Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    26
Ben oğlumda bu gorselle öğrenmiştim tam nub bu sekildeydi ama bunda ultrasonda dikkat ettiğimde hiç çıkıntı göremedim paraleldi ama yine de tam anlayamadım ondan sorayım dediydim
Bence bu yöntem çok net belli olunca doğru başka teorilere inanmam benimde oğlanın böyleymiş meğer ben sonradan öğrenince farkettim Yanılma payıda bırakıp seninki bana kız gibi geldi

Bence bu yöntem çok net belli olunca doğru başka teorilere inanmam benimde oğlanın böyleymiş meğer ben sonradan öğrenince farkettim Yanılma payıda bırakıp seninki bana kız gibi geldi
Ay inşallah canim kızımda burda biri vardı nub teorisine bakan direkt demişti kiz diye oğlumda direkt görünce doktor demeden dedim kesin erkek parti yapacaktık ama ben gordum dedim ondan vazgeçtik bunda da görürüm diye çok odaklandım ama kesin bisi diyemiyorum erkekte çıkabilir ama inşallah dediğin olur yanilmamis olursun

Herşey gönlünce olsun inşallah yakındır öğrenirsin artık

Bilmem devletteki doktor 17. Haftaya kadar belli olamaz hatta en iyisi 20 haftalıkken dedi
Devletse emin olmadan söylemeyebilir canım
Yok kuzu yaa sanmıyorum benim önümde iki hamile vardı ikisi de 16 haftalik flndi yok görünmüyor dedi ben detaylı da ogrencem bence
Sen özelemi gidiyorsun canım ay sabır taşı olsa çatlar kızlar o haftalar artık küçük değil

Öncelikle sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin Allahım inşallah canımm ultrason dan ben hiç anlamıyorum ki ya ama çok merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…