Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Canım benim sen bebişi görmeye gittin mi
Ay sorma gülüm yarın gidecem çok heyecanlıyım 😭🥹🥹, 5+3 yarın benim hesabıma göre, vajinal baktırırım muhtemelen yolk falan oluşmuşmu bebek ordamı rahat görülsün diye, çünkü benim diğer randevum daha 8 mayısta tüp bebek doktoruna, o zaman kadar bekleyemem 8 doğururum

Ay sorma gülüm yarın gidecem çok heyecanlıyım 😭🥹🥹, 5+3 yarın benim hesabıma göre, vajinal baktırırım muhtemelen yolk falan oluşmuşmu bebek ordamı rahat görülsün diye, çünkü benim diğer randevum daha 8 mayısta tüp bebek doktoruna, o zaman kadar bekleyemem 8 doğururum

Hadi inşallah dilerim hepsini görürsün Allah’ın izniyle inşallah Amin aynen vajinal baktır bizimkiler direk alt kısmını çıkart diyorlar karından bakmazlar çünkü 🫣🤣

Kız geçen sefer kv vajinal bakınca düşük oluyor dese ben cahil baktırmadım ya 😂🤣🤣

Kız olur mu Almanya’da hep vajinal vallahi karından bebek 3 aylık olduktan sonra geçiyorlar tabi yine alttan eliyle kontrol ediyorlar açılma vs varmı diye 😁 ben kızımda hep vajinaldı büyüdü karnıma geçtiler

Kız olur mu Almanya’da hep vajinal vallahi karından bebek 3 aylık olduktan sonra geçiyorlar tabi yine alttan eliyle kontrol ediyorlar açılma vs varmı diye 😁 ben kızımda hep vajinaldı büyüdü karnıma geçtiler
Aşkım biliyorum benim tüp bebek dr dedi bana ben niye sana zarar verecek şeyleri yapayım kimseyi dinleme diye 😂 bu sefer karından desede ben bacaklarımı açarım 😂

P Pinky34 canım nasılsın hala devam ediyor mu lekelenmen ?
Kuzum korkudan geri kaçtı heralde😁 dün olmadı çok şükür Allah acıdı galiba 7 kat merdiven indim😅 yatıyorum ama sürekli sol tarafımda batma var.ay senin 18. Kat nasıl saklanmıştır düşünemiyorum 🙄 Allah'tan tatildi ve eşim kardesim evdeydi🙏 anneme taşındık onun evi 3 katlı evde 20kisi var😅 çok sıkılıyordum bana renk geldi töbe estağfurullah 🫢

Kuzum korkudan geri kaçtı heralde😁 dün olmadı çok şükür Allah acıdı galiba 7 kat merdiven indim😅 yatıyorum ama sürekli sol tarafımda batma var.ay senin 18. Kat nasıl saklanmıştır düşünemiyorum 🙄 Allah'tan tatildi ve eşim kardesim evdeydi🙏 anneme taşındık onun evi 3 katlı evde 20kisi var😅 çok sıkılıyordum bana renk geldi töbe estağfurullah 🫢

Ay canım dilerim kanamanda kesilir inşallah bir daha böyle şeyler yaşanmaz Amin 🤲 iyi yapmışsın böyle durumlarda az katlı evler daha iyi oluyor yüksek katlarda oturamam vallahi balkona bile çıkamam ki korkudan sepidenin 17. Katmış Abo hayatta oturamam 😰🥵

Back
X