Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    68
Tansiyon takıpi yap gitmeden mutlaka çünkü onu isteyecek tekrar uğraşma 4 saate bir ölçüm yapıyorsun 14 u geçmemesi gerekiyor benim 13/8 de kaldı hani gittiginde dersin hocam tansiyon takibimi yaptım diye
Üroloji de buldum o da bakıyor sanırım . Doktor bana üroloji ve nefroloji bakar demişti
Tansiyon aletim yok ama bulmam lazım sanırım

2. sonucum da bakteri 350 lerde çıktı. İdrar yolu enfeksiyonuna bağlı olarak ağrıların var dedi antibiyotik ve toz bi ilaç yazdı 1 kullanımlık. Üzüldüm umarım geçer 😒
Hiç üzülme canım doktorlar en iyi ne gelcekse onu veriyorlar, bebişini düşün 🥰En azından ağrıların nedeni belli oldu. Benim tahlil bile yapmadılar ağrılarım çoğalırsa giderim tekrardan.

Kızlar idrar yolu enfeksiyonu için nane öneririm benim doktorum içebilirsin demişti ama sık sık değil tabi. Siz yinede doktorunuza danışmadan kullanmayın. Ben haftada iki defa yaptım. Bir çay bardağı su için 2 çay kaşığı kuru naneyi cezvede tıkırdama duyup nane yükselmeye başlayana kadar ısıtıyoruz. Sonra nane biraz dibe çökünce bardağa alıyoruz ve içiyoruz. Hemen etki ediyor akıntı çoğalıyor rengi yeşile çalıyor içince ve biraz koku oluyor ama akıntı normale döndükce geçiyor ve çok rahatlatıyor.

Bende daha önce hiç vajinal enfeksiyon ya da idrar yolu enfeksiyonu olmamıştı. Hamileliğin başından beri sürekli bunlarla uğraşıp duruyorum. Normal probiyotik kullanmıştım ama etki etmedi. Vajinal probiyotik inşallah etki eder canım, sirkeli su da mantıklı 🙏🏻 haberleşelim mutlaka bi an önce düzelelim 🙏🏻
Balım şu sirkeli su nasıl kullanılıyor bir anlatır mısın bende enfeksiyon yok şu an bildiğim kadarıyla, tahlil vermedim de verirsem öğrenirim ama bilmek iyi olur belki ihtiyacım olur olmasın tabii ki ❤️😀😑

Balım şu sirkeli su nasıl kullanılıyor bir anlatır mısın bende enfeksiyon yok şu an bildiğim kadarıyla, tahlil vermedim de verirsem öğrenirim ama bilmek iyi olur belki ihtiyacım olur olmasın tabii ki ❤️😀😑

Canım ben 1 litre suya 1-2 yemek kaşığı mümkünse doğal elma sirkesi karıştırılıyor diye biliyorum ama doktor vermedi tarifi ben internette görmüştüm. Doktorun söylediği oranlarda kullanmak gerekir kesinlikle, doktora sormadan yapmamak lazım. Belki doktoru söyleyenler varsa paylaşırlar bizimle 🌸 ihtiyacın olmaz inşallah ♥️♥️

Canım ben 1 litre suya 1-2 yemek kaşığı mümkünse doğal elma sirkesi karıştırılıyor diye biliyorum ama doktor vermedi tarifi ben internette görmüştüm. Doktorun söylediği oranlarda kullanmak gerekir kesinlikle, doktora sormadan yapmamak lazım. Belki doktoru söyleyenler varsa paylaşırlar bizimle 🌸 ihtiyacın olmaz inşallah ♥️♥️
Teşekkür ederim burda biri söylemişti doktoru söylemiş ama adını unuttum. 🎀

Kızlar aklıma birsey takıldı. Ben 14+1 de doktora gittiğimde %99.9 kız dedi ama çevremdeki insanlar çok güvenme belki bacak arası dolar diyolar. Benim dıdımın dıdısına kız dediler erkek oldu diyolar. Bu nasıl oluyo hiç anlamış değilim bu benim bebisin goruntusu. Değişme durumu olur mu acaba 🤔
Bence çok net kız

Selam hanımlar güzel haftasonları diliyorum herkese 💐
Benim müthiş derece bulantım ve mide yanmam var 3 gündür. Sürekli kusuyorum ve resmen yatalak gibiyim. Bulantı için Prilam kullanıyorum ama şu aralar kesmiyor resmen perişanım. Var mı bu durumu yaşayıp da çözen? 13+5 teyim 🫶

Selam hanımlar güzel haftasonları diliyorum herkese 💐
Benim müthiş derece bulantım ve mide yanmam var 3 gündür. Sürekli kusuyorum ve resmen yatalak gibiyim. Bulantı için Prilam kullanıyorum ama şu aralar kesmiyor resmen perişanım. Var mı bu durumu yaşayıp da çözen? 13+5 teyim 🫶
Belki demir takviyesi bulantı yapıyordur multivitamin vs kullanıyorsan demir varsa içinde.

Hiç üzülme canım doktorlar en iyi ne gelcekse onu veriyorlar, bebişini düşün 🥰En azından ağrıların nedeni belli oldu. Benim tahlil bile yapmadılar ağrılarım çoğalırsa giderim tekrardan.
Evet günler öncesi de gitmiştim acile vajinamda çok ağrı vardı acilde tanıdı beni aynı doktora denk geldim nedenleri belli oldu dedik. Allah beterinden saklasın hepimizi korusun şu süreçlerde inşallah. İnşallah olmaz kuzum bir daha ağrın 🤍🤍🤍

Back
X