• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    14
Allah yardimcin olsun canim:( herkesin degisik tip sikintilari var . Sende bulanti kimi dusuk riski kimi anksiyetik. Gececek insallah sabir
İnşallah Allah razı olsun canım ama anlayamadım son söylediğini bulantı çok olursa bu düşük riski mi var demek 😞yanlış mı anladım acaba

İnşallah Allah razı olsun canım ama anlayamadım son söylediğini bulantı çok olursa bu düşük riski mi var demek 😞yanlış mı anladım acaba
Gözyasından okuyamadın galiba 😘 herkesin bi sıkıntısı var bazıları düşük oluyor bazıları bulantı

Ay benim de genellikle sol tarafım kıpır kıpır kız mı acaba. Yüzümde de sivilceler çıkıp duruyor ama bilen herkes de erkek diyor bana 😂🫣
Benim ilk bebeğim de sivilcem ckmsti normlde hic ckmz bide hep sol kasigim agryodu kızım oldu🥰

Kimisinde düşük riski var kimisinde böyle bulantı var herkesin ayrı sıkıntısı var demek istedi bence canım korkma

Kızlar ben ne yapayım Allah aşkına bulantıdan ölüyorum prilam falan bana mısın demiyor bittim bittim ağlayarak yazıyorum şuan kızlar midem çokkkk bulanıyor dua ediyorum çıkarayım da rahatlarım belki diye ama yok ben çıkartamıyorum
Ayva yemek bana iyi geliyor bi dene istersen belki fayda eder

Mide bulantısı ben diğer gebelikleri dede çok yaşadım düşük tehlikesi falan olmuyo vücutla alakalı kendinizi korkutmayin bişey olmaz bulantinin düşükle ilgisi yok ben resmen yatak döşek yatıyorum

Back