Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    68
Perinotoloji Riskli gebelik disindakilere bakiyormu canim ben bakmiyor diye biliyorum
Seninki risklimi gebelik
Balım ben de perinatoljiye gidiyorum riskli olduğu için ama bazı kadın doğum doktorlarına söyleyince bana perinatoljiye alan açar mısınız mesela ayrıntılı ultrason yaptırmak istiyorum falan dersen açıyorlar

Kızlar günaydın . Nipt test için kan vermiştim 12+5 de ama kanda işlem yapılamamış firma doktoruma 2 hafta sonra tekrar kan alıp yollayım lütfen demiş . Şoklardayım anlamadım başına böyle birşey gelen var mı ?
ben varım. sonraki yazdıklarınızı okudum gerçi ama benim tam karışmadığı için bebeğin dna'sı hepsi çıkmamıştı. ama mesela down sendromu gibi çok bilinen 2-3 sonucum çıkmıştı cinsiyetle birlikte. 12.haftada tekrar verdim o zaman sonuçlandı. sizin de dediğiniz gibi kan sulandırıcı yüzünden böyle olmuş olabilir

ben varım. sonraki yazdıklarınızı okudum gerçi ama benim tam karışmadığı için bebeğin dna'sı hepsi çıkmamıştı. ama mesela down sendromu gibi çok bilinen 2-3 sonucum çıkmıştı cinsiyetle birlikte. 12.haftada tekrar verdim o zaman sonuçlandı. sizin de dediğiniz gibi kan sulandırıcı yüzünden böyle olmuş olabilir
Ya hiç sonuç yok bende 0 sonuç yani

ben de yarın 14+3 olarak gidicem bakalım neler olmuş. 2 haftada 1 gidiyorum ama yine de meraktan günler geçmiyor resmen :)
Her iki günde bir görsek hayır demeyiz gerçekten insan özlüyor ne tuhaf bir şeymiş 😍 ben de 3 haftadır görmemiştim dün acilde gördüm 5 dakika içim rahatladı

LadyNurr LadyNurr Ben hem kan sulandırıcı iğne hem de kan sulandırıcı hap kullanıyorum. Hapı 2 senedir, iğneyi de 6 aydır kullanıyorum. İğneyi ve hapı kullanalı 24 saati geçirerek gittim kan verdim. Maalesef bu çok önemli bir detay.

Her iki günde bir görsek hayır demeyiz gerçekten insan özlüyor ne tuhaf bir şeymiş 😍 ben de 3 haftadır görmemiştim dün acilde gördüm 5 dakika içim rahatladı
kesinlikle demeyiz :D bazen sırf görmek için gidesim geliyor ama allahtan eşim var da o mantıkla beni tutabiliyor :D

Hahhaah dimiiiiiii allahtan mantık çerçevesinde düşünüyorlar 😂😂 bizim annelikten kafa gidebiliyor çok normal 😍
bir de ben başlarda gerginlikten ve heyecandan,şimdilerde ise sadece heyecandan doktorun ne dediğini pek dinlemiyormuşum :D sonrasında üzerine konuşurken eşim söylüyor onu dedi ya,şundan bahsetti ya diye :D baya kafam gidiyor yani

bir de ben başlarda gerginlikten ve heyecandan,şimdilerde ise sadece heyecandan doktorun ne dediğini pek dinlemiyormuşum :D sonrasında üzerine konuşurken eşim söylüyor onu dedi ya,şundan bahsetti ya diye :D baya kafam gidiyor yani
Yaaaa bu bende de çok oluyor kal geliyor resmen dimi ben avel avel bakıyorum 😂 notlarıma soracağım soruları yazdım benim de kafam o kadar gidiyor.

O an büyülü bir an çünkü her gittiğimizde bebeğimiz büyüyor, büyüdüğüne şahit oluyoruz… Resmen insan yavrusu var karnımızın içinde 😍😍😍😍

Yaaaa bu bende de çok oluyor kal geliyor resmen dimi ben avel avel bakıyorum 😂 notlarıma soracağım soruları yazdım benim de kafam o kadar gidiyor.

O an büyülü bir an çünkü her gittiğimizde bebeğimiz büyüyor, büyüdüğüne şahit oluyoruz… Resmen insan yavrusu var karnımızın içinde 😍😍😍😍
ya en son gittiğimde bacak bacak üstüne attığını gördüm :D her seferinde mucizelere şahit oluyoruz resmen :KK200:

Balım ben de perinatoljiye gidiyorum riskli olduğu için ama bazı kadın doğum doktorlarına söyleyince bana perinatoljiye alan açar mısınız mesela ayrıntılı ultrason yaptırmak istiyorum falan dersen açıyorlar
Anladim canim ben surekli takip yapmiyor diye biliyorum Risk olmadigi surece detyli ve ikili tarama yapiyor degilmi

Anladim canim ben surekli takip yapmiyor diye biliyorum Risk olmadigi surece detyli ve ikili tarama yapiyor degilmi
Alan açar mısınız dersen devlet hastanesinde sana açıyorlar, muayeneye gidince doktoruna söylemen lazım. gittiğin hastanede yoksa bile hangi hastanede var diye sorabilirsin. Bazıları uyuzlanıyo açmıyo ama bazıları hiç sorun etmiyor çünkü tarama testleri ve ayrıntılı ultrasonu başka kim yapacak ki mantıken 😀 benim önceki gebeliğimde doktorum uyuzlandı açmadı yaptıramadım ayrıntılı ultrason mesela.

eylulesma eylulesma sürekli takip etmiyor riskin yoksa balım, gelme diyo. Sadece ayrıntılı ultrason içn o da ayrıca randevu açtırıyor radyolojiden. Bir de tarama testlerini yapıyo

LadyNurr LadyNurr Ben hem kan sulandırıcı iğne hem de kan sulandırıcı hap kullanıyorum. Hapı 2 senedir, iğneyi de 6 aydır kullanıyorum. İğneyi ve hapı kullanalı 24 saati geçirerek gittim kan verdim. Maalesef bu çok önemli bir detay.
Şimdi hematoloji prof rüm ile konuştum , benim hastalığımdada bakıldığını söylüyor hiç bir sorun olmaz laboratuvar da işlemle alakalı bir sıkıntıdır diyor . 🙄 gerçekten bilmiyorum dna yeteri kadar mı karışmadıda 2 hafta sonra tekrar istediler . Çünki direk istememişler 2 hafta sonra istemişler

Yaa ben de böyleyim😂 Son kontrole tek gittim bi de ve resmen sıfır bilgiyle çıktım içerden🤦‍♀️Nasılsa ultrason kağıdında ölçüsü haftası yazıyo diye onu bile tam dinlememişim.Çıkınca fotoğrafa baktım bişey de yazmıyo🫠 Bidaha gittiğimde telefonumun ses kaydını açıp çantaya atıcam valla.Eve gelir dinleyip bilgilenirim artık🥹

Back
X