEki Görüntüle 3560114 kızlar hep diyordum yaa oğlumu nub teorisi ile 12 haftalikken ogrenmisim 13 haftada kesinleşmiş belki yardımcı olur
Çoğumuz yaşadık herhalde bu durumu canım korkma diyemem bende korkuyorum ama elden de birşey gelmiyor benimde plesanta rahim ağzındaymış ondan olmuş kanamam ama kahve rengiydi. Progestan iğne ve fitille devam ediyorumBugün tam 14 haftalık olduk. 3 gün önce kanamam oldu acile gidince yoğunlaştı. Hastanede 2 gün yattım hiç kalkmadan. Şimdi eve geldim yine tuvalet harici hiç kalkmıyorum. Çok korktum hala kanamam devam ediyor ama kahverengi olduğu için içerdekiler atılıyor. Vajinal progestan kullanıyorum. Benzer durumda olanlar varsa tecrübelerinizi paylaşır mısınız ilk gebeliğim ve endişeliyim yaşım 32
D viti kahvaltıda içiyorum vitaminleri de akşam yatarken içiyorumKızlar günaydın doktorun verdiği vitamin ilaçlarını içebiliyor musunuz bende 2 ilaç 1 folik asit 1 bulantı ilacı birde d vitamini damlası var ama şuan 1 folik 1 bulantı 1 de vitamin ilacını anca içebiliyorum bilmiyorum böyle mi olması gerekiyor ama normalde de ilaç kullanmayan biri olarak beni zorluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?