Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    26
Ne güzel işte iyisine denk gelmişsin çok şükür Özelde olsa doktor önemli henüz doğum ücretinden haberdar değilim ama muane ücretim 2.500 bizim içinde çok fazla bir para ama işte kayıplarımız oldu korkularımız var eşimde bu konuda çok pimpirikli ama çok şükürki benim doktorum fazlasıyla hakkediyor sadece doktorum değil hastanenin tüm çalışanları çok iyi olduğu için devam ediyoruz yapacak bişey yok

Merhaba canım Doktorun bir problem görmediyse normaldir bence vucudumuz tamamen değişiyor herkeste belirtiler farklı farklı baş gösteriyor sağlıkla kucağına alırsın bebeğini inşallah

Öyle canım nerde rahat ve mutluysan ve doğum icin tam teşekküllü hastane neyse o olmalı yeter ki güzel bi surec geçirelim hep birlikte

Sağlıkla gelsin inşallah biz de 13. Haftadayız 2 gün önce kontrolümüz vardı doktorum daha erken 1 ay sonra net belli olur dedi bende çok merak ediyorum yaa nasıl geçicek bir ay

Doğum paketi seçeneği yok mudur hastanelerin bu şekilde paketleri oluyor daha uyguna denk geliyor biz paket olarak anlaştık

Doğum paketi seçeneği yok mudur hastanelerin bu şekilde paketleri oluyor daha uyguna denk geliyor biz paket olarak anlaştık
Yok canım bizde öyle isterdik ama o şekilde çalışmıyorlar önceki doğumumda orda gerçekleşti doktorumdan da memnunum yeterki bu seferde sağlıklı sıhatli doğsun canı sağolsun

Geçmiş olsun ben yaşadım ama bir tek progestan yazmadı doktor clexan ve progestan hem iğnesi hem fitilini kullandım son ayıma kadar..uzanın dinlenin
Eki Görüntüle 3560150

Beyazlık dediğimde diğer foto farklı bir foto o bölümü kestim
Kuzum gözün aydın erkekmiş sağlıkla gelsin Sağlıkla gelsin minnoş

Merhaba canım Doktorun bir problem görmediyse normaldir bence vucudumuz tamamen değişiyor herkeste belirtiler farklı farklı baş gösteriyor sağlıkla kucağına alırsın bebeğini inşallah
haklısın da insan evham yapıyor ister istemez, idrar yolu enfeksiyonu olabilir dedi ama tahliller temiz çıktı, büyüme hızlandı, ondandır inşallah.

Geçmiş olsun ben yaşadım ama bir tek progestan yazmadı doktor clexan ve progestan hem iğnesi hem fitilini kullandım son ayıma kadar..uzanın dinlenin
Kuzum gözün aydın erkekmiş sağlıkla gelsin
Teşekkür ederim sağlıkla gelsin tüm bebişlerimiz sen daha öğrenmedin dimi aslında baya belli oluyor 13-14 te sonrasında göstermiyor falan diyorlar büyüyünce biraz daha

Teşekkür ederim sağlıkla gelsin tüm bebişlerimiz sen daha öğrenmedin dimi aslında baya belli oluyor 13-14 te sonrasında göstermiyor falan diyorlar büyüyünce biraz daha
Aminyok daha öğrenmedim ya 19 gidiyorum o zaman 15+5 oluyorum söylermi acaba günleri sayıyoyorum resmen

Aminyok daha öğrenmedim ya 19 gidiyorum o zaman 15+5 oluyorum söylermi acaba günleri sayıyoyorum resmen
Ben ilkinde farklı bir doktora gitmiştim sırtı dönüktü gerçekten gözükmüyordu o da hiç uğraşmadı ama bazı doktorlar biraz yürü tatlı bir şey ye öyle geri gel falan diyor bacak arasından daha net belli olur 16. Hafta zaten bakalım hayırlısı ya var ya ben çok doktora gitmedim çocuğu görünce bile cinsiyeti unuttum biliyor musun öyle izliyorummm oğluma ne kadar benziyor falan diyorum annelik gerçekten farklı bir duygu kız olsun isterdim farklı ama nasip Allahın yazdığı hayırlı insan olsunlar bizimkiler arasında çok yaş yok birlikte büyüyecekler avantajımız o kaossss

Tabi yeterki sağlıklı olsunlarBenim doktorum çok güleryüzlü sırtı dönük bile olsa kendim desem mesela biraz yürüyeyim geleyim ve ya çıkolata yeyim hiç yok etmezBenimki sadece merak hemen öğrenmek istiyorum ona göre diyorum yavaştan alayım ayy bilmiyorum ya bilmeden beklemek zor geliyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…