• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    14

Eklentiler

• 1000002196.jpg
    1000002196.jpg
    104,8 KB · Görüntüleme: 30
Evet bana 6 haftalikken yazdi magnezyum ama bayagi rahatladim huzursuz bacak sendromumda var gece uyandiran uyutmayan ama rahatm ilaci kullandigimdan beri icinde ekstra bisiler daha var kalsiyum magnezyum d3 cinko yaziyo erken baslatmasindA sakinca yoktur umarim
Doktor vermiş değildir tabi, ben oğlumda o zaman başlamıştım. Şimdi o boyutta değil rahatsızlığım o yüzden öncesi kullanabilir miyim diye sormak hiç aklıma gelmedi. Şimdilik madem suyu ile idare ediyorum 🫠

Ben de 1.50 boy 48 kilo ile giris yaptim bu cocuk bu minik karinda nereye sigacak diye dusunuyorum. Agzimdan falan cikmaz insallah ya . Geriliyorum bazen. Ve midem kotu ama inanilmaz yemek.yiyorum. gecistirme olayini anliyo sipa direkt yemek.yemem gerekiyo. Yoksa bulanti bas donmesi vs feci oluyorum. Ve daha 9. Haftada:((

Kızlar ben ne yapayım Allah aşkına bulantıdan ölüyorum prilam falan bana mısın demiyor bittim bittim ağlayarak yazıyorum şuan kızlar midem çokkkk bulanıyor dua ediyorum çıkarayım da rahatlarım belki diye ama yok ben çıkartamıyorum

Kızlar ben ne yapayım Allah aşkına bulantıdan ölüyorum prilam falan bana mısın demiyor bittim bittim ağlayarak yazıyorum şuan kızlar midem çokkkk bulanıyor dua ediyorum çıkarayım da rahatlarım belki diye ama yok ben çıkartamıyorum
Allah yardimcin olsun canim:( herkesin degisik tip sikintilari var . Sende bulanti kimi dusuk riski kimi anksiyetik. Gececek insallah sabir

Ben de 1.50 boy 48 kilo ile giris yaptim bu cocuk bu minik karinda nereye sigacak diye dusunuyorum. Agzimdan falan cikmaz insallah ya . Geriliyorum bazen. Ve midem kotu ama inanilmaz yemek.yiyorum. gecistirme olayini anliyo sipa direkt yemek.yemem gerekiyo. Yoksa bulanti bas donmesi vs feci oluyorum. Ve daha 9. Haftada:((
158 boy 62 ile 🤣

Ben rennie duo kullanıyordum

Back