Rüyalar bazen ters çıkıyor ilkte öğrenmeye yakın hep kız gördüm artık alıştırmıştım kendimi bizimkide göstermiyordu dedim tamam kesin sonra erkek gördüm gittik doktor baktı söyleyecek herşey ortadaydı direk görünce Aaaa dedim güldük doktorumla fotosuda var dur atayım
İlkte ben öyle bir rüya görmüştüm doktor oğlun diyor olucak öylede oldubu defada oğlum oluyor görüyorum ama doktor kıza benzettihaftaya gidiyorum doktora İn şa Allah gösterir diye koşa koşa gidicem
Maşallah çok tatlı ben hiç anlamam nubu net bir şekilde görünürse tahmin edebilirim sadece seninkinde nub net değil hangisi olursa olsun sağlıklı olsun inşallah
kızlar çok yoruldum düşük riskim varmış ama bebeğim iyi. Progestan verdi ben bolca dinleneceğim. Hastaneye yatmak istemedim evde emzirdiğim bebeğim var.. ilaç içip dinlenip geçmesini bekleyeceğim doktor olumlu konuştu çoğu kişide olabiliyor ben düşük olacağını sanmıyorum dedi rahatladım biraz.. sana verdiğim vitaminleri içmeye devam et dedi ama bana hiç vitamin vermedin ki değerlerime de bakmadın dedim ben kendim başka yerde yaptırdım kafama göre aldım içiyorum dedim
Neyse ben uzunca süre yatacağım inşallah bir daha kan gelmez progestan işe yarar umarım
Çok geçmiş olsun, doktor ne güzel konuşmuş. Kendinize çok iyi bakın, destek alabileceğimiz yakınınız varsa destek isteyin. Allah yardımcınız olsun sağlıkla gelsin miniğiniz pardon bu eski mesajmış