Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    68
Kızlar kanaması olan var mı? Ben 13. Haftaya kadar iyi geldim. Sonra bir anda kanamam başladı doktor plesanta rahim ağzına baskı yapıyor dedi. Benim gibi olan var mı?

Şimdi iyi misin canım böyle olan arkadaşlar vardı

Mutlaka tedavi ol çok riskli özellikle yeşil akıntı geliyorsa

Yeşil akıntının sebebini asla bulamadılar. Vajinal kültür testi yapıldı, sadece mantar çıktı. İdrar yolu enfeksiyonu için antibiyotik kullandım yine tekrarlamış. CRP yükselirse diye çok korkuyorum

Şimdi iyi misin canım böyle olan arkadaşlar vardı

Yeşil akıntının sebebini asla bulamadılar. Vajinal kültür testi yapıldı, sadece mantar çıktı. İdrar yolu enfeksiyonu için antibiyotik kullandım yine tekrarlamış. CRP yükselirse diye çok korkuyorum
Yok malesef kanamam devam ediyor dün büyük bir pıhtı geldi. Dokto baskı olduğu sürece bazen azalır bazen puf diyr kanama olur dedi ama insna korkuyor ped koyuyorum resmen. Bu zamana kadar kanamam yoktu birden böyle oldu anlamadım

Kızlar kanaması olan var mı? Ben 13. Haftaya kadar iyi geldim. Sonra bir anda kanamam başladı doktor plesanta rahim ağzına baskı yapıyor dedi. Benim gibi olan var mı?
Benim plesantata sorun yok ama kanamam neredeyse 8 haftadan beri var bazen öyle cok oluyor ki düşük oldu diye korkuyorum iğne ilaç falan sık sık doktora gidiyorum dün bugün baya azaldı yarın da kontrolüm var

Benim plesantata sorun yok ama kanamam neredeyse 8 haftadan beri var bazen öyle cok oluyor ki düşük oldu diye korkuyorum iğne ilaç falan sık sık doktora gidiyorum dün bugün baya azaldı yarın da kontrolüm var
Yoğun derken ne kadar yoğun? Ben ped koyuyorum regli gibi

Yok malesef kanamam devam ediyor dün büyük bir pıhtı geldi. Dokto baskı olduğu sürece bazen azalır bazen puf diyr kanama olur dedi ama insna korkuyor ped koyuyorum resmen. Bu zamana kadar kanamam yoktu birden böyle oldu anlamadım

İnsan her şeyden korkuyor canım çok haklısın. Doktor olur dediyse endişe etmemeye çalış, kontrolü de bırakma inşallah geçer 🙏🏻

Çok canım altıma yaptım zannettim 2 defeda büyük parçalar geldi ped kullanıyorum bende 😐
Üf niye böyle olduk ya :( dün çok büyük pıhtı geldi benimde aklım çıktı

Üf niye böyle olduk ya :( dün çok büyük pıhtı geldi benimde aklım çıktı
Ben artık alıştım artık ya Bi sorun görünmüyor ilk zamanlar kan sulandırıcı iğne yapıyordur düşündüm ara verdik kalp damara gittim yarıya düşürdu iğnemi ama geçmedi yinede Allah büyük sağlıkla kucağımıza alırız inşallah

Ben artık alıştım artık ya Bi sorun görünmüyor ilk zamanlar kan sulandırıcı iğne yapıyordur düşündüm ara verdik kalp damara gittim yarıya düşürdu iğnemi ama geçmedi yinede Allah büyük sağlıkla kucağımıza alırız inşallah
Ben çok korkuyorum ya inşallah sağlıkla alırız kucağımıza :( senin kanama nedeni neymiş?

Ben çok korkuyorum ya inşallah sağlıkla alırız kucağımıza :( senin kanama nedeni neymiş?
Canım ultrasonda bişey çıkmıyor bebeğin yeri plesanta iyi diyor doktorum ama kanama oluyor iğne ilaç falan kullanıyorum korkmayın stres yapmayın düzelir inşallah kontrollere sık sık gidin

Ben değil ama arkadaşım bu şekilde. 14. Haftada plesenta rahim ağzına baskı yapıyor kapatıyor demişler. Kanaması vs de olmuş. Doktor progestan vermiş, baya kesildi hafifledi dedi. Şuan 21. Haftada doktor baya açılmış rahme baskı kalkmış kapanıklık gitmiş demiş. Ama hala devam ediyor.

Selamlar geçen hafta aynı durumu yaşadım. Altıma yapıyor gibi bacaklarımdan sızan bir kanama ile. Tam kapamış bende plasenta rahim ağzını. 3 gün ilk günün şiddetinde olmasa da devam etti sonra adet sonu gibi geldi. İki gündür bir şey yoktu bugün az şekilde devam etti. Dr um da bunun olacağını söyledi. O çok yoğun kanamayı endol rahatlatıyor dr um çok mecbur kalınca iç dedi. Bu arada oğlumda da yaşadım aynı durumu. 20 Li haftalarda çıktı yukarı

Amin canım ya benim gebeliklerim hep böyle zorlu geçiyor hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah 🤲
Bundan sonra kolaylıkla geçsin zor olmasın artık. Amin inşallah sağlıklı şekilde atlatalım şu hamileliği bebeklerimizi de sağlıkla alalım kucaklarımıza

Back
X