Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 0 0,0%
  • erkek

• ikiz kız

• ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    0
Bilmem ki.. 15 aylık olacaklar 6. Ayımızda yani versek iyi olur.. ben süt yoğurt yemek vs yediriyorum zaten birkaç kaşıkta olsa . Devam sütü ile süt farklı mı? Hiç kullanmadım
Normal inek sütü 1 yaştan önce önermiyorlar o sebeple yoğurt olarak veriliyor ama

Ya bende dün gece 52 HCG çıktı testım ıkı gün sonra tekrar vermeyı düşünüyorum , siz ne zaman gıdeceksınız doktora kaç haftalıksınız

Farklı bir doktor kontrollüydü kadın doğum henüz gitmedim ilk gebeliğe göre hesapladım önümüzde ki cuma kese görünür öyle gideceğim
Anladım o zaman haftaya artık keseyi görürüz belki bende görürüm

Merhabalar :)
Yaşım 30 ilk çocuğum olacak :) şu anda 5+1 im. İlk gebeliğim Eylül ayında kimyasal gebelik oldu Yaklaşık 1 yıldır bu süreçteyiz. Dün keseyi gördük çok heyecanlıyım :) bu süreç hepimiz için kolay ve sağlıklı geçsin inşallah

Harika haber hayırlı uğurlu olsun, hoş geldin aramıza

Mrb lar benimde ikinci cocugum olacak daha dr a gitmedim gebelik testinde gordum ve bir hafta gecti reglden haftaya gitmeyi dusunuyrm yalniz bir sorum olacak sag tarafimda agri var ama kasiklarda degil daha yukarda sanki bulanti vs yok zaten yigun bas agrisi geliyor ara ara kimyasal grbelik yasayanlar belirti nasildi acaba ???

Kimyasal oldugnu dr dan once anlasiliyor mu acaba belirtis vs ..hayirli olsun bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…