- 18 Aralık 2023
- 2.193
- 2.160
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım amin allah hepimizi korusun bebeklerimizi deAy herkes birden nasıl böyle enfeksiyon derdine düştü, çok üzüldüm. İnşallah bir an önce geçer hepinizin ve olmaz hiçbirimizde. Geçmiş olsun tekrar![]()
Mervecim geçmiş olsun sana da kuzumNefroloji yada üroloji söylediler gitmem için. Randevu düşürdüğüm an gidicem
Çok teşekkür ederim bilgin için
Benimde 24 satlik baktırup içimin rahatlaması gerekiyor
Canim Hemogrm degerleri kotu cikmis benimKızlar 2. idrar sonucum da çıktı. Bakteri 368 çıkmış ilk idrar sonucumda bakteri 1000 lerdeydi. Antibiyotik mi verir sizce doktor nedir bu? Şoklardayım.
Anladim canim herseyi detayli anlatiyor mu pekiValla öneri olarak başladım şimdilik iyi gibi Asiye Uzun![]()
Maşallah sağlıkla gelsin inşallahLioo Benim de cinsiyeti belli oldu, erkekmiş.
Kan hapı başlıyor canım korkma enfeksiyon değil demi hemoglobin mi düşük ?Canim Hemogrm degerleri kotu cikmis benim
İdrar tahlili temiz cikmis enfeksiyon olsa cikardi heralde idrarda kan degerlerim kotu cikmis muhtemelen kansizlik var kan ilaci başlatir belki.Kan hapı başlıyor canım korkma enfeksiyon değil demi hemoglobin mi düşük ?
Aynen canım 11 in altındaysa kan ilacı başliyorlar geneldeİdrar tahlili temiz cikmis enfeksiyon olsa cikardi heralde idrarda kan degerlerim kotu cikmis muhtemelen kansizlik var kan ilaci başlatir belki.
Sağlıkla gelsin inşallahLioo ben cinsiyeti kız demiştim ama bu hafta erkek olduğunu öğrendik tabloya daha eklenmemiş artık kesin ekleyebilirsin
![]()
Ayy sağlıkla gelsin inşallah
Geçmiş olsun canım tekrardan, evet dikkat etmek lazım gerçekten bizim ev işleri var bir de ondan yoğunum ama en kısa zamanda gideceğim amaBol su önerdi ve bi ilaç verdi. Böbrek de sorun çıkar ve ilerlerse gebelikte anne karnından bebek 33. Haftada felan alınıyormuş. Veya doktorlar bilmeden o rahatsızlığı ve ilerlemişse böbrekdeki sorun
Normal doğumda anne için masada kalma ihtimali oluyormuş
Çok dikkat etmek lazım bu enfeksiyonlara felan
Benim daha önce idrar yolu enfeksiyonu olmuyordu bir kere falan çok önceden olmuşumdur ama 6. hafta civarı kaşıntı idrarda yanma falan olmuştu zaten bu gebelil başında da kan idrae bakılıyor ya o zamana geldi yani o zaman bakıldı enfeksiyon çıktı sonra 3 gün sonra tekrar istedi doktor idrar bir de kültür istedi hatta orada çıkmadı ikisinde de şikayetlerimde geçmişti bir daha da idrae bakılmadı ama o zamanki gibi şikayetimde olmadı beni düşündürürenndaha çok gece bulantıları ve akıntı ama akıntı en başından beri yoğun varBenimde yeşilimsi akıntık var doktoruma söylediğimde idrar tahlili yaptı, hafif enfeksiyon dedi bişey vermedi. 3 hafta sonra tekrar kontrolümde tekrardan baktırcam. Bende çok rahatsızım bu durumdan
idrar tahliline bakıldı mı canım hamileliğin başından beri
kaçıncı haftadasın benim de geceden beri ağrım var kalktığımdan beri devam ediyor bende gitmeyi düşünüyorum.
Aaa ben görmüyorum yazdığınızı. Bazende görüp sonra ekleyim diye unutuyorum. Listeye bakmanızı tavsiye ederim. Erkolar çoğalıyor.Lioo ben cinsiyeti kız demiştim ama bu hafta erkek olduğunu öğrendik tabloya daha eklenmemiş artık kesin ekleyebilirsin
![]()
Aynen canım 11 in altındaysa kan ilacı başliyorlar genelde![]()