İnşallah Allah razı olsun canım ama anlayamadım son söylediğini bulantı çok olursa bu düşük riski mi var demek yanlış mı anladım acabaAllah yardimcin olsun canim herkesin degisik tip sikintilari var . Sende bulanti kimi dusuk riski kimi anksiyetik. Gececek insallah sabir
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı
- Konu Sahibi Editor
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 6 Mart 2024
- 2.424
- 2.279
- 48
Gözyasından okuyamadın galiba herkesin bi sıkıntısı var bazıları düşük oluyor bazıları bulantıİnşallah Allah razı olsun canım ama anlayamadım son söylediğini bulantı çok olursa bu düşük riski mi var demek yanlış mı anladım acaba
1.73 boy 69 kilo ile hamile kaldım gerisini söyleyemiciiiim158 boy 62 ile
- 4 Nisan 2018
- 1.658
- 4.083
- 133
Benim ilk bebeğim de sivilcem ckmsti normlde hic ckmz bide hep sol kasigim agryodu kızım olduAy benim de genellikle sol tarafım kıpır kıpır kız mı acaba. Yüzümde de sivilceler çıkıp duruyor ama bilen herkes de erkek diyor bana
- 6 Mart 2024
- 2.424
- 2.279
- 48
Vallaha mı benım regl günlerimde bile sivilcem olmazdı yüzümde sivilce çıktıBenim ilk bebeğim de sivilcem ckmsti normlde hic ckmz bide hep sol kasigim agryodu kızım oldu
Kimisinde düşük riski var kimisinde böyle bulantı var herkesin ayrı sıkıntısı var demek istedi bence canım korkmaİnşallah Allah razı olsun canım ama anlayamadım son söylediğini bulantı çok olursa bu düşük riski mi var demek yanlış mı anladım acaba
Bulantı kusma var mıydı canım ona da yok dersenBenim ilk bebeğim de sivilcem ckmsti normlde hic ckmz bide hep sol kasigim agryodu kızım oldu
Ay evet kusura bakma canım düşük riski yazınca öyle sandım rabbim hepimizin bebeğini korusun bizede sabır versin inşallahGözyasından okuyamadın galiba herkesin bi sıkıntısı var bazıları düşük oluyor bazıları bulantı
- 6 Mart 2024
- 2.424
- 2.279
- 48
Evet ona da yok derse benımkiler kızBulantı kusma var mıydı canım ona da yok dersen
Öyleymiş kuzum ben yanlış okudum Allah hepimizin yardımcısı olsunKimisinde düşük riski var kimisinde böyle bulantı var herkesin ayrı sıkıntısı var demek istedi bence canım korkma
- 6 Mart 2024
- 2.424
- 2.279
- 48
Amin ama ağlama bebegın hisseder yani ağlamak bulantını gecırmicekAy evet kusura bakma canım düşük riski yazınca öyle sandım rabbim hepimizin bebeğini korusun bizede sabır versin inşallah
Tuzlu kraker falan al eve rahatlatır
- 4 Nisan 2018
- 1.658
- 4.083
- 133
Ayva yemek bana iyi geliyor bi dene istersen belki fayda ederKızlar ben ne yapayım Allah aşkına bulantıdan ölüyorum prilam falan bana mısın demiyor bittim bittim ağlayarak yazıyorum şuan kızlar midem çokkkk bulanıyor dua ediyorum çıkarayım da rahatlarım belki diye ama yok ben çıkartamıyorum
- 6 Ocak 2025
- 28
- 15
- 3
- 39
Deneyeceğim teşekkür ederimAyva yemek bana iyi geliyor bi dene istersen belki fayda eder
- 4 Nisan 2018
- 1.658
- 4.083
- 133
VallahaBende tam senin gbiym reglykn sivilce fln çıkmazdı hiç Hamile kalınca ckmsti içimden gecrmstm hatta kız geliyo galiba dyeVallaha mı benım regl günlerimde bile sivilcem olmazdı yüzümde sivilce çıktı
Biliyorum ama artık dayanamıyorum var yiyorum ama hiç faydası olmuyorAmin ama ağlama bebegın hisseder yani ağlamak bulantını gecırmicek
Tuzlu kraker falan al eve rahatlatır
- 6 Mart 2024
- 2.424
- 2.279
- 48
Ayvayı deneyın limonlaBiliyorum ama artık dayanamıyorum var yiyorum ama hiç faydası olmuyor
- 6 Mart 2024
- 2.424
- 2.279
- 48
İki tene kızım olsa vuhuuuu yeminle efsane olur haVallahaBende tam senin gbiym reglykn sivilce fln çıkmazdı hiç Hamile kalınca ckmsti içimden gecrmstm hatta kız geliyo galiba dye
- 6 Mart 2024
- 2.424
- 2.279
- 48
Siz neden yatak döşeksinizMide bulantısı ben diğer gebelikleri dede çok yaşadım düşük tehlikesi falan olmuyo vücutla alakalı kendinizi korkutmayin bişey olmaz bulantinin düşükle ilgisi yok ben resmen yatak döşek yatıyorum
- 4 Nisan 2018
- 1.658
- 4.083
- 133
Allah gönlüne göre versin canimİki tene kızım olsa vuhuuuu yeminle efsane olur