Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    68
Kızlar, sanırım ben boşanıcam. Zaten çok sorunlu bi evlilikti, bi süre ayrı yaşamıştık, çift terapisi alalım diyip tekrar birleştikten bi süre sonra hamile olduğumu öğrenmiştim. Ama bebeğe hiç sevinmemişti zaten hatta aldırsak mı demişti sonradan özür dilemişti ama bebekle hiç bağ kurmadı. 1 kere bile karnımı sevmedi ya da bebekle konuşmadı. Sürekli ilgisiz ve sorumsuzdu zaten ama birkaç gündür işleri bahane edip eve gelmiyor, beni arayıp sormuyor bile, kendimi geçtim bebeği merak eder insan. Bugün boşanmak istediğimi söyledim, onun da karşı çıkacağını sanmıyorum.

Kızlar, sanırım ben boşanıcam. Zaten çok sorunlu bi evlilikti, bi süre ayrı yaşamıştık, çift terapisi alalım diyip tekrar birleştikten bi süre sonra hamile olduğumu öğrenmiştim. Ama bebeğe hiç sevinmemişti zaten hatta aldırsak mı demişti sonradan özür dilemişti ama bebekle hiç bağ kurmadı. 1 kere bile karnımı sevmedi ya da bebekle konuşmadı. Sürekli ilgisiz ve sorumsuzdu zaten ama birkaç gündür işleri bahane edip eve gelmiyor, beni arayıp sormuyor bile, kendimi geçtim bebeği merak eder insan. Bugün boşanmak istediğimi söyledim, onun da karşı çıkacağını sanmıyorum.
Üzüldüm sizin adınıza. En çok destek görmemiz gereken zaman bu zaman aslında ama malesef bazen zorlayınca da olmuyor. Daha öncede sorunlarınız olmış ve üstesinden gelememişsiniz. Eğer kendinizi mutsuz ve değersiz hissediyorsanız tabiki boşanmak iyi bir tercih. Kimse boşanmak için evlenmiyor ama olmuyorsa zorlamanın da pek anlamı yok. Rabbim yardımcın olsun ve doğru kararlar vermen için sana yardım etsin. Senin ve bebişin hakkında hayırlısı neyse Rabbim onu nasip etsin inşallah ❤️

Anladim canim herseyi detayli anlatiyor mu peki
Yani ben İstanbul dışında olduğum için adam gibi doktor görmedim bu konuda 😂 Bana yeterli geldi, zaten testlere çok fazla zorlamıyor ve çok pimpiriklendirmiyor diyerek gitmiştim. Verdiği bilgilerde yeterli geldi benim için. Sen hangi doktorda takiplisin ?🫶

Arkadaşlar sabah uyanınca herkes okur diye yazıyorum eğer mide bulantıları hala devam eden, idrar yolu enfeksiyonundan şüphelenen veya çok çabuk yorulma, nefes darlığı yaşıyan anneler varsa bunu önemseyin. Ben günlerdir bu enfeksiyon için randevu düşürmeye çalışıp hastane hastaneye geziyorum idrarımda protein kaçağı çıktı ve böbreklerimde sorun olduğu öğrenildi, bu bebek için riskli ve erken doğum riski taşıyor
Ama benim sınırda çok şükür ileri derece değil
Şuan o riskler içerisinde değilim ama erken teşhis olmasa farklı olabilirdi
İLaç tedavisi ondan sonra kapsamlı bi araştırma hastanesine gidicem
Lütfen sizlerde önemseyin dikkat edin
Sürekli hastaneye gidilirmi demeyin inanın bazen gitmek gerekiyor
Canım çok geçmiş olsun ya inşallah kolay bi tedavisi vardır da hemen kurtulursun

Evlenmek kadar boşanmakta çok normal ama bu dönemde böyle şeyler hissetmen, düşünmen senin için çok kırıcı. Kendi ruh sağlığın, bebeğinin ruh sağlığı ve daha iyi bir evde ortamda büyümesi için en doğru kararı enine boyuna düşünüp sen karar verebilirsin.
Yazdıklarından da sevgi ve ilginin bittiğini görüyorum. Ortak sorumluluğunuz olan bebek konusunda da aynı şekilde hissettirmiş…
En doğru kararı sen verebilirsin canım. Hakkında hayırlısı olsun çok zor süreçlerden geçiyorsun ama güçlü kadınlarız her şeyin üstesinden gelebiliriz 💖🌷

Hakkınızda hayırlısı olsun umarım herşey gönlünüzce olur sizin ve bebeğinizin 🌸 Erkekler anne karnındayken zaten pek fazla bağ kuramazmış , gerçekten baba olduklarını kucaklarına alınca anlarlarmış diye okumuştum . Sizinle usglere gelmeyi teklif ettiniz mi ? Belki doğumdan sonra sorumluluk sahibi bir baba olur ,iyi bir eş değil belliki en azından tüm kalbimle iyi bir baba olmasını dilerim evladına 🌸

Umarım senin ve bebeğin için en iyisi olur💕 kimse boşanmak için evlenmez tabi ama bınsüreçte bebeğin ve kendin için en iyisini sen bilirsin canım bu boşanmak ise boşanmak gerekir herkesin iyiliği için. Umarım sonuç ne olursa olsun eş olmasa bile çok iyi bir baba olur

Yani ben İstanbul dışında olduğum için adam gibi doktor görmedim bu konuda 😂 Bana yeterli geldi, zaten testlere çok fazla zorlamıyor ve çok pimpiriklendirmiyor diyerek gitmiştim. Verdiği bilgilerde yeterli geldi benim için. Sen hangi doktorda takiplisin ?🫶
Ben muhabbet hocada takipliyim
O soru sormadigin surece pek bilgi vermiyor muaynelerde çok hizli oluyor o kdr cok yogunluk var ki devlet hastanesinden farksiz hastane doğumda cok iyi oldugunu soyledikleri icin devam ediyorum ama iletism ve dakiklik konusunda hic memnun degilim
Randevu saatinde gremiyorsun Simdilik idare ediyorum ama aklimda soru işaretide çok umarim doğumda memnun kalirim sen dogumu ordami dusunuyorsun 🤗

Ben bebişlerimi en son 6 gün önce gördüm bugün aşırı Özlem ve merak var içimde 😩ama daha 10 gün var 🥹
Ben görmeyeli 1 ay oldu 😑 en son 15 gün önce gittim doktora onlar baktı ama ben görmedim 🙁yarın görebilecek miyim bilmiyorum

Senin adına gerçekten çok üzgünüm. Çünkü hamilelik döneminde o kadar hassas oluyoruz, ilgiye, sevgiye aç oluyoruz ki. Ne demek istediğini çok iyi anladım. Çok haklısın. Sana dert tasaveriyorsa, üzüntü veriyosa, sürekli ağlamana sebep oluyosa, üzüntüden bebeğine odaklanamıyorsan ben boşanma demem
Çünkü sana kıyamayan, seni hatta iki canlı iken seni hiçe sayan bir adam asla ama asla düzelmez
Umarım ailen sana tam destekdir. Onlarla güzle güzel bebeğini büyütürsün

Back
X