Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    26
İlkte ben öyle bir rüya görmüştüm doktor oğlun diyor olucak öylede oldubu defada oğlum oluyor görüyorum ama doktor kıza benzettihaftaya gidiyorum doktora İn şa Allah gösterir diye koşa koşa gidicem

Değişme ihtimalide var erken haftalarda söylemiş çünkü benim doktor 12 den önce söylemez biliyorum merakla bekliyorum seninkinide

Hangi firma

kızlar bügün 13 haftamıza girdik cinsiyeti sordum söylemedi doktorumuz cinsiyet tahmini yaparmısınızz
Maşallah çok tatlı ben hiç anlamam nubu net bir şekilde görünürse tahmin edebilirim sadece seninkinde nub net değil hangisi olursa olsun sağlıklı olsun inşallah

Bulantılarla cinsiyetin ilgisi var mı hiç bilmiyorum ilk bebeğim erkek öğrendiğim andan doğurana kadar kustum ama iştahım yerindeydi.
bunda da inanılmaz bulantı oluyor kusma yok ama iştah sıfır. Yakın arkadaşımınki erkek acayip kusmalı geçiriyor ama iştahı açık. Bakalım kendiminkini öğrenince netleşiriz

Ben de en başından beri erkek hissettim, rüyamda da hep erkek çıktığını görmüştüm. Kız oldu

Değişme ihtimalide var erken haftalarda söylemiş çünkü benim doktor 12 den önce söylemez biliyorum merakla bekliyorum seninkinide
Tabi değişme ihtimali de var kız deyince biraz şaşırdım o kadar rüyama güveniyordumbakalım gösterirmi

Tabi değişme ihtimali de var kız deyince biraz şaşırdım o kadar rüyama güveniyordumbakalım gösterirmi
Rüyalar bazen ters çıkıyor ilkte öğrenmeye yakın hep kız gördüm artık alıştırmıştım kendimi bizimkide göstermiyordu dedim tamam kesin sonra erkek gördüm gittik doktor baktı söyleyecek herşey ortadaydı direk görünce Aaaa dedim güldük doktorumla fotosuda var dur atayım

Son düzenleme:
ay bi şey dicem. dün akşam rüyamda kız dediler bana , bende sabah herhalde kız diye düşündüm. erkek mi acaba

Oğlanda benim bulantım olmadı ama annem kızlarda 9 ay kustu ve benim şimdi bulantılarım hala var kv annem diyor kesin kız kızda öyle oluyormuş
ay hadi gönlünden geçen olsunn
evet ya bence de bünye
Canım ben hastaneden çıkmadım oğlumda 15 kilo verdim kusmadan dolayı aslında herkeste farklı oluyor. Benim bu gebeliğimde öyle 5 kilo verdim kusmadan dolayi
ay kıyamam sana ya çok geçmiş olsun
Ben kızımda aşırı derecede bulantı çekmiştim ilk 4 ay kadar. Ama bunda oğlum olacak ve sıfır bulantı
bak sende hurafe tutmusss
ay çok geçmiş olsun. kaçıncı haftandasın?
Benimde erkek olacağını göz bebeklerimden anlamışlar birde yüzüne bi ışıltı bi güzellik gelmiş diyolardı ara sıra bulantım oluyo ama çok nadir
anaaa göz bebeği neymis kızzz :d bana yeni tanıştığım biri "senin cildin kötü yaa kızın olcak dedi??" dedim hani cilt kötüyse kızdı
geçmiş olsun canım umarım geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…