• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 0 0,0%
  • erkek

• ikiz kız

• ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    0
Ben duramadım yine test yaptım acaba kimyasal ola bilirmi diye sanki silik diğilmi sizce yoksa banamı öyle geliyor
Değil bence bizim son adet tarihine göre normal ilk gebelikte benim adeti 1 hafta falan geçince kop koyu olmuştu

İkizleri olan biriyle görüşürken beta değerimizin aynı olduğunu söyledi ve ailemde çok ikiz var, eşimdede var, acabamı diyoruz🤭 yeni doktor buldum, 2 hafta sonra gideceğim, heyecandan bekleyemiyorum😂

Senin hamilelik nasıl geçiyor canım😍
Canımm süper olur ailede varsa şansınız gerçekten yüksek 😍🫶🫶 bizim iki tarafta da yok keşke olsaydı 😅♥️♥️♥️

Merhabalar çok uzun zamandır takip ediyorum okuyorum yazılanları . Gebelik haberi alanları tebrik ediyorum , sağlıkla kucağınıza almanız dileğiyle..
Bende 28 Aralıkta iyi kalitede çift embriyo transferi oldum . 35 yaşındayım , daha önce olumsuz ve bir kimyasal sonucum oldu .
Bu gün transfer hariç 9. Günüm , sabah dayanamadım normal bir gebelik testi yaptım ( erken test değil) bakarmısınız kızlar , kan tahlili 8 ocakta henüz vermedim 😌😌😌
Bu test baya baya pozitif gözüküyor güzel haberler alırsınız inşallah 😍🥹🥹

Gittiniz mi doktora
Gittim moralim bozuk yani hiçbir şey sormadım bile bebekte durmuyordu çok bekledik karından gözükmedi vajinada bakmadı dedi ola bilir orda bile gözükmesin ben anladığım kadarıyla boşuna vajina bakmak istemedi ama ilk bebekte bakmıştı neyse kan ver dedi cevabını bana yazarsın bu gün alıcam cevablarını

Merhaba anne adayları, benim sat 10 Aralık. 20 aralıkta çatlatma iğnesi vuruldum. İlk kan testimi 31. Aralıkta yaptım. Sonuçlarım bu şekilde

31 Aralık: 15
2 Ocak: 68
4 Ocak: 171
6 Ocak: 347

Lütfen bana beta değerlerinizi yazar mısınız ? İki kat artıyor ama yine de tedirginim biraz

Gittim moralim bozuk yani hiçbir şey sormadım bile bebekte durmuyordu çok bekledik karından gözükmedi vajinada bakmadı dedi ola bilir orda bile gözükmesin ben anladığım kadarıyla boşuna vajina bakmak istemedi ama ilk bebekte bakmıştı neyse kan ver dedi cevabını bana yazarsın bu gün alıcam cevablarını
Bence siz erken gittiniz beta değeri 4000 üzeriyken karından gözüküyor kese benim hesabıma göre cuma olduğu için cuma gidicem sizinle aramızda 2 gün falan var beta değeriniz çıktı mı

Bence siz erken gittiniz beta değeri 4000 üzeriyken karından gözüküyor kese benim hesabıma göre cuma olduğu için cuma gidicem sizinle aramızda 2 gün falan var beta değeriniz çıktı mı
Evet erken gittim bu gün test bana silik geldi ondan..Hala çıkmadı siz kan verdinizmi verdinizse ne kadar çıktı

Evet erken gittim bu gün test bana silik geldi ondan..Hala çıkmadı siz kan verdinizmi verdinizse ne kadar çıktı
Silik değil normal ben geçen hafta bugün 28 le öğrendim bir daha vermedim ilk gebelikte de koyulaşması uzun sürmüştü o yüzden normal bence alttan muayene olmada da sakınca yok ben ilkinde kalp atışında olmuştum

Merhaba anne adayları, benim sat 10 Aralık. 20 aralıkta çatlatma iğnesi vuruldum. İlk kan testimi 31. Aralıkta yaptım. Sonuçlarım bu şekilde

31 Aralık: 15
2 Ocak: 68
4 Ocak: 171
6 Ocak: 347

Lütfen bana beta değerlerinizi yazar mısınız ? İki kat artıyor ama yine de tedirginim biraz
Çatlatma iğnesi vurulduğunuzda o gün yumurtlama mı oluyor sabahtan mı vuruldunuz mesela akşama ilişki mi oluyor
Mesela benim yumurtlama 19 diye düşünüyorum 30 Aralık beta 28 di

Son düzenleme:
Silik değil normal ben geçen hafta bugün 28 le öğrendim bir daha vermedim ilk gebelikte de koyulaşması uzun sürmüştü o yüzden normal bence alttan muayene olmada da sakınca yok ben ilkinde kalp atışında olmuştum
Beta 5183 çıktı şükür Allah'a🤲🏻doktora yazdım dedi çok güzel yarın gel ultrasona dedi

Back