Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    68
Bende muayene oldum çok şükür her şey yolunda. Tahlil falan da istemediler. Kalbini görünce rahatladım 🥰 çok şükür canım. Aa neden farklı mı çıktı değerler
Yaaaa çok şükür çok sevindim canım yerim o minnoşu ben de kalp atışını görünce nasıl rahatlıyorum ah annelerinin minnoşları 😍😍😍
Bakteri böyle bir rakam da çıkmış bence yanlışlık var laboratuvar da doktor da öyle düşündü o yüzden yenilendi tahliller ah umarım yoktur ya

Eklentiler

• IMG_4576.webp
    IMG_4576.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 42
Merveturann Merveturann sanırım akıntında var eritrosit ve lökosit miktarını göremedim eğer sinirdaysa ilaç vermiyorlar proteinde eser çıkmış benim tahlilinde böyleydi monurol verdi ve 24 saatlik idrar biriktirdim kaçak için sonuç temiz çıktı cikmasasaydi da sanırım tansiyon ilacı başlayacaktı bol bol su iç suyu asla ihmal etme birde alkali su yapabilirsin bir litre suya 1 çay kaşığı karbonat doktoruna danış istersen

Kızlar 2. idrar sonucum da çıktı. Bakteri 368 çıkmış ilk idrar sonucumda bakteri 1000 lerdeydi. Antibiyotik mi verir sizce doktor nedir bu? Şoklardayım.

Eklentiler

• IMG_4577.webp
    IMG_4577.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 38
Kızlar 2. idrar sonucum da çıktı. Bakteri 368 çıkmış ilk idrar sonucumda bakteri 1000 lerdeydi. Antibiyotik mi verir sizce doktor nedir bu? Şoklardayım.
Merhaba , idrar yolu enfeksiyonu için monurol yada antibiyotik başlıyor hekimler genellikle de hemen geçiyor endişelenmeyin 🙏🏻

Merhaba , idrar yolu enfeksiyonu için monurol yada antibiyotik başlıyor hekimler genellikle de hemen geçiyor endişelenmeyin 🙏🏻
İnşallah ya ilk defa başıma geliyor hiç ilaç kullanmam inşallah derken oldu üzüldüm biraz.
Canim Hemogramin nasil cikti benimki 8 değer referans dişi
Canım böyle değerlerim

Eklentiler

• IMG_4578.webp
    IMG_4578.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 35
Bende 16 haftalik hamileyim , şuan kortizon kullanıyorum ayağımda ki sislikten dolayı, maalesef istemiyoruz ama bazen onların sağlığı için ilaç içmemiz daha iyi olabilir doktorlar kar zarar oranına göre ilaç verirler içiniz rahat olsun 🙏🏻

Bende 16 haftalik hamileyim , şuan kortizon kullanıyorum ayağımda ki sislikten dolayı, maalesef istemiyoruz ama bazen onların sağlığı için ilaç içmemiz daha iyi olabilir doktorlar kar zarar oranına göre ilaç verirler içiniz rahat olsun 🙏🏻
Çok geçmiş olsun umarım tez vakitte geçer gider 🌷💖 haklısın içmesek bebek için tehlikeli olabilir doktorlara güvenmek lazım

Merveturann Merveturann sanırım akıntında var eritrosit ve lökosit miktarını göremedim eğer sinirdaysa ilaç vermiyorlar proteinde eser çıkmış benim tahlilinde böyleydi monurol verdi ve 24 saatlik idrar biriktirdim kaçak için sonuç temiz çıktı cikmasasaydi da sanırım tansiyon ilacı başlayacaktı bol bol su iç suyu asla ihmal etme birde alkali su yapabilirsin bir litre suya 1 çay kaşığı karbonat doktoruna danış istersen
Nefroloji yada üroloji söylediler gitmem için. Randevu düşürdüğüm an gidicem
Çok teşekkür ederim bilgin için
Benimde 24 satlik baktırup içimin rahatlaması gerekiyor

Birde canım sen hangi bölüme gittin

Canım bana dahiliyeye git dedi tüm tetkitlerim yapıldı eğer sıkıntı çıkarsa nefrolojiye i gönderir dedi

Bak 24 saatlik 2 ppm yüksek ama sorun yok dedi kreatinin düşük dedi ureyle bunlarla orantisi önemli dedi

Eklentiler

• Screenshot_2025-04-19-15-39-49-429_tr.gov.saglik.enabiz.webp
    Screenshot_2025-04-19-15-39-49-429_tr.gov.saglik.enabiz.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 32
  • Screenshot_2025-04-19-15-39-41-300_tr.gov.saglik.enabiz.webp
    Screenshot_2025-04-19-15-39-41-300_tr.gov.saglik.enabiz.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 34
Ben önce dahiliyeye gittim kadın dogumcum dahiliyeye yonlerlndirdi hatta tiroid fln yüksek çıktı ilaç başlandı orda tam idrar almadı sadece kültüre baktı kadın dogumcum emin olmak için tekrardan 24 saatlik biriktirtti
Ya canım nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama istanbulda yaşıyorum avrupa tarafında
1 tane dahi randevu çıkmıyor ya

Bak 24 saatlik 2 ppm yüksek ama sorun yok dedi kreatinin düşük dedi ureyle bunlarla orantisi önemli dedi
Maşallah düzelmiş güzel çıkmış darısı bana enfeksiyon gebelikte oluyor yinede bu protein kaçağı benim canımı sıktı. Ciddi baş ağrıları ve solunum sıkıntısı yaşıyorum
Umarım bişey yoktur

Maşallah düzelmiş güzel çıkmış darısı bana enfeksiyon gebelikte oluyor yinede bu protein kaçağı benim canımı sıktı. Ciddi baş ağrıları ve solunum sıkıntısı yaşıyorum
Umarım bişey yoktur
Tansiyon takıpi yap gitmeden mutlaka çünkü onu isteyecek tekrar uğraşma 4 saate bir ölçüm yapıyorsun 14 u geçmemesi gerekiyor benim 13/8 de kaldı hani gittiginde dersin hocam tansiyon takibimi yaptım diye

Back
X