Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    26
Kızlar merhabalar inşallah keyfiniz yerindedir.
Bizim bugün cinsiyet belli oldu erkek geliyor hayırlısıyla
Bir kızım vardı, şimdi de erkek olacak Allahın izniyle iki meyveden tatmış olacağım
Hayırlı olsun canım sağlıkla doğsun inşallah

Kızlar şimdi bizim bebetolar terazimi olacak

Kızlar şimdi bizim bebetolar terazimi olacak
Benim buyuk ihtimal başak olur sezeryan olacagi icin ailemde bi tek teyzem başak o da memnun değil kendi burcundan bilmiyorum nasil olacak kızımın yükseleni terazi var yaa bi süslü bi gezenti aman Allah'm burcu aslan olmasına rağmen yükselenin hakkını veriyor kızsa bunlara hazırlıklı ol derim

Ne oldu peki stress sebebi neydi?
İlkte detaylıda sorun çıkınca bana doktor yine başka bir test önerdi karından alınıyor ya tabi ben istemedim ama yani o dediği sözleri son ayıma kadar unutmadım yok kusurlu doğa bilir gibi laflar

Başak gösteriyor ama bilemedim burçlarla aram yok
Benimde çok yok gece gece takıldığım detaya bak
Tahmini doğum tarihi 15 ekim benimde sezeryan olduğu için eylül sonları diye tahmin ediyorum yerim ben onun süsünü püsünü

Benim ikilide risk gözükmedi çok şükür ben de fetal yaptırmadım o yüzden. Orada ya da vücut boyutlarında sıkıntı görseydim yaptıracaktım. Güzel sonuçlar alırsınız inşallah

Az para diğilki bizim çocuklar var o paraya giderim çocuğuma bir şeyler alırım yani ne güzel gidersin detaylıya benim içinde en önemli detaylı Allah korusun bütün sorunlar orda çıkıyor içim gidiyor detaylıya girince

Cok guzel geçer inşallah canim hepimiz için mutlulukla çıkarız o detaylidan

Benimde çok yok gece gece takıldığım detaya bak

Tahmini doğum tarihi 15 ekim benimde sezeryan olduğu için eylül sonları diye tahmin ediyorum yerim ben onun süsünü püsünü
Terazi iyidir canim arkadas canlısı kizlari süslü erkekleri bakımlı olur benim erkek kardeşim ve annemde terazi gardiloplari giysiyle dolar taşar ben garip boga burcuyum iki alt iki üst tamam

Günaydın kızlar benden de fetal istediler ama ben yapmak istemiyorum çünkü bebekte herşey normal sadece benim yaşım yüksek38 risk olduğunu söylediler uğraşmak istemiyorum

Günaydın kızlar benden de fetal istediler ama ben yapmak istemiyorum çünkü bebekte herşey normal sadece benim yaşım yüksek38 risk olduğunu söylediler uğraşmak istemiyorum
Günaydınn , fetal de çıkacak sonuç kararını değiştirmeyecekse yaptırma. zorla değil ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…