• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 0 0,0%
  • erkek

• ikiz kız

• ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    0
Kizlar siz ilk testten sonra bu hafta ev testi yaptiniz mi hic, benim 5. Hafta biz ingilterede kan testi yaptiramadigimiz icin yine ev testi yaptim ama 2. Cizgi kop koyu degil. Beta derecesine gore mi koyulasiyor

Dün yaptım erken gebelik testi. Çok çok silik bir çizgi gördüm. Yarın bat günüm. Bekleyeceğim çünkü ilk gebeliğimde de bat gününden 1 hafta sonra net göründü. Yarından sonra yapacağım tekrar inşAllah.
Süper 🤩 ben de silik çizgi ile öğrendim. İnşallah sağlıkla keseyi görürüz 💖

Biz ultrasonda goremedik ama alttan muayene de gördük 4 haftalık dedi. Her şey normal dedi mesela

Ne kadardı beta sizde
Merhabalar bence siz betayla kafanızı karıştırıp kendinizi stress sokmayın çünkü gerçekten kişiden kişiye çok farklılık gösteriyor. Benim aynı gün aynı aynı embriyo günü transfer olan kızlarla beta değerim çok farklı çıktı. Oysaki ikimizde aynı gün 5.gün embriyosu transfer olduk. 11.günde bende 538.8 çıktı onların birinde 179 birinde 209 çıktı. Sonuçta hepimiz hamiş sayılırız. İnşallah en kısa sürede bebeğini görürsünüz 😍😍

Merhabalar bence siz betayla kafanızı karıştırıp kendinizi stress sokmayın çünkü gerçekten kişiden kişiye çok farklılık gösteriyor. Benim aynı gün aynı aynı embriyo günü transfer olan kızlarla beta değerim çok farklı çıktı. Oysaki ikimizde aynı gün 5.gün embriyosu transfer olduk. 11.günde bende 538.8 çıktı onların birinde 179 birinde 209 çıktı. Sonuçta hepimiz hamiş sayılırız. İnşallah en kısa sürede bebeğini görürsünüz 😍😍
Merhaba.Benim betamla kese görünmeli kesin alttan olsa bile karından zaten beklemiyorum..bakalım bu gün belli olucak🤲🏻

Hangi uygulamadan hesaplıyorsunuz benimde dün betam 126 ydı kaç haftalığım acaba en son adet tarihim 4 Aralık
Yani notmade şuanda son adet gunumd gore 5 6 haftalık olması lazım ama muayenede 4 diye gördük. Gledim direk sildim uygulamalari hepsi yanlış söyledi çünkü

Benimki 1 aralık ama anlayamadım tam. Şuan 5 +3 haftalık hamile olduğumu düşünüyordum kendim hesapladığımda ve uygulamalarda öyle gösteriyor. Öyle değilmiymiş yani😅 doktora gitmeme 2 hafta var daha. Neden doktorun 4 haftalık dedi

Back