Ne güzel işte iyisine denk gelmişsin çok şükürÖyle canım valla ben kızımın hep özele götürmüştüm oğlumda 6 aya kadar ozel sonra devlete götürüyorum inan ki boşuna vermişim dedim onca parayı hem tahlilleri yapılıyor hemde güzel kapsamlı bi şekilde rutin kontrolleri yapılıyor bende izmirdeyim canim büyüksehirde olmanın avantajı bu sanırım devlet hastanesinin seçeneği de fazla ama iyi doktor bulmak zor şükür ki cocuk doktoru buldumumarım dogumda da ovdukleri kadar vardır yorumlara göre gittim çünkü ikili konusunda anlaşamadık ama gorcez
Merhaba canımMerhaba herkese,
Herkesin hamileliği yolundadır umarım, benim de 16. haftaya yaklaştım ama karnımda hep bi sancı var, sürekli soldan veya sağdan, değişik bi batma hissi, daha önce hiç bilmediğim türden bi sancı, bi an oluuyor, geçiyor, yeniden oluyor, doktor bir sıkıntı görmedi, büyümeye çalışırken olur dedi, bunu yaşayan var mıdır?
Öyle canım nerde rahat ve mutluysan ve doğum icin tam teşekküllü hastane neyse o olmalı yeter ki güzel bi surec geçirelim hep birlikteNe güzel işte iyisine denk gelmişsin çok şükürÖzelde olsa doktor önemli henüz doğum ücretinden haberdar değilim ama muane ücretim 2.500 bizim içinde çok fazla bir para ama işte kayıplarımız oldu korkularımız var eşimde bu konuda çok pimpirikli ama çok şükürki benim doktorum fazlasıyla hakkediyor sadece doktorum değil hastanenin tüm çalışanları çok iyi olduğu için devam ediyoruz yapacak bişey yok
Sağlıkla gelsin inşallahKızlarrrrr günaydın, çıktık biz kontrolden. Doktor büyük ihtimalle kız dedi16. Haftada netleşir dedi ama o açıya bakarak kız dedi. şaşırmadım desem yalan olur hep erkekmiş gibi gelmişti. Sağlıklı olsunlar hiç önemli değil
Doğum paketi seçeneği yok mudur hastanelerin bu şekilde paketleri oluyor daha uyguna denk geliyor biz paket olarak anlaştıkNe güzel işte iyisine denk gelmişsin çok şükürÖzelde olsa doktor önemli henüz doğum ücretinden haberdar değilim ama muane ücretim 2.500 bizim içinde çok fazla bir para ama işte kayıplarımız oldu korkularımız var eşimde bu konuda çok pimpirikli ama çok şükürki benim doktorum fazlasıyla hakkediyor sadece doktorum değil hastanenin tüm çalışanları çok iyi olduğu için devam ediyoruz yapacak bişey yok
Benimde öyle tabi Rabbim önce sağlıklısından versin canımİnşallah canim yaa valla gönlüm kızdan yana
O görünen nub dedikleri mi bacak mı ay anlamıyorum kiEki Görüntüle 3560362 Var mı tahmini olan kızlar
Yok canım bizde öyle isterdik ama o şekilde çalışmıyorlar önceki doğumumda orda gerçekleşti doktorumdan da memnunum yeterki bu seferde sağlıklı sıhatli doğsun canı sağolsunDoğum paketi seçeneği yok mudur hastanelerin bu şekilde paketleri oluyor daha uyguna denk geliyor biz paket olarak anlaştık
Bende çok anlamıyorum bu merak bizi yiyip bitircekO görünen nub dedikleri mi bacak mı ay anlamıyorum kikafa yapısı erkek gibi ama
Geçmiş olsun ben yaşadım ama bir tek progestan yazmadı doktor clexan ve progestan hem iğnesi hem fitilini kullandım son ayıma kadar..uzanın dinleninBugün tam 14 haftalık olduk. 3 gün önce kanamam oldu acile gidince yoğunlaştı. Hastanede 2 gün yattım hiç kalkmadan. Şimdi eve geldim yine tuvalet harici hiç kalkmıyorum. Çok korktum hala kanamam devam ediyor ama kahverengi olduğu için içerdekiler atılıyor. Vajinal progestan kullanıyorum. Benzer durumda olanlar varsa tecrübelerinizi paylaşır mısınız ilk gebeliğim ve endişeliyim yaşım 32
Kuzum gözün aydın erkekmiş sağlıkla gelsin
Sağlıkla gelsin minnoşKızlarrrrr günaydın, çıktık biz kontrolden. Doktor büyük ihtimalle kız dedi16. Haftada netleşir dedi ama o açıya bakarak kız dedi. şaşırmadım desem yalan olur hep erkekmiş gibi gelmişti. Sağlıklı olsunlar hiç önemli değil
haklısın da insan evham yapıyor ister istemez, idrar yolu enfeksiyonu olabilir dedi ama tahliller temiz çıktı, büyüme hızlandı, ondandır inşallah.Merhaba canımDoktorun bir problem görmediyse normaldir bence vucudumuz tamamen değişiyor herkeste belirtiler farklı farklı baş gösteriyor sağlıkla kucağına alırsın bebeğini inşallah
Aynen ben zaten doktor söylemeden kendim gördümKuzu senin nub zaten erkeğim diye bagiriyormus
İnşallah herşey yavrularımız içinYok canım bizde öyle isterdik ama o şekilde çalışmıyorlar önceki doğumumda orda gerçekleşti doktorumdan da memnunum yeterki bu seferde sağlıklı sıhatli doğsun canı sağolsun
Of sormaa zaman geçmiyor gibi geliyor doktorlar biliyor da söylemiyorlar bizeBende çok anlamıyorum bu merak bizi yiyip bitircek
Teşekkür ederim sağlıkla gelsin tüm bebişlerimizGeçmiş olsun ben yaşadım ama bir tek progestan yazmadı doktor clexan ve progestan hem iğnesi hem fitilini kullandım son ayıma kadar..uzanın dinlenin
Kuzum gözün aydın erkekmiş sağlıkla gelsin
AminTeşekkür ederim sağlıkla gelsin tüm bebişlerimizsen daha öğrenmedin dimi aslında baya belli oluyor 13-14 te sonrasında göstermiyor falan diyorlar büyüyünce biraz daha
Ben ilkinde farklı bir doktora gitmiştim sırtı dönüktü gerçekten gözükmüyordu o da hiç uğraşmadı ama bazı doktorlar biraz yürü tatlı bir şey ye öyle geri gel falan diyor bacak arasından daha net belli olur 16. Hafta zaten bakalım hayırlısı ya var ya ben çok doktora gitmedim çocuğu görünce bile cinsiyeti unuttum biliyor musun öyle izliyorummm oğluma ne kadar benziyor falan diyorumAminyok daha öğrenmedim ya 19 gidiyorum o zaman 15+5 oluyorum söylermi acaba günleri sayıyoyorum resmen
inşallahGörüntüden pek bilmiyorum ama benimde içimden bir kız bir erkek geçti nedense
Soldaki kesin erkek canim ama digeri icin bisi diyemeyecegim
doktor bitanesinde kız havası alıyorum genital bölgesi daha tam gelişmemiş dedi perşembe günü bir daha gidicez bakalım
Tabi yeterki sağlıklı olsunlarBen ilkinde farklı bir doktora gitmiştim sırtı dönüktü gerçekten gözükmüyordu o da hiç uğraşmadı ama bazı doktorlar biraz yürü tatlı bir şey ye öyle geri gel falan diyor bacak arasından daha net belli olur 16. Hafta zaten bakalım hayırlısı ya var ya ben çok doktora gitmedim çocuğu görünce bile cinsiyeti unuttum biliyor musun öyle izliyorummm oğluma ne kadar benziyor falan diyorumannelik gerçekten farklı bir duygu kız olsun isterdim farklı ama nasip Allahın yazdığı hayırlı insan olsunlar bizimkiler arasında çok yaş yok birlikte büyüyecekler avantajımız o kaossss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?