Bende emzirmeye devam ediyorum süt azalır ya da tadı değişir diyorlar umarım emmeye devam eder iki bebeği de emzirmek tandem mi deniyordu sağlıklı mı acaba
Deli gibi gazım var kızlar hani çok şikayet eder gibi yaziyormusum gibi geliyordur size ama ağız kuruması gaz dehşet şekilde var yani..Ben biraz yemeklere kimyon atıyorum o azaltıyor diye duydum gazı
Bende emzirmeye devam ediyorum süt azalır ya da tadı değişir diyorlar umarım emmeye devam eder iki bebeği de emzirmek tandem mi deniyordu sağlıklı mı acaba
Evet tadı 6. Ayda değişecekmiş .. umarım bırakmazlar ama zaten o zaman da baya büyümüş oluyorlar yeteri kadar enmiş oluyorlar.. üzülmeyin ne olursa olsun. Zaten yemek yiyecek
Evet tadı 6. Ayda değişecekmiş .. umarım bırakmazlar ama zaten o zaman da baya büyümüş oluyorlar yeteri kadar enmiş oluyorlar.. üzülmeyin ne olursa olsun. Zaten yemek yiyecek
Benim 19 Aralık yumurtlama gibi hissettim de sizin daha erken sanırım ben geç mi yumurtladım anlamadım acaba gerçekten ilişki günü yumurtlama arası cinsiyet belirliyor mu