- 23 Ekim 2024
- 1.189
- 1.680
- 48
- Konu Sahibi mayala katar
- #15.921
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne demekCoook teşekkür ederim![]()
Çok teşekkür ederimO konuda bana da bilgi verilmedi ama ben hep tok ictim
Ay sorma gülüm yarın gidecem çok heyecanlıyımCanım benim sen bebişi görmeye gittin mi
mayala katar aşko senin ikiz olduğu için 99% aralık sonu annesi olacakmışın gibime geliyor
Buralarda kimse kalmadı canımlar pozitif alanlar doğum yapacağı ayın topiklerine gidiyorlar orda daha aktiflermayala katar
Handan2212
canmay
morceylan
Ay sorma gülüm yarın gidecem çok heyecanlıyım, 5+3 yarın benim hesabıma göre, vajinal baktırırım muhtemelen yolk falan oluşmuşmu bebek ordamı rahat görülsün diye, çünkü benim diğer randevum daha 8 mayısta tüp bebek doktoruna, o zaman kadar bekleyemem 8 doğururum
Kanka boş ver pozitifi gördük testte, kandada görecez inşallah, keseyide görürsün oralardaykenKız ben daha buradayım keseleri görmeden nereye gidelimbenim sezeryan olursa zaten Aralık olur büyük ihtimalle
![]()
Kız geçen sefer kv vajinal bakınca düşük oluyor dese ben cahil baktırmadım yaHadi inşallah dilerim hepsini görürsün Allah’ın izniyle inşallah Amin aynen vajinal baktır bizimkiler direk alt kısmını çıkart diyorlar karından bakmazlar çünkü![]()
Kanka boş ver pozitifi gördük testte, kandada görecez inşallah, keseyide görürsün oralardayken![]()
Yap bişeyler artıkAmin amin inşallahkuzum yok ben yeni topik açayım kıazzz tüp bebek hamişleri diye
![]()
Kız geçen sefer kv vajinal bakınca düşük oluyor dese ben cahil baktırmadım ya![]()
Aşkım biliyorum benim tüp bebek dr dedi bana ben niye sana zarar verecek şeyleri yapayım kimseyi dinleme diyeKız olur mu Almanya’da hep vajinal vallahi karından bebek 3 aylık olduktan sonra geçiyorlar tabi yine alttan eliyle kontrol ediyorlar açılma vs varmı diyeben kızımda hep vajinaldı büyüdü karnıma geçtiler
Yap bişeyler artık![]()
Aşkım biliyorum benim tüp bebek dr dedi bana ben niye sana zarar verecek şeyleri yapayım kimseyi dinleme diyebu sefer karından desede ben bacaklarımı açarım
![]()
Kuzum korkudan geri kaçtı heralde
Kuzu sen yaptın mı bugün de test :)Yapacam kuzum kan testlerimden bir emin olayım aşkımdaha bana hayal gibi geliyor
![]()
Kuzu sen yaptın mı bugün de test :)
Kuzum korkudan geri kaçtı heraldedün olmadı çok şükür Allah acıdı galiba 7 kat merdiven indim
yatıyorum ama sürekli sol tarafımda batma var.ay senin 18. Kat nasıl saklanmıştır düşünemiyorum
Allah'tan tatildi ve eşim kardesim evdeydi
anneme taşındık onun evi 3 katlı evde 20kisi var
çok sıkılıyordum bana renk geldi töbe estağfurullah
![]()