- 27 Ağustos 2024
- 158
- 91
- 13
- 29
- Konu Sahibi topraktonlari
-
Bilmem ki.. 15 aylık olacaklar 6. Ayımızda yani versek iyi olur.. ben süt yoğurt yemek vs yediriyorum zaten birkaç kaşıkta olsa . Devam sütü ile süt farklı mı? Hiç kullanmadımEvet peki mesela emmeyi bıraktılar devam sütü verecek miyiz ?
Benim 19 Aralık yumurtlama gibi hissettim de sizin daha erken sanırım ben geç mi yumurtladım anlamadım acaba gerçekten ilişki günü yumurtlama arası cinsiyet belirliyor mu
Normal inek sütü 1 yaştan önce önermiyorlar o sebeple yoğurt olarak veriliyor amaBilmem ki.. 15 aylık olacaklar 6. Ayımızda yani versek iyi olur.. ben süt yoğurt yemek vs yediriyorum zaten birkaç kaşıkta olsa . Devam sütü ile süt farklı mı? Hiç kullanmadım
İşte kızlar daha uzun yaşarmış erkek daha hızlı gidermişHurafe diyorlar
Aa neden ki? İki çocuğum var hiç duymadımNormal inek sütü 1 yaştan önce önermiyorlar o sebeple yoğurt olarak veriliyor ama
Yine ne zaman çağırdıBen başka bir doktor kontrolünde pazartesi öğrendim 28 beta tahlil
Erkek hızlı hızlı gidiyor bu mantıkla kapıda bekler yine kız gelemezİşte kızlar daha uzun yaşarmış erkek daha hızlı gidermiş
Ya bende dün gece 52 HCG çıktı testım ıkı gün sonra tekrar vermeyı düşünüyorum , siz ne zaman gıdeceksınız doktora kaç haftalıksınızMerhabalar sanırım artık burdayım
BAT 26 Aralık 24ü HCG testim 88 geldi. İnşallah yükselme yaparsa kesinleşecek. 1.5 yıldır deniyoruz. Ekim ayında hsg çekilmiştimBeklenen doğum tarihi 4 Eylül görünüyor
Farklı bir doktor kontrollüydü kadın doğum henüz gitmedim ilk gebeliğe göre hesapladım önümüzde ki cuma kese görünür öyle gideceğimYine ne zaman çağırdı
İnternetten de araştırabilirsiniz ama bence en önemli sebebi bağırsak florası bozulmasın diyeAa neden ki? İki çocuğum var hiç duymadım
Anladım o zaman haftaya artık keseyi görürüz belki bende görürümFarklı bir doktor kontrollüydü kadın doğum henüz gitmedim ilk gebeliğe göre hesapladım önümüzde ki cuma kese görünür öyle gideceğim
Hoşgeldim canım hayırlı uğurlu olsun bebişinSelam bende aranıza katılıyorum bu ay şükürRegl 3. Günü test 306 beta ile öğrendim dün. 4+1 im. Henüz doktora gitmedim. İlki kimyasaldı 2 ay önce düştü. Hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alırız bebişlerimizi inşallah.
Harika haber hayırlı uğurlu olsun, hoş geldin aramızaMerhabalar :)
Yaşım 30 ilk çocuğum olacak :) şu anda 5+1 im. İlk gebeliğim Eylül ayında kimyasal gebelik olduYaklaşık 1 yıldır bu süreçteyiz. Dün keseyi gördük çok heyecanlıyım :) bu süreç hepimiz için kolay ve sağlıklı geçsin inşallah
Kimyasal oldugnu dr dan once anlasiliyor mu acaba belirtis vs ..hayirli olsun bu aradaMerhabalar :)
Yaşım 30 ilk çocuğum olacak :) şu anda 5+1 im. İlk gebeliğim Eylül ayında kimyasal gebelik olduYaklaşık 1 yıldır bu süreçteyiz. Dün keseyi gördük çok heyecanlıyım :) bu süreç hepimiz için kolay ve sağlıklı geçsin inşallah
Çok teşekkür ederim. Kimyasal gebelikte Beta Hcg değerim en fazla 100 oldu sonrasında bu değerim düştü ve regl oldum.Kimyasal oldugnu dr dan once anlasiliyor mu acaba belirtis vs ..hayirli olsun bu arada
Pembe veya kahve rengi lekeler sorun değil sadece kırmızı gelirse hemen doktora gidin diye biri yazmıştı. Seninki hangi renkti canım?Kızlar çok küçük bir lekelenmem oldu. Ama çok küçük böyle devamı gelmedi. Korkmaya gerek yoktur değil mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?