Çok anlamam ama erkek diye geçti icimden kızlar bügün 13 haftamıza girdik cinsiyeti sordum söylemedi doktorumuz cinsiyet tahmini yaparmısınızz
Banada erkek gibi geldi kızlar bügün 13 haftamıza girdik cinsiyeti sordum söylemedi doktorumuz cinsiyet tahmini yaparmısınızz
İlkte ben öyle bir rüya görmüştüm doktor oğlun diyor olucak öylede olduAllah razı olsun canım 4. Ayda geçer diye umut ediyorum bakalımDün gece rüyamda ultrasonda doktor bana kız diyordu annemlere haber veriyordum bana ben sana demiştim kız olacak falan diyodu bariz gösteriyodu çok gerçekçiydi hayırlısı olsun inşallah Benim var daha öğrenmeye
Değişme ihtimalide var erken haftalarda söylemiş çünkü benim doktor 12 den önce söylemez biliyorum merakla bekliyorum seninkinideİlkte ben öyle bir rüya görmüştüm doktor oğlun diyor olucak öylede oldubu defada oğlum oluyor görüyorum ama doktor kıza benzetti haftaya gidiyorum doktora İn şa Allah gösterir diye koşa koşa gidicem
Hangi firmaBu arada ben hala fetal sonuçlarımı almadım 6 martta vermiştim tahlili … lab diyor ki biz işleme 10 unda başladık. Peki dedim 4 gün benim kana ne oldu??? Yani o kadar stresliyim ki ya doğru sonucu alamazsam diye korkuyorum açıkcasıgerilmekten 3 uçuk çıktı ağzımda
Maşallah çok tatlı ben hiç anlamam nubu net bir şekilde görünürse tahmin edebilirim sadece seninkinde nub net değil hangisi olursa olsun sağlıklı olsun inşallah kızlar bügün 13 haftamıza girdik cinsiyeti sordum söylemedi doktorumuz cinsiyet tahmini yaparmısınızz
Bulantılarla cinsiyetin ilgisi var mı hiç bilmiyorum ilk bebeğim erkek öğrendiğim andan doğurana kadar kustum ama iştahım yerindeydi.Burda gördüğüm kadarıyla erkek cinsiyet çokkızlar sizce erkekte bulantı olmaz hurafesi doğru mu?
Benim bulantım hiç olmadı denecek kadar az oldu çok şükür. herkes bana oğlun olcak diyo dhhsahs annemin 3 kızı var ben hiç kusmadım diyor... bilemedim
Nuba göre kız galiba çokta anlamıyorum kızlar bügün 13 haftamıza girdik cinsiyeti sordum söylemedi doktorumuz cinsiyet tahmini yaparmısınızz
Ben de en başından beri erkek hissettim, rüyamda da hep erkek çıktığını görmüştüm. Kız olduİlkte ben öyle bir rüya görmüştüm doktor oğlun diyor olucak öylede oldubu defada oğlum oluyor görüyorum ama doktor kıza benzetti haftaya gidiyorum doktora İn şa Allah gösterir diye koşa koşa gidicem
Tabi değişme ihtimali de var kız deyince biraz şaşırdım o kadar rüyama güveniyordumDeğişme ihtimalide var erken haftalarda söylemiş çünkü benim doktor 12 den önce söylemez biliyorum merakla bekliyorum seninkinide
Yaaa sağlıkla gelsin ben ama şimdi kıza odaklandım kafam karışık yaBen de en başından beri erkek hissettim, rüyamda da hep erkek çıktığını görmüştüm. Kız oldu
Rüyalar bazen ters çıkıyor ilkte öğrenmeye yakın hep kız gördüm artık alıştırmıştım kendimi bizimkide göstermiyordu dedim tamam kesin sonra erkek gördüm gittik doktor baktı söyleyecek herşey ortadaydı direk görünce Aaaa dedim güldük doktorumla fotosuda var dur atayımTabi değişme ihtimali de var kız deyince biraz şaşırdım o kadar rüyama güveniyordumbakalım gösterirmi
Gönlüne göre olsuuun, önce sağlıklı olsunlar daYaaa sağlıkla gelsin ben ama şimdi kıza odaklandım kafam karışık ya
ay bi şey dicem. dün akşam rüyamda kız dediler bana , bende sabah herhalde kız diye düşündüm. erkek mi acabaRüyalar bazen ters çıkıyor ilkte öğrenmeye yakın hep kız gördüm artık alıştırmıştım kendimi bizimkide göstermiyordu dedim tamam kesin sonra erkek gördüm gittik doktor baktı söyleyecek herşey ortadaydı direk görünce Aaaa dedim güldük doktorumla fotosuda var dur atayım
ay hadi gönlünden geçen olsunnOğlanda benim bulantım olmadı ama annem kızlarda 9 ay kustu ve benim şimdi bulantılarım hala var kv annem diyor kesin kız kızda öyle oluyormuş
evet ya bence de bünyeSanırım bu kişinin bünyesiyle alakalı ben oğlumda da bulantı hiç yaşamadım şimdide bulantım hiç olmadı ablamda erkek yigenimde bulantısı oldu kızda olmadı neye göre oluyor yada olmuyor bende çok merak ediyorum
ay kıyamam sana ya çok geçmiş olsunCanım ben hastaneden çıkmadım oğlumda 15 kilo verdim kusmadan dolayı aslında herkeste farklı oluyor. Benim bu gebeliğimde öyle 5 kilo verdim kusmadan dolayi
bak sende hurafe tutmusssBen kızımda aşırı derecede bulantı çekmiştim ilk 4 ay kadar. Ama bunda oğlum olacak ve sıfır bulantı
ay çok geçmiş olsun. kaçıncı haftandasın?Kızlar ben oğlumda çok bulantı yaşadım + bide tiksinme vardı bu gebeliğimde birebir aynı bakıcaz ne olacak bencede kişiden kişiye değişiyorSabah uyandım mutfağın kapısından girer girmez öğürmeye başladım boş mideyle afedersiniz istifra ettim gün boyuda mide bulantısı var
anaaa göz bebeği neymis kızzz :d bana yeni tanıştığım biri "senin cildin kötü yaa kızın olcak dedi??" dedim hani cilt kötüyse kızdıBenimde erkek olacağını göz bebeklerimden anlamışlar birde yüzüne bi ışıltı bi güzellik gelmiş diyolardıara sıra bulantım oluyo ama çok nadir
geçmiş olsun canım umarım geçerBulantılarla cinsiyetin ilgisi var mı hiç bilmiyorum ilk bebeğim erkek öğrendiğim andan doğurana kadar kustum ama iştahım yerindeydi.
bunda da inanılmaz bulantı oluyor kusma yok ama iştah sıfır. Yakın arkadaşımınki erkek acayip kusmalı geçiriyor ama iştahı açık. Bakalım kendiminkini öğrenince netleşiriz
sen öğrenmedin mi daha bazen bebeğini görürsün diyorlar . benim hamile kaldığımı öğrendiğim günden beri rüyalarım çok çılgınay bi şey dicem. dün akşam rüyamda kız dediler bana , bende sabah herhalde kız diye düşündüm. erkek mi acaba
hahahah maşallah gururla sergliemişş
genoks canımHangi firma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?