Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    26
Benim fetal sonucum çıktı temiz çok şükür cinsiyetimiz de kesinleşti erkek
Oy ne güzel maşallah gözünüz aydın. Tam kaçtayken testi vermiştiniz? Hangi firma bi de ne kadara yaptırdınız? Ben de 11’e girdim bugün haftaya yaptırmayı planlıyorum inşallah

Devletse emin olmadan söylemeyebilir canım

Sen özelemi gidiyorsun canım ay sabır taşı olsa çatlar kızlar o haftalar artık küçük değil
Devlete gidiyorum canim 2 gebelikte özele gidip ozelde dogum yapmıştım kizimi 14 haftalikken oğlumu 13 haftalikken ogrenmistim bu bize surpriz oldu eşimle maddi sknti yaşamayalım diye devlete gitmeye karar verdik ondan cinsiyet icin bi kere gideyim dedim ama kabul etmiyor böyle anlasmadik ama diye mecbur bekleyeceğim o yuzden

Oy ne güzel maşallah gözünüz aydın. Tam kaçtayken testi vermiştiniz? Hangi firma bi de ne kadara yaptırdınız? Ben de 11’e girdim bugün haftaya yaptırmayı planlıyorum inşallah
teşekkür ederim 13 haftalıkken fiyat 11.500 İstanbul dna laboratuvarı görüşüp bilgi alabilirsiniz yurtdışı değil İstanbul da bakılıyor

Benimkinde de çıkıntı yok gibi sanki dimi
Doktorunuz cinsiyet hakkında bir şey dedi mi sizin erkek olabilir ben biraz erkeğe benzettim bacak hizasında çıkıntı var ama o beyazlık konusunu ayrı merak ediyorum annelerden bilgi olur bilen var mı kızlar ? Cinsiyet bölgesinde ki beyazlık ne ifade ediyor bir de mesela bebeklerin yumurtalık testis vs organlar gözükmüyor mu

Bilemiyorum ki ya ben çıkıntı göremedim sizin 13 haftalıkken varmı ultrason resmi bi atarmısınız

Ben devlete gidiyorum oda doktorumuz söylemedi özele gitmeyi düşünüyorum çünkü devlet hemen söylemiyor

teşekkür ederim 13 haftalıkken fiyat 11.500 İstanbul dna laboratuvarı görüşüp bilgi alabilirsiniz yurtdışı değil İstanbul da bakılıyor
Ben de ankaradan genokstan aldım 13000 fiyat. Aynı şekilde burada labları var inceliyolarmış o yğzden de daha kısa sürede açıklanıyormuş. firma bana 10+0 olması yeterli demişti. Ben yine 11’i bekledim. belki ben de 12’yi bekler veririm kanı.

Siz yine de 12 yi bekleyin fetal fraksiyon yüksek olmasını istiyorlar benim doktorum ilk gebelikte de 12 den sonra ver dedi

Kızlar multivitamin kullanmaya başladınız mı ben Regenesis Max kullanıyorum bulantımı daha da arttırdı sanki

Bugün tam 14 haftalık olduk. 3 gün önce kanamam oldu acile gidince yoğunlaştı. Hastanede 2 gün yattım hiç kalkmadan. Şimdi eve geldim yine tuvalet harici hiç kalkmıyorum. Çok korktum hala kanamam devam ediyor ama kahverengi olduğu için içerdekiler atılıyor. Vajinal progestan kullanıyorum. Benzer durumda olanlar varsa tecrübelerinizi paylaşır mısınız ilk gebeliğim ve endişeliyim yaşım 32

Geçmiş olsun ben yaşadım ama bir tek progestan yazmadı doktor clexan ve progestan hem iğnesi hem fitilini kullandım son ayıma kadar..uzanın dinlenin

Geçmiş olsun ben yaşadım ama bir tek progestan yazmadı doktor clexan ve progestan hem iğnesi hem fitilini kullandım son ayıma kadar..uzanın dinlenin
Eki Görüntüle 3560150

Beyazlık dediğimde diğer foto farklı bir foto o bölümü kestim
Kuzum gözün aydın erkekmiş sağlıkla gelsin

Kızlar günaydın doktorun verdiği vitamin ilaçlarını içebiliyor musunuz bende 2 ilaç 1 folik asit 1 bulantı ilacı birde d vitamini damlası var ama şuan 1 folik 1 bulantı 1 de vitamin ilacını anca içebiliyorum bilmiyorum böyle mi olması gerekiyor ama normalde de ilaç kullanmayan biri olarak beni zorluyor

Aynı durumu bende yaşıyorum canım yalnız değilsin ve bir süre sonra insan kendini sorguluyor acaba bu kadar insan doğru mu söylüyor ben mi dikkat etmiyorum v.s diye.Evet bende riskli gebeyim 8 yıldan sonra mucizem geliyor.2 tüp Bebek olumsuzum var ama Ben Mem de devlet memuruyum.Oturarak çalisiyorum.Muhasebe birimin de olduğum için stresli ve yoğun bir işim var onları geçtim ilçede çaliştiğim için 2 mutat taşitla git gel yapıyorum.Toplamda 1 saatimi alıyor.Dr görüştüm sıkıntı yok gidip gelebilirsin dedi ama dişaridan herkes heyet al ne işin var deyip duruyor çildiracam artık.

Çoğumuz yaşadık herhalde bu durumu canım korkma diyemem bende korkuyorum ama elden de birşey gelmiyor benimde plesanta rahim ağzındaymış ondan olmuş kanamam ama kahve rengiydi. Progestan iğne ve fitille devam ediyorum

D viti kahvaltıda içiyorum vitaminleri de akşam yatarken içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…