Google amcada da tüp bebekle ilgili karikatürler var hemen onlara bakmak istedimparalı bebek diyen var eşim küçük tüp diyor ben minyonum die
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı
- Konu Sahibi Editor
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 12 Ocak 2022
- 1.847
- 1.097
- 63
Cok gecmis olsunÇok sağol canım yarın doktruma bi danışayım başım çatlıyor çünkü
Tabi cok agriyorsa dr a danismak lazım
- 6 Mart 2024
- 2.426
- 2.281
- 48
Bana da gönderGoogle amcada da tüp bebekle ilgili karikatürler var hemen onlara bakmak istedim
- 12 Ocak 2022
- 1.847
- 1.097
- 63
Benim arkadasim var tup bebek yaptirmis diyorum tohumuna para saydi okdr :)))paralı bebek diyen var eşim küçük tüp diyor ben minyonum die
- 6 Mart 2024
- 2.426
- 2.281
- 48
Bende buyunce bisey isteyınce itiraz ederlerse öyle düşünüyorum tohumuna para saydık senin kalk ulenBenim arkadasim var tup bebek yaptirmis diyorum tohumuna para saydi okdr :)))
İroni
- 12 Ocak 2022
- 1.847
- 1.097
- 63
Bende tedavi goruyorum biraz tuzlu.Bende buyunce bisey isteyınce itiraz ederlerse öyle düşünüyorum tohumuna para saydık senin kalk ulen
İroni
Eşimde diorki erkekse 5-7 yasinda işe gircek, kiz olursa o prenses onun yerine ben caliscm dio :)
- 6 Mart 2024
- 2.426
- 2.281
- 48
Sende mi tüp bebeksinBende tedavi goruyorum biraz tuzlu.
Eşimde diorki erkekse 5-7 yasinda işe gircek, kiz olursa o prenses onun yerine ben caliscm dio :)
En kötüsü bu olabilirBana da gönder
Eklentiler
- 12 Ocak 2022
- 1.847
- 1.097
- 63
Yok ben tupbebek oncesi son çıkıştayim insallah bu saglikli olurda gerrk kalmazSende mi tüp bebeksin
Serum tedavisi goruorm bagisiklik kortizol ilaclri felan o sekilde bir tedavi
Daha once dusuklerm vr son care bunu deniorz.
Doktor vermiş değildir tabi, ben oğlumda o zaman başlamıştım. Şimdi o boyutta değil rahatsızlığım o yüzden öncesi kullanabilir miyim diye sormak hiç aklıma gelmedi. Şimdilik madem suyu ile idare ediyorumEvet bana 6 haftalikken yazdi magnezyum ama bayagi rahatladim huzursuz bacak sendromumda var gece uyandiran uyutmayan ama rahatm ilaci kullandigimdan beri icinde ekstra bisiler daha var kalsiyum magnezyum d3 cinko yaziyo erken baslatmasindA sakinca yoktur umarim
Bana da gönder
Eklentiler
Siyah Palto koşarak uzaklaştı
- 23 Ekim 2024
- 42
- 43
- 3
Ben de 1.50 boy 48 kilo ile giris yaptim bu cocuk bu minik karinda nereye sigacak diye dusunuyorum. Agzimdan falan cikmaz insallah ya . Geriliyorum bazen. Ve midem kotu ama inanilmaz yemek.yiyorum. gecistirme olayini anliyo sipa direkt yemek.yemem gerekiyo. Yoksa bulanti bas donmesi vs feci oluyorum. Ve daha 9. Haftada(
- 23 Ekim 2024
- 42
- 43
- 3
Allah yardimcin olsun canim herkesin degisik tip sikintilari var . Sende bulanti kimi dusuk riski kimi anksiyetik. Gececek insallah sabirKızlar ben ne yapayım Allah aşkına bulantıdan ölüyorum prilam falan bana mısın demiyor bittim bittim ağlayarak yazıyorum şuan kızlar midem çokkkk bulanıyor dua ediyorum çıkarayım da rahatlarım belki diye ama yok ben çıkartamıyorum
- 6 Mart 2024
- 2.426
- 2.281
- 48
Acıkmıştım da meyve yedim geldimSiyah Palto koşarak uzaklaştı
- 6 Mart 2024
- 2.426
- 2.281
- 48
Yaaaa iki tane küçük tüp olan yokmuyduEn kötüsü bu olabilir
- 6 Mart 2024
- 2.426
- 2.281
- 48
Rabbım kucağına almak nasıp etsınYok ben tupbebek oncesi son çıkıştayim insallah bu saglikli olurda gerrk kalmaz
Serum tedavisi goruorm bagisiklik kortizol ilaclri felan o sekilde bir tedavi
Daha once dusuklerm vr son care bunu deniorz.
- 6 Mart 2024
- 2.426
- 2.281
- 48
158 boy 62 ileBen de 1.50 boy 48 kilo ile giris yaptim bu cocuk bu minik karinda nereye sigacak diye dusunuyorum. Agzimdan falan cikmaz insallah ya . Geriliyorum bazen. Ve midem kotu ama inanilmaz yemek.yiyorum. gecistirme olayini anliyo sipa direkt yemek.yemem gerekiyo. Yoksa bulanti bas donmesi vs feci oluyorum. Ve daha 9. Haftada(
- 6 Mart 2024
- 2.426
- 2.281
- 48
Ben rennie duo kullanıyordumKızlar ben ne yapayım Allah aşkına bulantıdan ölüyorum prilam falan bana mısın demiyor bittim bittim ağlayarak yazıyorum şuan kızlar midem çokkkk bulanıyor dua ediyorum çıkarayım da rahatlarım belki diye ama yok ben çıkartamıyorum