Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    68
Kız sana kıyamam ben ya hahaha bu nasıl şanstır 😂😂 olsun sağlıklı ya bu yeter size cinsiyeti de birkaç haftaya tamamen netleştirirsiniz inşallah 😍😍😍 çok sevindim yavrum maşallah ya. Darısı sana kuzum @LadyNurr
Ya varya gerçekten şans ya çok güldük. Benim annem etraftaki herkesinkini bildi şimdiye kadar hiç yanılmadı bi tek bana erkek demişti. Bende yanıldığını düşünüyorduk doktor %95 kız deyince. Babam şimdi diyo ki bak bu sonuç çıkmadı ya kesin yine annen hakkı çıkacak erkek olacak bak gör 😁 neyse aman sağlıklı olsun da cinsiyet hiç önemli değil. Şu sonuca bakar mısın Allah aşkına ya 😂

Eklentiler

• IMG_9557.webp
    IMG_9557.webp
    59,6 KB · Görüntüleme: 48
tövbe yarabbim ya gerçekten sonuç sinirden gülmelik 😂😂 hiiiiiç önemli değil cinsiyet en önemlisini öğrenmiş oldunuz artık derin bir oooooh çekin. Cinsiyette sürpriz olsun bu bebe de nazlı çıktı 😂😂😍 A ayseipekalp25

ikiizannesii ikiizannesii şimdi okudum mesajları hiç canını sıkma stres de yapma. çok yakın bir tanıdığım serklaj yaptırdı şu an 35. Haftasında ve gayet sağlıklı ilerliyor hamileliği. Bebişlerimizin ve hamileliğimizin sağlıklı ilerlemesi için en güzeli neyse o olsun inşallah 🙏🏻🙏🏻

tövbe yarabbim ya gerçekten sonuç sinirden gülmelik 😂😂 hiiiiiç önemli değil cinsiyet en önemlisini öğrenmiş oldunuz artık derin bir oooooh çekin. Cinsiyette sürpriz olsun bu bebe de nazlı çıktı 😂😂😍 A ayseipekalp25
Aynen kuşum valla bu gece rahaaaattça uyuycam artık 🙈 ara ara uykum kaçıyo ve düşünüyordum niye çıkmadı neden bu kadar geç oldu diye. Çok şükür bi rahatladım artık. Aynen nazlı çıktılar ya bi Merve’nin oğlan bi de benim kız (yani değişmezse) 😂😂

ikiizannesii ikiizannesii şimdi okudum mesajları hiç canını sıkma stres de yapma. çok yakın bir tanıdığım serklaj yaptırdı şu an 35. Haftasında ve gayet sağlıklı ilerliyor hamileliği. Bebişlerimizin ve hamileliğimizin sağlıklı ilerlemesi için en güzeli neyse o olsun inşallah 🙏🏻🙏🏻
Teşekkürler canım benim bakalım bir de yarın tekrar konuşup halledicem. Devlette mi yaptırdı yoksa özelde mi?

Arkadaşlar bir konuda fikir danışmak istiyorum .Ben ikili test yaptırmıştım bugün sonucu aldım ve risk grubunda görünüyorum .Kan testim araştırma Hastanesi'nde yaptırmıştım .Muayene olduğum doktorum ise özel hastanede doktoruma sonucumu gösterdim doktorum tekrar muayene ettiğinde sonuca göre yüksek risk görünüyor dedi ama bebeğimin ense kalınlığı ve burun kemiği olması gerektiği mm de .Yarın Fetal DNA yaptırmaya karar verdim daha net bir sonuç vereceği için .Her şey Allah'tan biliyorum ama ister istemez üzülüyorum.Bu şekilde ikili testte yüksek riskli çıkıp temiz sonuç alınma ihtimali var mı .Yakından şahit olduğunuz var mı

Arkadaşlar bir konuda fikir danışmak istiyorum .Ben ikili test yaptırmıştım bugün sonucu aldım ve risk grubunda görünüyorum .Kan testim araştırma Hastanesi'nde yaptırmıştım .Muayene olduğum doktorum ise özel hastanede doktoruma sonucumu gösterdim doktorum tekrar muayene ettiğinde sonuca göre yüksek risk görünüyor dedi ama bebeğimin ense kalınlığı ve burun kemiği olması gerektiği mm de .Yarın Fetal DNA yaptırmaya karar verdim daha net bir sonuç vereceği için .Her şey Allah'tan biliyorum ama ister istemez üzülüyorum.Bu şekilde ikili testte yüksek riskli çıkıp temiz sonuç alınma ihtimali var mı .Yakından şahit olduğunuz var mı
Evet canım çoğu kişiye riskli diyorlar %95 sinde fetal dna normal geliyor içini ferah tut. Zaten bu iki üçlü taramalar bana aşırı saçma geliyor doktorum da yapmıyor yanıltır diye

Evet canım çoğu kişiye riskli diyorlar %95 sinde fetal dna normal geliyor içini ferah tut. Zaten bu iki üçlü taramalar bana aşırı saçma geliyor doktorum da yapmıyor yanıltır diye
İnşallah dediğiniz gibi olur 😓
Keşke hiç yaptırmasaydım şu ikili testi

En yakın şahit benim 😊Geçen böyle bir cevap vermiştim sendin sanirim.Benim çocuğumun da riski çok yüksek çıkmıştı o zaman 28 yaşındaydım ,burun kemiği ense kalınlığı normaldi.Riskim 1:250 ydi.Ama çok şükür sağlıklı doğdu .

Teşekkürler canım benim bakalım bir de yarın tekrar konuşup halledicem. Devlette mi yaptırdı yoksa özelde mi?
Özelde takipli canım o. Çok tüp bebek denemesi, düşük hikayeleri falan vardı. Bi doktor kürtaj yaparken rahmini çok inceltmiş bebek tutunamıyordu falan baya tedaviler sonucunda hamile kalabildi sonrasında da sebebini tam soramadım morali iyi değildi o ara serklaj yaptırdı ve şu an durumu gayet sağlıklı. İlla yaptırılmalı mı bilemiyorum bu konuda net bilgim yok ama sana diyeceğim hiç stres yapma başka bi doktorla daha görüş fikrini al ne diyecekler bakalım

Özelde takipli canım o. Çok tüp bebek denemesi, düşük hikayeleri falan vardı. Bi doktor kürtaj yaparken rahmini çok inceltmiş bebek tutunamıyordu falan baya tedaviler sonucunda hamile kalabildi sonrasında da sebebini tam soramadım morali iyi değildi o ara serklaj yaptırdı ve şu an durumu gayet sağlıklı. İlla yaptırılmalı mı bilemiyorum bu konuda net bilgim yok ama sana diyeceğim hiç stres yapma başka bi doktorla daha görüş fikrini al ne diyecekler bakalım
Siz erzurumlu musunuz acaba :))

Evet sorcam mutlaka yarın inşallah teşekkür ederim

En yakın şahit benim 😊Geçen böyle bir cevap vermiştim sendin sanirim.Benim çocuğumun da riski çok yüksek çıkmıştı o zaman 28 yaşındaydım ,burun kemiği ense kalınlığı normaldi.Riskim 1:250 ydi.Ama çok şükür sağlıklı doğdu .
Maşallah . İnşallah benimde sonucum sizinki gibi temiz olur 🤲🏻
Yok ben ilk defa böyle bir konu da fikir danışıyorumBenim şuan yaşım 27
İki değer var biri 1:89
Birde yaş riskine bağlı 1:1203
Sanırım 1:89 a göre mi belirleniyor risk

İki farklı doktor da fatal dna sonucunun doğruluk olasılığının ikili üçlü testlerden daha yüksek olduğunu söyledi. Yanılma payı ikilide daha fazla canım, o yüzden farklı sonuç çıkabilir fatalde.

İki farklı doktor da fatal dna sonucunun doğruluk olasılığının ikili üçlü testlerden daha yüksek olduğunu söyledi. Yanılma payı ikilide daha fazla canım, o yüzden farklı sonuç çıkabilir fatalde.
İnşallah yanılma olmuştur .Sağolun 🤲

Maşallah . İnşallah benimde sonucum sizinki gibi temiz olur 🤲🏻
Yok ben ilk defa böyle bir konu da fikir danışıyorumBenim şuan yaşım 27
İki değer var biri 1:89
Birde yaş riskine bağlı 1:1203
Sanırım 1:89 a göre mi belirleniyor riski
Evet o galiba down sendromu riski.Ama içini ferah tut tam sonuç vermiyor bu testler,adı üstünde olasılık.Fetal DNA net sonuç veriyormuş.İnş sağlıklı doğar hepimizin bebekleri♥️

Evet Türkiye de öyleymiş. Burda anneye yoğun bakımda kendileri bakıyorlar. Ertesi günü ilk defa ayağa kalkıyorsun sondayı çıkarıyorlar. Sonra odaya alıyorlar bebegi getiriyorlar
Normal doğumun en güzel yanları bebekle aynı anda giriyorsun doğum yaptıktan 1 saat sonra kadar🥰

Kızlar bebek bugün 14+2 tüp bebek doktorumla yollarımız ayrıldı 3 isim söyledi kendi poliklinik olmaz asistanlar kontrol ediyor sen direkt kendisinin kontrol ettiği arkadaşlarıma git selamımla dedi. Şimdi 3 isimden birine karar vereceğim çok zor şansa yani tamamen 😒 Bu hafta olmuş daha doktorum yok ortada bendeki de rahatlık 😂😂

Tetanoz ve boğmacayı görüştük “muhakkak” olman lazım ol dedi…

Multivitaminlere geçeceğim demir, magnezyum, omega falan.

16. haftada da mutlaka kontrole git dedi. Bugünün bilgi nimetleri bunlar oldu benim için
Ah canım herşey yolundaysa çok çok sevindim🥰

Back
X