- 4 Ocak 2025
- 36
- 12
- 3
Değil bence bizim son adet tarihine göre normal ilk gebelikte benim adeti 1 hafta falan geçince kop koyu olmuştuBen duramadım yine test yaptım acaba kimyasal ola bilirmi diye sanki silik diğilmi sizce yoksa banamı öyle geliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Değil bence bizim son adet tarihine göre normal ilk gebelikte benim adeti 1 hafta falan geçince kop koyu olmuştuBen duramadım yine test yaptım acaba kimyasal ola bilirmi diye sanki silik diğilmi sizce yoksa banamı öyle geliyor
Bendede bazen oluyor sızlama evet sezeryanBenimde dikiş yerleri içinden cız cız sızlıyor sizinde mi sezeryandı
Bu gün doktora gidicem randevu alamadık beklicez güzel haberlerle gelirim bendeDeğil bence bizim son adet tarihine göre normal ilk gebelikte benim adeti 1 hafta falan geçince kop koyu olmuştu
Güzel haberlerini bekliyoruzBu gün doktora gidicem randevu alamadık beklicez güzel haberlerle gelirim bende
Canımm süper olur ailede varsa şansınız gerçekten yüksek bizim iki tarafta da yok keşke olsaydıİkizleri olan biriyle görüşürken beta değerimizin aynı olduğunu söyledi ve ailemde çok ikiz var, eşimdede var, acabamı diyoruz yeni doktor buldum, 2 hafta sonra gideceğim, heyecandan bekleyemiyorum
Senin hamilelik nasıl geçiyor canım
Bu test baya baya pozitif gözüküyor güzel haberler alırsınız inşallahMerhabalar çok uzun zamandır takip ediyorum okuyorum yazılanları . Gebelik haberi alanları tebrik ediyorum , sağlıkla kucağınıza almanız dileğiyle..
Bende 28 Aralıkta iyi kalitede çift embriyo transferi oldum . 35 yaşındayım , daha önce olumsuz ve bir kimyasal sonucum oldu .
Bu gün transfer hariç 9. Günüm , sabah dayanamadım normal bir gebelik testi yaptım ( erken test değil) bakarmısınız kızlar , kan tahlili 8 ocakta henüz vermedim
Doktorunuz sezeryanla ilgili verdiği bilgileri de paylaşır mısınız benimde öyle merak ediyorum arada zaman kısa oluncaBu gün doktora gidicem randevu alamadık beklicez güzel haberlerle gelirim bende
Sorucam hepsini yeterki güzel haber versin doktorDoktorunuz sezeryanla ilgili verdiği bilgileri de paylaşır mısınız benimde öyle merak ediyorum arada zaman kısa olunca
Gerçekten mii , öylemi diyorsunuz . Çook teşekkür ederim inşşallah!!! burda sabırla mucizesini bekleyen tüm güzel kadınlara dua ediyorumBu test baya baya pozitif gözüküyor güzel haberler alırsınız inşallah
Gittiniz mi doktoraSorucam hepsini yeterki güzel haber versin doktor
Gittim moralim bozuk yani hiçbir şey sormadım bile bebekte durmuyordu çok bekledik karından gözükmedi vajinada bakmadı dedi ola bilir orda bile gözükmesin ben anladığım kadarıyla boşuna vajina bakmak istemedi ama ilk bebekte bakmıştı neyse kan ver dedi cevabını bana yazarsın bu gün alıcam cevablarınıGittiniz mi doktora
Bence siz erken gittiniz beta değeri 4000 üzeriyken karından gözüküyor kese benim hesabıma göre cuma olduğu için cuma gidicem sizinle aramızda 2 gün falan var beta değeriniz çıktı mıGittim moralim bozuk yani hiçbir şey sormadım bile bebekte durmuyordu çok bekledik karından gözükmedi vajinada bakmadı dedi ola bilir orda bile gözükmesin ben anladığım kadarıyla boşuna vajina bakmak istemedi ama ilk bebekte bakmıştı neyse kan ver dedi cevabını bana yazarsın bu gün alıcam cevablarını
Evet erken gittim bu gün test bana silik geldi ondan..Hala çıkmadı siz kan verdinizmi verdinizse ne kadar çıktıBence siz erken gittiniz beta değeri 4000 üzeriyken karından gözüküyor kese benim hesabıma göre cuma olduğu için cuma gidicem sizinle aramızda 2 gün falan var beta değeriniz çıktı mı
Silik değil normal ben geçen hafta bugün 28 le öğrendim bir daha vermedim ilk gebelikte de koyulaşması uzun sürmüştü o yüzden normal bence alttan muayene olmada da sakınca yok ben ilkinde kalp atışında olmuştumEvet erken gittim bu gün test bana silik geldi ondan..Hala çıkmadı siz kan verdinizmi verdinizse ne kadar çıktı
Çatlatma iğnesi vurulduğunuzda o gün yumurtlama mı oluyor sabahtan mı vuruldunuz mesela akşama ilişki mi oluyorMerhaba anne adayları, benim sat 10 Aralık. 20 aralıkta çatlatma iğnesi vuruldum. İlk kan testimi 31. Aralıkta yaptım. Sonuçlarım bu şekilde
31 Aralık: 15
2 Ocak: 68
4 Ocak: 171
6 Ocak: 347
Lütfen bana beta değerlerinizi yazar mısınız ? İki kat artıyor ama yine de tedirginim biraz
Beta 5183 çıktı şükür Allah'adoktora yazdım dedi çok güzel yarın gel ultrasona dediSilik değil normal ben geçen hafta bugün 28 le öğrendim bir daha vermedim ilk gebelikte de koyulaşması uzun sürmüştü o yüzden normal bence alttan muayene olmada da sakınca yok ben ilkinde kalp atışında olmuştum
İğneyi yaptıktan 36 saat sonra yumurta catliyorÇatlatma iğnesi vurulduğunuzda o gün yumurtlama mı oluyor sabahtan mı vuruldunuz mesela akşama ilişki mi oluyor
Mesela benim yumurtlama 19 diye düşünüyorum 30 Aralık beta 28 di
Benimde dikiş yerleri içinden cız cız sızlıyor sizinde mi sezeryandı
Ilk dogum ne zamandi hanimlar, benim 8 bucuk sene oldu, ondan herhalde oralarda sizlama yokBendede bazen oluyor sızlama evet sezeryan