Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    25
Haklısın bebeğim çok pahalı ona asla sözüm yok

Günaydın kızlar hayırlı sabahlar

Bu arada ben hala fetal sonuçlarımı almadım 6 martta vermiştim tahlili … lab diyor ki biz işleme 10 unda başladık. Peki dedim 4 gün benim kana ne oldu??? Yani o kadar stresliyim ki ya doğru sonucu alamazsam diye korkuyorum açıkcası gerilmekten 3 uçuk çıktı ağzımda

Benimki başak olcak yaa hahshs herkes başak diyince bi öğ oluyor
Benim oğlan balık burcu herkes çok duygusal ağlak bişey olacak dedi öylede çıktı dedim bakalım 2. Numara ne alemde nasıl olacak yoksa çok anladığımdan değil

Hayırlı sonuçlar alırsın inşallah Ben işte bu yüzden bu testlere uzağım ilk gebeliğimde de yaptırmak istemiyorum dedim detaylıya tek girdim zaten kayıplardan dolayı sıtres hat safhada bide ne olacak ne çıkacak falan benlik değil şahsen inşallah rabbim korktuklarımıza uğratmasın hepimiz sağ salim doğuralım evlatlarımızı

Amin inşallah iyi sonuçlar alalım sağlıkla gelsinler valla burç cinsiyet hep bunlar önemsiz detaylar

Burda gördüğüm kadarıyla erkek cinsiyet çok kızlar sizce erkekte bulantı olmaz hurafesi doğru mu?
Benim bulantım hiç olmadı denecek kadar az oldu çok şükür. herkes bana oğlun olcak diyo dhhsahs annemin 3 kızı var ben hiç kusmadım diyor... bilemedim

Oğlanda benim bulantım olmadı ama annem kızlarda 9 ay kustu ve benim şimdi bulantılarım hala var kv annem diyor kesin kız kızda öyle oluyormuş

Sanırım bu kişinin bünyesiyle alakalı ben oğlumda da bulantı hiç yaşamadım şimdide bulantım hiç olmadı ablamda erkek yigenimde bulantısı oldu kızda olmadı neye göre oluyor yada olmuyor bende çok merak ediyorum

Canım ben hastaneden çıkmadım oğlumda 15 kilo verdim kusmadan dolayı aslında herkeste farklı oluyor. Benim bu gebeliğimde öyle 5 kilo verdim kusmadan dolayi

Ben kızımda aşırı derecede bulantı çekmiştim ilk 4 ay kadar. Ama bunda oğlum olacak ve sıfır bulantı

Oğlanda benim bulantım olmadı ama annem kızlarda 9 ay kustu ve benim şimdi bulantılarım hala var kv annem diyor kesin kız kızda öyle oluyormuş

Ben kızımda aşırı derecede bulantı çekmiştim ilk 4 ay kadar. Ama bunda oğlum olacak ve sıfır bulantı
Kızlar ben oğlumda çok bulantı yaşadım + bide tiksinme vardı bu gebeliğimde birebir aynı bakıcaz ne olacak bencede kişiden kişiye değişiyor Sabah uyandım mutfağın kapısından girer girmez öğürmeye başladım boş mideyle afedersiniz istifra ettim gün boyuda mide bulantısı var

Benimde erkek olacağını göz bebeklerimden anlamışlar birde yüzüne bi ışıltı bi güzellik gelmiş diyolardı ara sıra bulantım oluyo ama çok nadir

Yaaa sen daha kötüsün İn şa Allah tez bir zamanda geçer hepimizde böyle zor çok.Bencede cinsiyetle alakası yok arkadaşımın 2 oğlu var bir oğlunda çok bulanmış birinde sıfır bulantı

Yaaa sen daha kötüsün İn şa Allah tez bir zamanda geçer hepimizde böyle zor çok.Bencede cinsiyetle alakası yok arkadaşımın 2 oğlu var bir oğlunda çok bulanmış birinde sıfır bulantı
Allah razı olsun canım 4. Ayda geçer diye umut ediyorum bakalım Dün gece rüyamda ultrasonda doktor bana kız diyordu annemlere haber veriyordum bana ben sana demiştim kız olacak falan diyodu bariz gösteriyodu çok gerçekçiydi hayırlısı olsun inşallah Benim var daha öğrenmeye

kızlar bügün 13 haftamıza girdik cinsiyeti sordum söylemedi doktorumuz cinsiyet tahmini yaparmısınızz

Eklentiler

• 1000077920.webp
    28,4 KB · Görüntüleme: 34
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…