Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    68
Bende de oldu enfeksiyon ama hiç agrı falan kaşınti yanma olmamıştı benim böbrek genişleme olduğu için önlem amaçlı idrar tahlili verdim yüksek çıktı 2 paket tek kullanımlık toz antibiyotik kullandım simdi sirkeli su yapıyorum artık umarım bir daha olmaz sanırım bu haftalar da çok oluyor herkeste var çok geçmiş olsun kızlar

Bol su önerdi ve bi ilaç verdi. Böbrek de sorun çıkar ve ilerlerse gebelikte anne karnından bebek 33. Haftada felan alınıyormuş. Veya doktorlar bilmeden o rahatsızlığı ve ilerlemişse böbrekdeki sorun
Normal doğumda anne için masada kalma ihtimali oluyormuş
Çok dikkat etmek lazım bu enfeksiyonlara felan
Geçmiş olsun canım tekrardan, evet dikkat etmek lazım gerçekten bizim ev işleri var bir de ondan yoğunum ama en kısa zamanda gideceğim ama

Benimde yeşilimsi akıntık var doktoruma söylediğimde idrar tahlili yaptı, hafif enfeksiyon dedi bişey vermedi. 3 hafta sonra tekrar kontrolümde tekrardan baktırcam. Bende çok rahatsızım bu durumdan

idrar tahliline bakıldı mı canım hamileliğin başından beri

kaçıncı haftadasın benim de geceden beri ağrım var kalktığımdan beri devam ediyor bende gitmeyi düşünüyorum.
Benim daha önce idrar yolu enfeksiyonu olmuyordu bir kere falan çok önceden olmuşumdur ama 6. hafta civarı kaşıntı idrarda yanma falan olmuştu zaten bu gebelil başında da kan idrae bakılıyor ya o zamana geldi yani o zaman bakıldı enfeksiyon çıktı sonra 3 gün sonra tekrar istedi doktor idrar bir de kültür istedi hatta orada çıkmadı ikisinde de şikayetlerimde geçmişti bir daha da idrae bakılmadı ama o zamanki gibi şikayetimde olmadı beni düşündürürenndaha çok gece bulantıları ve akıntı ama akıntı en başından beri yoğun var

Lioo Lioo ben cinsiyeti kız demiştim ama bu hafta erkek olduğunu öğrendik tabloya daha eklenmemiş artık kesin ekleyebilirsin ☺️☺️
Aaa ben görmüyorum yazdığınızı. Bazende görüp sonra ekleyim diye unutuyorum. Listeye bakmanızı tavsiye ederim. Erkolar çoğalıyor. 💙💙💙

Back
X