Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    68
Ben de ilkini 26 haftalıkken vajinal doğurdum. Bilmiyorum artık yaparlar mı böyle mi devam eder gerildim bayağı yarın başka doktora da gidicem
mesajları hızlı hızlı okumaya çalıştım ama anlayamadım bir problem mi oldu kontrolde? İyi misin?

mesajları hızlı hızlı okumaya çalıştım ama anlayamadım bir problem mi oldu kontrolde? İyi misin?
Benim rahim ağzı için takipliydim, iki haftada risk sınırına düşmüş. Çok mutsuzum. Yarın kendi doktoruma da gidicem. Perinatolji iki hafta sonra gel dedi ama ben o kadar riske atmak istemiyorum. Doktorum da bi ölçsüm gerçekten doğru bir ölçümse yaptırmayı düşünüyorum. Açılmasını beklemek istemiyorum. Korkuyorum

Benim rahim ağzı için takipliydim, iki haftada risk sınırına düşmüş. Çok mutsuzum. Yarın kendi doktoruma da gidicem. Perinatolji iki hafta sonra gel dedi ama ben o kadar riske atmak istemiyorum. Doktorum da bi ölçsüm gerçekten doğru bir ölçümse yaptırmayı düşünüyorum. Açılmasını beklemek istemiyorum. Korkuyorum
Şimdi anladım evet biliyorum takipli olduğunu. Canım şimdi aşırı stres, gerilim yaşamadan kesinlikle ama kesinlikle git tekrar ölçsünler, baksınlar ne yapabiliyoruz yapamıyoruzu bir konuşun. 2 hafta tabii ki de çok uzun süre riske atmaya hiç gerek yok. Dualarım seninle inşallah korktuğun gibi olmayacak hiçbir şey 💖

Hakkında hayırlısı olsun, olmayanı zorla olduramayz.Babalık duygusu bebek doğduktan sonra da gelişebiliyor.

Benim 39+3 te sezeryan oldu.Bin kere maşallah diyim sütum hemen geldi ve fazlaydi.İns şimdi de öyle olur.

Ben de seni korkutmak istemem ama sezaryanin sonradan çıkan acısı diyorum başka bişey demiyorum😶

Baya gerildigim günler oluyor ama pişman olmuyorum 😄Kendime sen çok haklısın bu konuya sinirlenmele diyorum birde 🤣

Günaydın ,ben iki gün önce bir rüya gördüm .Hala etkisindeyim😕Dillendirmek istemiyorum ama inş herşey yolundadır.25 nisandaki kontrolümü iple çekiyorum
İnşallah benimde gelir canım

37+2 de sezeryan oldum. Burdaki hastaneler 1 gün anneyi yoğun bakımda tutuyorlar. Bebeğe de mama veriyorlar. 1 gün sonra emzirmeye başladım 2 3 gün sonra tamamen sütüm geldi mamayi kestim. Ama tabi sonra büyüdükçe mama destekli gittik.
Bizde direk odaya alıyorlar mesela çok farklılık var

Canım bu yaparsalar yaptır serklaj riske atma bende ilkinde erken doğum olmustu 2.de serklaj oldum inşallah sağlıkla alırız kucağımıza
İnşallah valla ben de düşünüyorum bir de kendi doktorumla oturup konuşayım. Kendi yaparsa çok mutlu olurum. Bakcaz bakalım

Hiç korkma canım. Ben de sezaryen oldum ve oğluşum 27 ay doyasıya emdi. İlk zamanlar damla damla geldi. Ama inat ettim mama başlamadım. Göğsüme sürekli ılık suyla masaj yaptım. Yavaş yavaş gelmeye başladı. Beslenmeme de dikkat ettim tabi başlarda. Dere otu , tahin pekmez , bulgur pilavı , rezene kimyon çayı. Bunlar en çok tükettiğim gıdalar oldu.
Bende senin gibi yaparım o zaman inşallah gğzel gğzel gelir🥰

Şimdi anladım evet biliyorum takipli olduğunu. Canım şimdi aşırı stres, gerilim yaşamadan kesinlikle ama kesinlikle git tekrar ölçsünler, baksınlar ne yapabiliyoruz yapamıyoruzu bir konuşun. 2 hafta tabii ki de çok uzun süre riske atmaya hiç gerek yok. Dualarım seninle inşallah korktuğun gibi olmayacak hiçbir şey 💖
İnşallah valla bilmiyorum ki stresten cinsiyetini bile soramadım.

Olsun onu da dert etme şimdi kendine sağlıklı olsun cinsiyet zaten önemsiz birkaç gün sonra sorarsın sadece stres yapma en önemlisi bu
Yok evet ben zaten merak etmiyorum da doktor söyleyim mi dedi ben nedense yok gerek yok diyip kaçtım resmen odadan

Bence bu süt gelmesi kişiden kişiye değişiyor ben 26 haftalık erken doğum yaptım sabah 4 gibi akşam 8 de bebeği gördükten sonra sağım yaptım hemen geldi ve bebek vefat ettikten sonra mastit oldum ben ilaçlar vs kullandım. Doğum öncesi komposto vs tüketirsin bol su tüketeceksin bana doktor 4 litreye yakın içmemi istedi hem narkoz için hemde süt için
Ağrı olarak beni cok zorlamadı ilk yataktan kalkarken cok zorlandım sonrakilerde yavaş yavaş rahatlıyorsun doğum sonrası ne kadar fazla yürürsen o kadar iyi
Dediğm gibi ağrısı beni korkutmuyor 40 gün abartısız ben popomuj üstüne oturamadım 😂 hep yan durdum düşünüyorum gerçekten çok zordu
Sezeryanda elbette zordur ama o beni korkutmuyor
Sadece süt konusuydu
İlk gebeliğimde sütüm nazar değmesin güzeldi şimdide öyle olur inşallah

Bizde direk odaya alıyorlar mesela çok farklılık var
Evet Türkiye de öyleymiş. Burda anneye yoğun bakımda kendileri bakıyorlar. Ertesi günü ilk defa ayağa kalkıyorsun sondayı çıkarıyorlar. Sonra odaya alıyorlar bebegi getiriyorlar

Üzgünsün cnm şöyle düşün çaresi var ve bunun için önlemini alacaksın ins.En kötü ihtimal serklaj sanırım.Benim daha önceki anne grubumdan biri oldu 9 aylıkken kucağına aldı.Bi fenomen vardı zekiye diye o da serklaj ameliyatı olmustu Son aylarda istirahat edeceksin sanırım.Bende acilmam olduğu için 7. aydan itibaren yattım .Bunu doğum öncesi bol bol dinlenmek enerji depolamak olarak gördüm .Sende öyle yap..Allah'ın izniyle zamanında doguracaksin 🥰
İnşallah benimde gelir canım
İnş cnm🥰🥰
Evet Türkiye de öyleymiş. Burda anneye yoğun bakımda kendileri bakıyorlar. Ertesi günü ilk defa ayağa kalkıyorsun sondayı çıkarıyorlar. Sonra odaya alıyorlar bebegi getiriyorlar
Beni de yoğun bakım altında bir odada tuttular 10 tane falan anne vardı sanırım öğlen 1 de spinal sezeryan oldum akşam saat 9 gibi normal odaya çıkardılar .oğlumu da yanıma vermişlerdi❤️❤️.Ama o kadar sıkılmıştım ki dedim bizimkiler inş eve gitmemislerdir😄.Bir sıkıntım yoktu ama Çarşamba yatisim yapıldı Perşembe dogurdum pazar günü taburcu oldum

Üzgünsün cnm şöyle düşün çaresi var ve bunun için önlemini alacaksın ins.En kötü ihtimal serklaj sanırım.Benim daha önceki anne grubumdan biri oldu 9 aylıkken kucağına aldı.Bi fenomen vardı zekiye diye o da serklaj ameliyatı olmustu Son aylarda istirahat edeceksin sanırım.Bende acilmam olduğu için 7. aydan itibaren yattım .Bunu doğum öncesi bol bol dinlenmek enerji depolamak olarak gördüm .Sende öyle yap..Allah'ın izniyle zamanında doguracaksin 🥰

İnş cnm🥰🥰

Beni de yoğun bakım altında bir odada tuttular 10 tane falan anne vardı sanırım öğlen 1 de spinal sezeryan oldum akşam saat 9 gibi normal odaya çıkardılar .oğlumu da yanıma vermişlerdi❤️❤️.Ama o kadar sıkılmıştım ki dedim bizimkiler inş eve gitmemislerdir😄.Bir sıkıntım yoktu ama Çarşamba yatisim yapıldı Perşembe dogurdum pazar günü taburcu oldum
İnşallah canım valla artık yarın bi doktorumu görüp halledicem. ısrarla açılmasını beklemek istemiyorum. Sınırda çünkü. Neyse önlem alalım.

Kızlar benim fetal sonucum ÇOKKK ŞÜKÜÜÜRR çıkmış. Riskli faktörler yokmuş çok şükür. Bi rahatladım sonunda ya. Bayramdan önceki haftadan beri bu sonucu bekliyorum resmen. Ama bilin bakalım ne olmuş 😁 alınan kandaki fetal fraksiyon 3.9da kalmış. Cinsiyet için de en az 4 olması gerekiyormuş 😂😂😂 hayattaki şansım resmen 😁 cinsiyeti öğrenmek isterseniz tekrar kan verin dediler. Ben de istemedim benim amacım zaten cinsiyet öğrenmek değildi sağlıklı olduğunu öğrenmekti onu da çok şükür öğrendim bi ohhh dedim resmen sonunda.

Bu Arada cinsiyet için de Doktor baktı ultrasondan da %95 kız dedi. 30unda tekrar kontrolüm var o zaman netleşir heralde. Eşimle bana sordu bacak arasını göstererek cinsiyeti ne sizce dedi. Biz de erkeğe benzettik neresi erkek ya bunun Allah aşkına dedi kesin gibi konuştu yani 😁😂 ama bize de %5lik bi yanılma payı bıraktı 😁

Kızlar benim fetal sonucum ÇOKKK ŞÜKÜÜÜRR çıkmış. Riskli faktörler yokmuş çok şükür. Bi rahatladım sonunda ya. Bayramdan önceki haftadan beri bu sonucu bekliyorum resmen. Ama bilin bakalım ne olmuş 😁 alınan kandaki fetal fraksiyon 3.9da kalmış. Cinsiyet için de en az 4 olması gerekiyormuş 😂😂😂 hayattaki şansım resmen 😁 cinsiyeti öğrenmek isterseniz tekrar kan verin dediler. Ben de istemedim benim amacım zaten cinsiyet öğrenmek değildi sağlıklı olduğunu öğrenmekti onu da çok şükür öğrendim bi ohhh dedim resmen sonunda.
Kız sana kıyamam ben ya hahaha bu nasıl şanstır 😂😂 olsun sağlıklı ya bu yeter size cinsiyeti de birkaç haftaya tamamen netleştirirsiniz inşallah 😍😍😍 çok sevindim yavrum maşallah ya. Darısı sana kuzum LadyNurr LadyNurr

Back
X